Denizinkızı'nın Diyet Günlüğü

yazılanları okuyunca kendimi gördüm sanki ya.aynen hiç farkına bile varmadan 77 olmuşum.bende hep 60-63 arasıydım ve o halimi hiç beğenmezdim.dur demek lazım cidden.ama ne tür bir şey uygulayacağıma karar veremedim henüz.havalarda çok soğuk yürüyüş için.evde pilatese başladım şimdilik.yediklerime dikkat ediyorum artık.birazda sabırsız biriyim hemen sonuç olsun istiyorum ((

ah canım benim insan ne kadar mtsuz oluyor değilmii..önlem al hemen basla birşeyleree çünkii bi bakmıssın bi dahakine 80 çıkmışsın ben cok pısmanım 2 değil 5 değil 20 kilo fazlam var suan kolaymı zor sabır gereklı bende senın gibi sabırsızım hemen görmek istiyorum bazı seylerı ama bu sabır işi alırken öyle değilde verirken zor gidiyo kilolar ama üzülmek pes etmek yok..o 63 lük halimi öyle bi özlüyorumki şimdi öf öf öf..destek olalım birbirimize bi yerlerden başlayalım sonuc alıcaz inanıyorum ben bu kez..
tabi hamile kalırsam birde orası nolur diye onu dusunuyorum bende ya hayırlısı
evlimisin sen ?

sorma canım ya.yok evli değilim,üniversite son sınıftayım,herkes kilo almışın almışın diye diye bir hal oldu:))kotlarım falan dolapta kaldı hiç biri olmuyor.ve bir anda oldu,kısa bir sürede.evet birbirimizi destekleyelim yoksa olmayacak böyle.inşallah güzel sonuçlar alırız..

inşallah canım ya destek olursak motive edersek olur aynı benımde oyle gıyemıyorum hiçbirşey insanalrda cok acımasız hemen başlıyorlar zaten kılo almıssın demeye farkındayız sonucta ama bazen engel olamıyorsun ve boyle oluyor..sankı onalr soyleyınce ne degısecekse ben hırslı bırı degılım hıc o yuzden bişeye yaramıyor..umarım en azından eski kıyafetlermızı gıyecek duruma gelırız

aminnnnnnnnnnnnn:)))

Her sabah saat 7 de kalktım ve bir kupa beşi bir yerde çayı içtim.
Saat 8 de zengin bir kahvaltı ettim. Canım ne istiyorsa yedim kahvaltıda. Ekmek olarak 2 dilim denge light ekmek yedim.
Her 2.5 saatte mutlaka bir şeyler yedim. Çubuk kraker, meyve, yoğurt, badem, leblebi, diyet bisküvi gibi yiyecekleri dönüşümlü olarak yedim.
Öğle yemeğinde bir tabak sebze ya da baklagil yemeğini 1 dilim ekmekle yedim. Bu konuda da alternatif çok. Her gün farklı bir şey yiyebiliyorum.
Akşam ise 1 porsiyon kırmızı et, tavuk, balık üçlüsünü dönüşümlü olarak yedim. Yanında salata ile. ( Eti öğlen ya da akşam yemek fark etmez ama benim eşim tam bir et canavarı olduğu için ben akşam yaptım.)
Haftada bir gün ise serbest gün yaptım. Vücut belli bir düzene alışınca bir müddet sonra kilo verme yavaşlıyor; bu yüzden bir anlamda haftada bir vücudumu şokladım.
Serbest günde etimin yanında patates yedim mesela, yahut bir küçük boy pizza, 1 lahmacun, 1 küçük hamburger menü, 1 porsiyon makarna gibi.
Tatlıyı çok sevdiğim için ara ara 1 kase sütlaç yedim. Regl dönemimi de sütlaç ve bol tarçın ile atlattım. Bu yiyeceklere özlemim olmayınca vücudum öyle rahatladı ki. Üstümdeki rejim baskısı kalktı.
Spor içinse hemen bir sauna eşofmanı sipariş ettim; çünkü ben kolay ter atamıyorum. Önceleri onu giyip yürüyüş yaptım. Ama sonra Leslie Sansone ile evde yürüyüşü keşfedince her gün iki mil bu programla yürüdüm. Eşofman ve bu programla süper ter attım.

Ve bunların sonucunda her ay 4 kilo verdim düzenli olarak. Toplamda 12 kilo verdim.

Şimdi vermem gereken 7-8 kilo daha var ama artık mutluyum. Rejim kabusu bitti. Ben artık sadece sağlıklı besleniyorum ve hareket ediyorum. Yaza kadar ideal kiloma ulaşacağım.

İşin özü protein, karbonhidrat ve yağ içeren besinleri belli bir dengede tükettim. Hiç aç kalmadım.

bu yazıya bir blog da denk geldim,belki motive edici olur.

Son düzenleme:

zaten herkes bundan bahsediyor rejim değil diyet değil sağlıklı beslenme önemli olan güzel yapılmış yenılen içilende güzel..uygulamak lazım kesinlikle :)

birde arkadaşlar oslew rabia kromozom ve baska arkadaşlarda varsa..
burda paylasalım ne yedik ne ettik nasıl spor yaptık..yanlışlarımız hatalarımız olursa paylasalım destek olalım olur mu ??

ben bugünle baslıyorum sabah yarım simit
ardından 1.30 saat spor yaptım
eve gelince salata yaptım sımdı onu yedim :))) yagsız tuzsuz
şimdilik benden bu kadarr
kararlıyım vericemmm :)

Selam kızlar ;

ben bugün yediklerimi yazayım sabah 2 adet kuru incir ve 3 adet kuru kayısıyı sıcak suya koydum 5 dk beklettim sonra onları yedim ve suyunu içtim inanın saat 10:30 oldu halen acıkmamıştım ama kendimi mecbur hissederek haşlanmış 1 tane yumurta yedim.Öğlenliyin ben kendim hazırlayamadığım için ( işyerinde ne varsa onu yiyorum ) çok az kuru fasulye 1 kase çorba 1 kasede cacık içtim hiç ekmek yemedim bakalım sıra akşamda biliyotum sağlıksız ama ne yapayım bir hafta bari midem küçülsün dimi

sabah 1 dilim ekmek 1 domates ve peynir yedim
biraz önce 1 portakal yedim
bugün biraz geç kalktım o yüzden öğlen yemicem ara yapıcam 6-7 gibi akşam yemeğimi yiyicem o da
2 tane kabağı kavurucam az yağda onu yicem :) spor olarakta bu leslie sansone okudum forumda akşam onu indirdim bakalım denicem bugün :)

leslie sansone yaptım :) önce 5 dk da 500 adım yaptım arkasından 21 dk da 1 mil yaptım bu ısıttı
akşamda 35 dk da 3 mil yapıcam o terletir gibime geliyo yalnız güzel bişey evde oturanlara tavsiye edebilirim bi de günlük yürüyüşle desteklenirse güzel olur :)

leslie sansone yaptım :) önce 5 dk da 500 adım yaptım arkasından 21 dk da 1 mil yaptım bu ısıttı
akşamda 35 dk da 3 mil yapıcam o terletir gibime geliyo yalnız güzel bişey evde oturanlara tavsiye edebilirim bi de günlük yürüyüşle desteklenirse güzel olur :)

küçül bakalım canım küçült ama dikkat et olurmu saglık en önemlisi bende denim bari incirli kayısılı olayı..

oh kabak falan şahane yalnız :) ben kabak sevmiyorum ama kılo vermek ıcın onuda yicem evet yapıcam bunu..

kuzucum ya su leslie olayını birde bana anlatsana bu nasıl birşey videolardanmı bakıyorsun eger öyleyse benm bakmam zor jet kullanıyorum ve oda videoların cok geç yuklenmesıne sebep sen şöylee birazcık üstten anlatırmısın nasıl birşey bu bende evde oturuyorumda merak ettm

kızlarr topbende katılabilir miyim vermem gereken 4 kılo var lütfennnnnnn

katılablrsın tabıkıde canım 4 kılo iken basla hemen cok güzel hemencecık verebılırsın..destek cok onemli hemen katıl bize :)

Ne demek bacım gel gel sende 4 bende 15 kilo hepdestek tam destekkk
konuyu sahıplenmenıze ayrıca cok sevındım kızlar söylemeden gecemıcem :)
ee hadi bakalım nerdesiniz

işte geldim burdayımm :))
bugün giremedim hiç şimdi direk girer girmez buraya geldim..
ben bugün naptım gene sabah yarım simit yedım ordan spor yapmaya gıttım 1.10 dk falan yaptım
ordan eve geldım 12 gibi falan kendime bir salata yaptım soyle bolcaaa :) onu yedim
sonra bi ara acıktım meyveli yogurt yedım sanırım burda yanlıs yaptım ama canım tatlı ıstedı yedım napım
aksamdaa gene salata yaptım ama salam falan ekledım içine..1 dilimde kepek ekmegı ıle
bende daha tam oturtamadım henuz ne yesem ne etsem olaylarını yavas yavas artık
bu arada yesıl cay aldım ona basladım sanki tok tutyor pek zorlanmıyorum ben..
salatayı baya yiyorum ama acaba o yuzdenmıı
benden bu kadar işte şimdilik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…