Denizinkızı'nın Diyet Günlüğü

ye canım salatadan bişey olmaz
leslie videoları var onları indirdim media playerdan açıom işte onları yapıyorum bana eğlenceli geldi
bugün bende baya yol yürüdüm dışarda işlerim vardı :)
pazartesi de belediyenin sporu var burda ona başlıcam haftada üç gün sabahları 1 saat leslie ye devam :) bi de yürüyüşe çıkıcam 1.5 saat hergün olmasa da 3-4 gün :)
yeşil çay ben sevmiyorum ama tabiki içmem gerekiyosa içicem bende :)

yag cok az koyuyorum tuz bazen koyuyorum ama genelde koymamaya calısıyorum bende bırse olmaz dıye dusunuyorum aslında..
banada link gönderebilrmisin özelden bi bakim yüklim denim nasıl birşeymiş bu nereye baksam bi leslie görüyorum
bende yesıl cay sevmıyordum ama ınsan alısıyor hakıkatende 3. gunde alıstım ben 3 bardak içtim 4. cüyede içmek geldii içimden ama abartmim diyorum :)) alışırsın yani diyeceğim.. ama çeşit çeşit var yeşilçay da o açıdanda doğru şeyi bulabilmek zevke göre önemli sanırım

evet baya çeşidi var ben form çayda limonlu içiyorum büyük ihtimalle limonlu yeşil çay severim diye düşünüyorum alıcam yarın ya ben özel msj yollayamıyorum diyetcenter da var :) özellikle 5 dk 500 adım ve 21 dk olanı sevdim diğerleri git gide zorlaşıyo ama onları da yapıcam yavaş yavaş :)

evet bır cok marka var ben aktardan aldım diğerlerindende var ama simdilik aktardan aldıgım daha cok hosuma gidiyor..tamam bende bakayım ona boş bir zamanında..5 dk 500 adım falan gzelmiş :) iyice merak ettim doğrusu..
çarşamba günü 1 hafta olacak heyecanla beklıyorum o gün tartılıcam bakalım :)

hadi bakalım büyük gün :)
benimde salı bakalım bişeyler varmı :)

günaydın kızlar

Ben akşam bayağı spor yaptım sanki sıkılaştım gibi ( nerde o günler ).Neyse kızlar diyete devam
sabahki ballı suyumu içtim 1 saat sonra 1 kuru incir 3 adet kayısı sıcak suyun içine attım ve hem suyunu içtim hemde kayısı ve inciri yedim.1 saat sonrada haşlanmış yumurta yiyeceğim.( Ben 4 gündür hiç ekmek, pilav,makarna yemedim.Yumurta yiye yiye yakında yumurtlarım ben).Öğlen artık bakacağız.Ya kızlar ben sürekli oturarak çalışıyorum o yüzden fazla haraketli bir gün geçiremiyorum.Akşamları fırsat buldukça spor yapıyorum ama sanki hiç kilo vermiş gibi değilim.

bence ekmek yemelisin en azından sabah ye yumurtayla ömür mü geçer sabah ye bi dilim kepek veya çavdar ne istiyosan yanına peynir zeytin falan sen sadece kilo vermeye çalışıyosun zevkli hala getir :)
ben ilkten çok sıkılmıştım hiç zevk almıyodum hatta şikayet ediyodum bi yemek yeme zevkim vardı onu da elimden aldınız die şimdi kendim nasıl daha iyi hala getirebilirim diye düşünüyorum bence ekmek ye pilav makarna da ye onları yedinmi ekmek yeme ayarla kendin ama bıktırma kendini hep yumurta hep yumurta ben 3 gün yesem 4.gün yiyemem heralde :)

Canım ekmeksiz hayat tabiki geçmez.Zaten sadece 1 hafta ekmek yemeyeceğim.Yarın güzel bir az ekmekli kahvaltı düşünüyorum.Öncelikle beynimi alıştırmam lazım ekmek bir dilim yesem bile daha fazla istiyorum.Öncelikle gözüm gören şeyi istememeyi öğretiyorum beynime belki yanlış ama bana doğru gelen budur

hmm anladım hadi bakalım o zaman :) ama normal ekmek yeme bazen evde olmuyo normal yiyorum iki dilim yiyorum kesmiyo :) hani bıraksan yarım ekmek yerim onun için kepekli alıyorum dilimlilerden ısıtıyorum bi de tavada :)

Pazartesi tartılacağım bitanem.Ben diyete pazartesi başladım.Ogün tartılayım diyorum.ama sanki hiç veremedim gibi

böyle anlamazsın ki tartı da görcez :)
eh arka arkayayız pazartesi salı çarşamba :)
bakalım nolcak

evet bugünümü yazıyım bende :)
sabah 1 dilim ekmek 1 domates biraz lor peyniri 1 adet acı biber :)
biraz önce 5 dk ve 21 dk arka arkaya leslie
bugün geç bi öğle yemeği düşünüyorum yemek olarak ta 4 kaşık kereviz ve salata 1 dilimde ekmek
akşamda hafif bi geçiş :)
bi de yarın sabah kefire başlıyorum özellikle bağırsak sorunu olanlara tavsiye ederim çok iyi geliyo

canım giremedim internete,yeni görüyorum.ben bugün çok kaçırdım malesef,ama biberiye portakal yağı aldım,yürüyüş yaparken onu sürücem artık.çok faydalıymış:))

kızlaaaaaaar ben kac gundur guzel guzel yerken salataları flaan bugün nasıl yaptım bilmiyorum hataya dustum
sabah gene güzel kahvaltımı yaptım azca
ama ögleden sonra 2 kurabiye yedım
aksamda 2 dilim biberli ekmek
offff cok pişmanım ama yaptım yarın iki saat yapıcam sporu
anladımki ben gezzmeye gitmemeliyim gittiğim zaman olmuyor ne kadar dikkat etmeye calıssamda
salı bu haftayla ilgili durum hayallerm suya dustu halbukı dun sabah tartılmıstım dayanamayım 900 gr vermıstım..ama sşmdi çok üzgünüm
bide asıl bugun dısarıya cıktıgımda samimi olmadıgım bi insan benı gorunce aa sen kılomu aldın hamılemısın dedı yok kılo aldım dedim demesnmı aynı hamıle gıbı olmussun ay o kadar moralım bozuldukı :S cnkı benım göbegm yok benm sorunum altt tarafta :S

bu arada sizler cok iyi gidiyorsunuz tam gaz devam hadı bakalım :)

ayyy benimde sorun alt tarafta.ya hiç bozmamaya çalış moralini,en büyük silah moral sanırımbende dayanamadım bugün gitti ( akşama kadarda derslerim var spora vaktimde olmuyor.canım ne yapıyorsun spor olarak_?

çok fazla bişey kaçmamış ya haftada 1 gün olur hem benimde öle oldu
sabah iki milföy yedim sonra akşam da balık yedim biraz geç bi kahvaltıdı zaten o yüzden öğlen yemeği yemedim ara olarak 3 form bisküvi 1 elma 1 muz 1 türk kahvesi 1 fincanda çay
ay böle yazıncada çok yemişim gibi geliyo
aldın verdin diyenleri çok kafaya takmayın tartı güzel şeyler sölicek :)

Canım o kadar fazla yememişsin ben haftasonu fazla kaçırdım sanki 5 gün aç gezdim 2 günde telafi ettim gibi oldu.Ama son pişmanlık fayda vermez.bu akşam tartılıyorum kızlar bakalım vermişmiyim vermemişmiyim.Bana vermemişim gibi geliyor ama inş. vermişimdir.Yalnız kızlar ben bu spor yapmaya bir türlü alışamadım.Her nyerim ayrı ağrıyor dökülüyorum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…