- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
- Konu Sahibi denizinkizi
-
Canım o kadar fazla yememişsin ben haftasonu fazla kaçırdım sanki 5 gün aç gezdim 2 günde telafi ettim gibi oldu.Ama son pişmanlık fayda vermez.bu akşam tartılıyorum kızlar bakalım vermişmiyim vermemişmiyim.Bana vermemişim gibi geliyor ama inş. vermişimdir.Yalnız kızlar ben bu spor yapmaya bir türlü alışamadım.Her nyerim ayrı ağrıyor dökülüyorum sanki
canım inşallah birbirimizi motive ederek vereceğiz kiloları bende çok pişmanımki yetmişi gördüğümde başlasaydım keşke diyete diye nişanlım balık gibisin çok şirinsin derken ben bi saldım kendimi hop 79,90ü görene dek korkunçtu o an çok şükür sekiz kilo verdim ve bi altı kilom kaldı kendime hedef belirledim mayıs bitmeden ben o altı kiloyu vermiş olacağım inşallah yoksa hiçbir giydiğim yakışmamaya başlamıştı nişanlım çok boylu bopsu 1,88 boyunda 98 kilo ama o hiç kilolu görünmüyor bide beni düşün 1,60 boyunda 71,90 kilo ağırlığında top gibiyim resmen yanında şimdilerde zayıflıyorum diye pek mesut hem kendim için hemde onun için vermeliyim altı kiloyu:81::81:
yoksunuz yine :)
ben bugünümü yazim
sabah yarım çay bardağı kefir
sonra yarım dilim ekmek biraz lor peyniri
1 saat step aerobik tempolu çok yoruldum :)
ara 1 muz
öğlen 4 kaşık kereviz 1 dilim çavdar ekmeği
ara olarak nescafe yarım nesquik kek yeni çkmış denemek lazım :)
sonra 1 fincan çay 3 adet form büskivi
45 dk tempolu yürüyüş
akşam yemeği olarak 4 yemek kaşığı ıspanak 2 kaşık yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği
yarın sabah tartı güzel haberler vericek inşallahh bana
vallahi bişey diyimmi bi gün kaçırmak bile büyük moral bozuklugu oluyor ınancın gidiveriyor gercekten cok onemlı bı gunden bıse olmaz ama devam ederse o zorayyy benimde sorun alt tarafta.ya hiç bozmamaya çalış moralini,en büyük silah moral sanırımbende dayanamadım bugün gitti ( akşama kadarda derslerim var spora vaktimde olmuyor.canım ne yapıyorsun spor olarak_?
vallahi pazar gününden hep korkmusumdur zaten eger sadece bi günle kalırsa gene güzel ama devamını getirmememek değilmi önemli olan sporu bi saat yapıodum bugun 1.30 saat yaptım yarında fazla yapıcam bakalımçok fazla bişey kaçmamış ya haftada 1 gün olur hem benimde öle oldu
sabah iki milföy yedim sonra akşam da balık yedim biraz geç bi kahvaltıdı zaten o yüzden öğlen yemeği yemedim ara olarak 3 form bisküvi 1 elma 1 muz 1 türk kahvesi 1 fincanda çay
ay böle yazıncada çok yemişim gibi geliyo
aldın verdin diyenleri çok kafaya takmayın tartı güzel şeyler sölicek :)
yahu oda kötü oluyor vercem diye o kadar ugrs bi günde geri al kiloyu insanı moralmen kötü ediyor..Canım o kadar fazla yememişsin ben haftasonu fazla kaçırdım sanki 5 gün aç gezdim 2 günde telafi ettim gibi oldu.Ama son pişmanlık fayda vermez.bu akşam tartılıyorum kızlar bakalım vermişmiyim vermemişmiyim.Bana vermemişim gibi geliyor ama inş. vermişimdir.Yalnız kızlar ben bu spor yapmaya bir türlü alışamadım.Her nyerim ayrı ağrıyor dökülüyorum sanki
inşallah canım hep destek olalım birbirimize gerekirse yeri gelince kızalımda kzıın bana vallahi :) vermıssın canım bayaa bişey önemli olanda bu cogu gitmiş azı kalmıs geriside gelecektir hiç sıkma canınıı bak biz daha vermeeye bile baslamadık biz naaplım :)canım inşallah birbirimizi motive ederek vereceğiz kiloları bende çok pişmanımki yetmişi gördüğümde başlasaydım keşke diyete diye nişanlım balık gibisin çok şirinsin derken ben bi saldım kendimi hop 79,90ü görene dek korkunçtu o an çok şükür sekiz kilo verdim ve bi altı kilom kaldı kendime hedef belirledim mayıs bitmeden ben o altı kiloyu vermiş olacağım inşallah yoksa hiçbir giydiğim yakışmamaya başlamıştı nişanlım çok boylu bopsu 1,88 boyunda 98 kilo ama o hiç kilolu görünmüyor bide beni düşün 1,60 boyunda 71,90 kilo ağırlığında top gibiyim resmen yanında şimdilerde zayıflıyorum diye pek mesut hem kendim için hemde onun için vermeliyim altı kiloyu:81::81:
yoksunuz yine :)
ben bugünümü yazim
sabah yarım çay bardağı kefir
sonra yarım dilim ekmek biraz lor peyniri
1 saat step aerobik tempolu çok yoruldum :)
ara 1 muz
öğlen 4 kaşık kereviz 1 dilim çavdar ekmeği
ara olarak nescafe yarım nesquik kek yeni çkmış denemek lazım :)
sonra 1 fincan çay 3 adet form büskivi
45 dk tempolu yürüyüş
akşam yemeği olarak 4 yemek kaşığı ıspanak 2 kaşık yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği
yarın sabah tartı güzel haberler vericek inşallahh bana
ilk iyi haberler sizden hadi güzel açın önümü bakalım ki devamıda güzel gelsin :)
Selam kızlar
bugün ancak girebildim siteye müjde vereyim1 kilo vermişim 85 tim 84 olmuşum.Hemde akşam tartıldım tok karnına (aslında büyük bir başarı değil ama olsun ). evet kızlar diyete devam ben bugün biraz kaşırdım yani buldur pilavı yedim 1 kaşık ama o kadarda olacak değilmi?
Başarılmayacak bir şey değil gerçekten inandıktan sonra oluyormuş
Ben yüzlerce kez diyete başladım hem kilo veremedim hemde artı kilolar aldım
76 kilo olduğumda artık beynimde bu işi bitirdim kilo vermem lazım diye
9 şubatta diyete başladım
Doktor kontrolünde de değil
Kendi kendime
Herşeyden yiyorum ama az az kepek ekmek yiyorum
Tatlıyı tamamen kestim ki ben oturduğumda 1 kilo çikolatayı bitirmeyen kalkmayan biriydim
İşi beynimde bitirdiğim için çikolata ve tatlı yeme sıkıntısıda yaşamıyorum
Bugün 1 ay oldu ve 6 kilo vermiş durumdayım
Yaza kadar hedefim 10 kilo daha vermek
Gerçekten inanınca oluyormuş
Bence sende önce bunu kendine kabul ettir
Ve sonrasında hepberaber kilolarıma elveda diyelim[/QUslm bende yeni üyeyim çikolataya nasıl sabredecemm yardımmm noluur
e zaten normal canım 1 kilo başarılarının devamını beklyoruzzz :)
dert değil canım arada durur öyle haftaya cok daha iyi olacakmalesef değişiklik yok bende
1 kilo bile iyi canım aynen devam vazgecmek yok en azındna bu kadar sonuc almıssın o da güzelSelam kızlar
bugün ancak girebildim siteye müjde vereyim1 kilo vermişim 85 tim 84 olmuşum.Hemde akşam tartıldım tok karnına (aslında büyük bir başarı değil ama olsun ). evet kızlar diyete devam ben bugün biraz kaşırdım yani buldur pilavı yedim 1 kaşık ama o kadarda olacak değilmi?
Başarılmayacak bir şey değil gerçekten inandıktan sonra oluyormuş
Ben yüzlerce kez diyete başladım hem kilo veremedim hemde artı kilolar aldım
76 kilo olduğumda artık beynimde bu işi bitirdim kilo vermem lazım diye
9 şubatta diyete başladım
Doktor kontrolünde de değil
Kendi kendime
Herşeyden yiyorum ama az az kepek ekmek yiyorum
Tatlıyı tamamen kestim ki ben oturduğumda 1 kilo çikolatayı bitirmeyen kalkmayan biriydim
İşi beynimde bitirdiğim için çikolata ve tatlı yeme sıkıntısıda yaşamıyorum
Bugün 1 ay oldu ve 6 kilo vermiş durumdayım
Yaza kadar hedefim 10 kilo daha vermek
Gerçekten inanınca oluyormuş
Bence sende önce bunu kendine kabul ettir
Ve sonrasında hepberaber kilolarıma elveda diyelim[/QUslm bende yeni üyeyim çikolataya nasıl sabredecemm yardımmm noluur
bence beyinde bitiyor çikolota işi hiç aramıyorum ben cola cok içiyordum artık ıcmıcem dedım ıcmıyorum
ama sana bir öneri süt e tarçın ekle ve iç tatlı isteğini azaltıyor
bende aynen spora falan devm yarın bende tartılcam bılıyorsunuz ama cok bı umudum yok ılk haftam oldugunda bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?