Denizinkızı'nın Diyet Günlüğü

eğer sporu bırakmassan bikaç güne alışırsın niye akşam tartılıyosun ki sabah aç karnına tartıl :) akşam ne kadar aç olsan da yine fark eder heralde

canım inşallah birbirimizi motive ederek vereceğiz kiloları bende çok pişmanımki yetmişi gördüğümde başlasaydım keşke diyete diye nişanlım balık gibisin çok şirinsin derken ben bi saldım kendimi hop 79,90ü görene dek korkunçtu o an çok şükür sekiz kilo verdim ve bi altı kilom kaldı kendime hedef belirledim mayıs bitmeden ben o altı kiloyu vermiş olacağım inşallah yoksa hiçbir giydiğim yakışmamaya başlamıştı nişanlım çok boylu bopsu 1,88 boyunda 98 kilo ama o hiç kilolu görünmüyor bide beni düşün 1,60 boyunda 71,90 kilo ağırlığında top gibiyim resmen yanında şimdilerde zayıflıyorum diye pek mesut hem kendim için hemde onun için vermeliyim altı kiloyu:81::81:

bende senin gibiyim :) benim boyum biraz daha kısa sende yaz buraya hedefimizde aynı bende haziran ortasına kadar dedim inşallah başarabilirim

yoksunuz yine :)
ben bugünümü yazim

sabah yarım çay bardağı kefir
sonra yarım dilim ekmek biraz lor peyniri
1 saat step aerobik tempolu çok yoruldum :)
ara 1 muz
öğlen 4 kaşık kereviz 1 dilim çavdar ekmeği
ara olarak nescafe yarım nesquik kek yeni çkmış denemek lazım :)
sonra 1 fincan çay 3 adet form büskivi
45 dk tempolu yürüyüş
akşam yemeği olarak 4 yemek kaşığı ıspanak 2 kaşık yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği
yarın sabah tartı güzel haberler vericek inşallahh bana

ohh menün çok güzelmiş.

annem sağolsun yemeği mi hiç eksik etmez yemek olmadı mı da salata falan yiyorum
yarın patates günü yapıcam kesin yarım kilo gitcek eğer sonraki günlerde kaçırmazsam :)
sabah kahvaltımı yapıp sonrasında gün içinde 5-6 orta boy patates yiyicem sadece şoklama yapalım

ayyy benimde sorun alt tarafta.ya hiç bozmamaya çalış moralini,en büyük silah moral sanırımbende dayanamadım bugün gitti ( akşama kadarda derslerim var spora vaktimde olmuyor.canım ne yapıyorsun spor olarak_?
vallahi bişey diyimmi bi gün kaçırmak bile büyük moral bozuklugu oluyor ınancın gidiveriyor gercekten cok onemlı bı gunden bıse olmaz ama devam ederse o zor ben annemin evinde salon var oraya gidiyorum sabahları 1 saat yürüyüş bandında yürüyorum daha sonrada diğer aletlerle yarım saat ffalanda onlarla bişeyler yapıyorum özellikle yürüyüşe agırlık veriyorum öyle..ben boşum ya ondan kolay o acıdan

vallahi pazar gününden hep korkmusumdur zaten eger sadece bi günle kalırsa gene güzel ama devamını getirmememek değilmi önemli olan sporu bi saat yapıodum bugun 1.30 saat yaptım yarında fazla yapıcam bakalım

yahu oda kötü oluyor vercem diye o kadar ugrs bi günde geri al kiloyu insanı moralmen kötü ediyor..
bana hiç öyle olmadı ya spor acısından cok ilginç hiç hamlamadım etmedim..yarında günüm var ya ertesi günde tartılma günü off off :)
inşallah canım hep destek olalım birbirimize gerekirse yeri gelince kızalımda kzıın bana vallahi :) vermıssın canım bayaa bişey önemli olanda bu cogu gitmiş azı kalmıs geriside gelecektir hiç sıkma canınıı bak biz daha vermeeye bile baslamadık biz naaplım :)

güzelmiş canım menü tebriklerrrr :)

bu arada kızlar biliyorsunuz vajinismustum astım demiştim yazımın basında bugün jinekoloğaa ilk kez muayne oldum hayatımda pek mesudum bu yüzden tüm gün gergindim bunu dusune dusune..
sonuc olaraak kilo verirrsen senin için iyi olur dedi beni diyetisyene yönlendirecekmiş artık carsamba giderim herhalde..

oh oh güzel haberler var :)
aynı güzellikleri tartılardan da bekliyoruuzzz :)

yarın sabah tartıldımmı burdayım zaten :) rabia da tartılcaktı bakalım ilk haber ondan gelcek

Selam kızlar

bugün ancak girebildim siteye müjde vereyim1 kilo vermişim 85 tim 84 olmuşum.Hemde akşam tartıldım tok karnına (aslında büyük bir başarı değil ama olsun ). evet kızlar diyete devam ben bugün biraz kaşırdım yani buldur pilavı yedim 1 kaşık ama o kadarda olacak değilmi?

e zaten normal canım 1 kilo başarılarının devamını beklyoruzzz :)

malesef değişiklik yok bende
dert değil canım arada durur öyle haftaya cok daha iyi olacak
1 kilo bile iyi canım aynen devam vazgecmek yok en azındna bu kadar sonuc almıssın o da güzel

ilk hafta olduğu için verirsin 1 kilo da senden bekliyoruz 1 diye üzülmeyin ayda 4 kilo yapar zaten normal olanı da o
ben çok üzüldüm bugün ama yılmak yok vercem gitcek inş :)
yarın sana seviniriz inş

canım ben kesin bekliyordum bu haftaa once cok dıkakt ettım ama ıkı gun pek iyi gecmedi hatta 4. gunu tartıldıgmda 700 gr vermıstım bılede ama bakalım tek korkum gerı almıs olmak neyse bakıcaz artık inşallah haftaya daha iyi olacak herşey hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…