Deprem şoku ardından eşimin davranişları ayrilacagim galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de gidelim tehlikeli deyince kötü oldum açıkçası ailemin yanına gelmek istemekte suç oldu

Memlekete g3l3cegim zaman soruyorlar ben de 26 yaşında öğretmenim ben de açıklayınca kötü oluyorum
Dün bir arkadaş öğretmenlerle ilgili çıkarım yapmıştı, doğru mu acep? (ben de öğretmenim bu arada, vardır bunun da sosyolojik bir açıklaması sanki).
Memleket sevdamısı olan harap olmuş şehirden gitmek istemeyen eşiniz olabilir mi? Ailesini bırakmaz istemez bak onu anlarım, o durumda da birlikte gitmeyi teklif edebilirdi.
Eşiniz de ailesi de saygı duymuyor sanki size, bana biri böyle stresli bi durumda laf sokacak da.. ne anladım ben bu evlilikten..

Aynen öyle onların yaşadığı ev osmaniye .osmaniyenin köyünde kaliyorduk

Kaynanam gelmesin zaten beni eşim bıraksın istedim suç oldu acele ediyormuşum

Enkaz gezme nedir anlayamadım, turistik gezi mi yapıyor bu insanlar
Evet onu bende anlayamadım gezip ne yapacaklardı ki?

Canım öncelikle geçmiş olsun. Çok zor şeyler yaşandı belki şu anda onun gerginliğiyle böyle alakasız şeyler yapıyor olabilirler. Şu anda herkes çok gergin. Acele kararlar verme istersen. Bi bekle ortalık durulsun derim.

Var öyle bir istatistiki veri ben hatırlıyorum da kaynak bulabilirsem yollarım, psikolojik ve şiddet mağduru kadınlar arasında öğretmenler ilk sıradaydı.

Deprem yerinde gezmek hangi akla hizmet? Oralar zaten yoğun ekstra bir yardımı dokunmayacaksa neden trafiği artırıyor? İnsanları anlamak imkansız. Allah akıl fikir versin. Sizi çok iyi anladım. Ben de deprem bölgesindeyim. Kesinlikle soğumakta haklısınız.

Biz bu psikolojideyim memleketime ailemin yanına gitmem sorgulanması zaten canımı sıkıyor

Enkaz gezme nedir anlayamadım, turistik gezi mi yapıyor bu insanlar
+1
Müze gezer gibi yıkılan binalar mı izlenir ya? Hayır yani, enkaz altındakileri kurtarma çabası desek o da değil. Adamlar merak giderme derdinde. İnsanlar bas bas bağırıyor, yardım edemeyecekseniz gelip de kalabalık etmeyin diye. Hayır bir de tehlikeli yani, her şey olabilir afet bölgesi orası. Bir de gereksiz trafik oluşturmaları da cabası.
Böyle duyarsız bir ailenin ferdi olmaktan utanırdım ben olsam. İnsanlar kilometrelerce öteden elinden geleni yapmaya çalışırken bir Hataylı olarak bu duyarsızlık kabul edilemez. Boşanın diyorum, net.

Var öyle bir istatistiki veri ben hatırlıyorum da kaynak bulabilirsem yollarım, psikolojik ve şiddet mağduru kadınlar arasında öğretmenler ilk sıradaydı.

Valla burda ben de yazdım, birkaç de yazan başka üyeler de oldu, ezilen büzülen mağdur olan kadınlar neden hep öğretmen çıkıyor

Onları tek bırakmayıp korktuğum onlarla gittigim için gelmeseydin evde kalsaydin diyorlar bana bir de

Bence canınızı kurtardığınız için oturun bol bol şükredin. Şehrin harap olmuş halini izlemek isteyen insanlardan da bi an önce uzaklaşın. Biz sağ kurtulduk birilerine faydamız dokunsun demiyorlar da bu kargaşada bir de geçmişimiz var deyip boş boş dolanıyorlar he ? Biz burda sıcacık evlerimizde oturmaya utanıyoruz. Benim komşularımın akrabalarımın mezarı olan yerleri seyir var gibi gezecekmişim yok canım yaa. Acele karar vermeyin ama bu zihniyetten de çok bir şey olmaz yararı dokunmuyorsa bari boş trafik yapıp zararı dokunmasın. Bu arada çok geçmiş olsun.

Teşekkür ederim ben şok yaşamışım ailem beni çağırıyor nazlanıyorlar eşim ve ailesi .

bu bana gezme derdi gibi gelmedi ihtiyaçları varmış almak zorunda kalmışlar ne yapsınlar siz yine ailenizin yanına gidin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…