Deprem şoku ardından eşimin davranişları ayrilacagim galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Malesef öyle ben de ailemin yanındayım sağlıkla ilgli bir durumun var dişle ilgili burda kalmaya devam etmeyi düşünüyorum.

Ne ara bu halde geldik bende merak ediyorum. Vekil maaşı öğretmen maaşını geçmesinden, öğretmen diyorsa bir bildiği vardırdan buralara ne ara geldi bu ülke..

Kadın doktor ya da tapu memuru olaydı kafayı yemezdin değil mi. Öğretmenler de onlar gibi sıradan insanlar sonuçta abartmayın
Evet sanki öğretmenler özel insanlar arasından mi seçiliyor ne alaka anlamıyorum. Yada öğretmenliğe başlayınca özel bir yazılım mi yükleniyor.

Doktor neden hasta oluyor demek gibi saçma bir söylem.

Tapu memuru çocuklarla sabahtan akşama kadar vakit geçirip onları eğitmiyor Çocukların karşısına çıkacak insanların az biraz aklı selim olmasını istemek gayet makul bence.
Özel hayatinda sorun yaşayan insanlar aklı selim olmuyor mu ne alakası var.

Çocuğa matematik öğretmek için özel hayatı yolunda insanların mi olması gerekiyor. Saçmalamayın lütfen. O zaman sigara içmeyen alkol kullanmayan falan diye de bunu genisletelim. Hatta şartlara ekleyelim. O zaman da aynı tavır da mı olacaksiniz.

Köy yanar....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…