- 26 Mayıs 2021
- 479
- 1.035
- 43
- 36
Sabret.Rahatın ya da içinde ki o hissiyat her neyse onun dile gelmesi hiç hoş olmaz.Merhaba hanımlar
Malumunuz ülkemiz çok kötü bir dönemden geçiyor, dilerim en yakın zamanda toparlanırız. Şimdi benim konum ise depremzede olan eşimin ailesi bizde kalmaya başladılar bu konuda hiçbir sıkıntım yok çünkü zor bir süreç ve elimden ne geliyorsa onlar için yaparım. Ancak eşimin abisi ve yengesi ben ailemi ziyaret etmeye gelirken bizim yatak odamızda kalmaya başlamışlar ve bu durum beni çok rahatsız etti, biliyorum yaşadığımız ev küçük çünkü bildiğiniz tam aile evi değil öğrenci evi işte, ve ben onlar evde rahat etsinler diye kendi ailemin yanına geldim , şimdi ise zorunlu stajimdan dolayı yine evime döneceğim ama evde hem eşimin anne babası hem de yengesi abisi ve 3 küçük çocuğu kalıyor, eşim bu durumdan çok rahatsız oluyor ve sanki bana mahçup olmuş gibi hep bana açıklama yapma gereği duyuyor tabi bende durumu farkındayım ve hoş karşılamaya çalışıyorum ama bazen çok içime sıkıntı oluyor çünkü bu durumda eşim kendi arkadaşlarında kalıyor hem bende evimi bırakıp aileme geliyorum, abisinin ve yengesinin yatak odamıza yerleşmesi beni çok etkiledi maalesef, belki bu durumda hiç böyle düşünmemek gerek ama yediremiyorum kendime . Sizce yengesiyle yani görümcemle bu durumu konuşsam ve uygun bir ev bulunmaları konusunda bazı söylemlerde bulunsam ayıp eder miyim. Eşim abisinden çok küçük olduğu için bu konuda sabretmeye çalışıyor ama ben yapamıyorum maalesef
Çok geçmiş olsun, benim yaptığım biraz düşüncesizlik oluyor farkındayım ama işte insan bazen hisselerine söz geçirmiyor. Dediğiniz gibi zamanla herkes kendi yolunu bulur.Hatayın bagrında en etkilenmiş ilçesinde ailem cadırda yasıyor,degil yatmak yenek yemek bile akıllarına gelmiyor iştahsızlar herkes kayıplarının derdinde.korkma yatagında seks yapacak durumda degil kimse. Ben suan ailemin yanında degilim ama bakın kac gün oldu deprem olalı daha esimle yakjnlasmıs degiliz normale donemiyoruz onunda ailesi depremzede cadırda benmkilerde cadırda. Ailemin durumu cok iyiydi aynı sekilde esimin ailesinnde suan corba kuyruklarınd milletin yolladıgı yardımlarla geciniyorlar. Deprem bolgesinde paranın hukmu yok herkes işini asını dukkanınu kaybetti para hsrcsnscak tek biyer yok eve cıkacak ev yok bişe yok.cogu kişide memleketi bırakamıyor cadırda yasamaya mecbur kalıyorlar. Sukur ailelerinize evinizi acmıssınızda yani suan sanırım bu durumda olanlar sizin aileniz olmadıgı için yatak odamdanyatıyolar gitsn ev baksknlar falan diye rahat konusuyorsunuzda ah o cocukların yasadıgı travmayı korkuyu bilsen anlasan en azından psikolojileri biraz toparlanana kadar susabilirsin. Zaten kimse sıgıntı gibi yasamak istemiyor ama bakıyorlardır onlar ev yurt merak etme veya sen evine dönecegin zaman zaten yatak odanda yatmayı bırakırlar napacaklar sen gelmişken seni salona atacaj degller heralde . Normal bir zaman olsa ve evinize gelip özelinizi kullansalar kesinlikle hak veirr kimse yatak odanıza giremez derdim ama suan normal zamanda degiliz bunları konusacak elimizden ne geliyorsa yapıypruz madem onuda burun kıvırarak degilde gercekten içten yapalım.onlar da o kalabalıkta bişeyler yasayscak durumda degiller zaten, ben depremi yasamadıgım halde hala cinsellik aklıma gelmiyor aklım orda ailemde memleketimde onca bebekte cocukta ,evimde cocgumda ya burda da olursa diye korkular panikler ataklar aldı basını gidiyor ki seks biyana dursun.cogu kişide de bu yasanıyordur herkes etkilendi.Yine de allah razı olsun bikac gun deprem korkusu olmadan rahat rahat uyku cekmişlerdir evini actıgın için.sabır gerekiyor elbet gececek elbet gidecekler hepsi işine gıcune evine yurduna dönecek
Yetmiyorsa da yapacak bişey yok. Ev bu, imkan bu, elden gelen bu denip geçilecek. Yenge kızı arayıp daha büyük eve mi çıksanız diye akıl veriyor. Abi kendisine bulunan işi beğenmiyor. Fazla fedakarlık yapmaya gerek yok kapılarını açtıklarına dua etsinler.4 yetişkin 3 cocuk gelmisler. Yatak odasini haric tutunca yatacak yerlerin yettigine emin misiniz? Ev kucuk ve duzen yok demissiniz. Anca kalabalik misafir agirlamaya alışkın ailelerin dipli bucakli yeri olur bu kadar. Her açıdan zor ya size de onlara da. Bir an önce evlerini duzenlerini kurarlar herkes rahat eder umarim
Ya geldiğin yerin düzenini beğenmiyorsan kendi düzenini kurarsın ki zaten kalıcı gelmemişsin. Ne demek daha büyük eve çıkın ya sırtımızda bir ömür sizi mi taşicaz da denmez bu durumda ama beklenen o gibi.Yetmiyorsa da yapacak bişey yok. Ev bu, imkan bu, elden gelen bu denip geçilecek. Yenge kızı arayıp daha büyük eve mi çıksanız diye akıl veriyor. Abi kendisine bulunan işi beğenmiyor. Fazla fedakarlık yapmaya gerek yok kapılarını açtıklarına dua etsinler.
İyi niyetin suistimal edildiği bir olay işteBen anlam yüklemekten ziyade yatacak yer varken kafalarına göre,sormadan odaya geçmelerine takıldım. Muhtemelen konu sahibide buna bozuldu. Ben olsam asla sormadan birinin odasında kalamam mesela kafama göre. Odamıda vermem. Evimi açmışım zaten neden odamıda vereyim ki? Bir başkasının yanında kalıyo olsam odasını vermesini beklemem mesela. Salonda kalmayı sorun etmem. Neticede başkasının evi.
Ooo bunu bilmiyordumYetmiyorsa da yapacak bişey yok. Ev bu, imkan bu, elden gelen bu denip geçilecek. Yenge kızı arayıp daha büyük eve mi çıksanız diye akıl veriyor. Abi kendisine bulunan işi beğenmiyor. Fazla fedakarlık yapmaya gerek yok kapılarını açtıklarına dua etsinler.
Galiba eltiniz ve eşi çocuklarla aynı odada kalıyordu. Siz de evden gidince sizin yatak odasını müsait bulup biraz hasret gidermek istemişler ( illa sevismisler demek değil bu ) yaptıkları çok yanlış tabi ki asla mahreme girilmemesi gerekir. Siz evden giderek meydanı onlara birakmissiniz çok üzgünüm.evinize dönüp ev sahipliği yapmanız daha makul.Merhaba hanımlar
Malumunuz ülkemiz çok kötü bir dönemden geçiyor, dilerim en yakın zamanda toparlanırız. Şimdi benim konum ise depremzede olan eşimin ailesi bizde kalmaya başladılar bu konuda hiçbir sıkıntım yok çünkü zor bir süreç ve elimden ne geliyorsa onlar için yaparım. Ancak eşimin abisi ve yengesi ben ailemi ziyaret etmeye gelirken bizim yatak odamızda kalmaya başlamışlar ve bu durum beni çok rahatsız etti, biliyorum yaşadığımız ev küçük çünkü bildiğiniz tam aile evi değil öğrenci evi işte, ve ben onlar evde rahat etsinler diye kendi ailemin yanına geldim , şimdi ise zorunlu stajimdan dolayı yine evime döneceğim ama evde hem eşimin anne babası hem de yengesi abisi ve 3 küçük çocuğu kalıyor, eşim bu durumdan çok rahatsız oluyor ve sanki bana mahçup olmuş gibi hep bana açıklama yapma gereği duyuyor tabi bende durumu farkındayım ve hoş karşılamaya çalışıyorum ama bazen çok içime sıkıntı oluyor çünkü bu durumda eşim kendi arkadaşlarında kalıyor hem bende evimi bırakıp aileme geliyorum, abisinin ve yengesinin yatak odamıza yerleşmesi beni çok etkiledi maalesef, belki bu durumda hiç böyle düşünmemek gerek ama yediremiyorum kendime . Sizce yengesiyle yani görümcemle bu durumu konuşsam ve uygun bir ev bulunmaları konusunda bazı söylemlerde bulunsam ayıp eder miyim. Eşim abisinden çok küçük olduğu için bu konuda sabretmeye çalışıyor ama ben yapamıyorum maalesef
öyle dediklerinde karı koca ikimize yetiyor diyin net olun14-15 gün oldu geldiler , ilk önce biz burda kalmayız ev tutacağız dediler bizde öyle düşünüyorduk ama şimdi beni arayıp eviniz çok dar daha geniş bir eve ciksanız gibi söylemlerini duydum açıkçası rahatsiz oldum, çıksak sanki onlar da bizimle gelicek gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?