DEPREMZEDEYİZ LÜTFEN YARDİM

Hani çözümü önerisi olmayanlar susacaktı hala niye buradasın?
Yetmedi mi sabote ettiğin?
Depremzedelerle ne derdin var bilmiyorum ama bugün çok ah aldın Allah sonunu hayretsin
ben mentionlandım ve cevap verdim. kaldı ki sana ne yahu? sana mı soracağım ya da verdiğim cevabın hesabınmı vereceğim. iyice kafayı tırladınız siz

benim yapamadığım görev için kimseye böyle bir ricada bulunamam. onların evi ve hayatı
O zaman burda kime söylüyorsunuz ev olsun diye kim yapacak bakın benim arkadaşımın da evi yıkıldı iki çocukda var kaç defa aradım gelin bizde kalın istediğiniz kadar dedim hala da diyorum ama onlar misafirhanede kalmayı tercih etti kimine başkasının yanında kalmak ağır gelir herkesin tercihi ama çoğu zaman mecburiyet tercihin önüne geçiyor 13 milyon insandan bahsediliyor bu kadar insana ha diyince ev nasıl bulunacak ki bulundu diyelim şimdiden bile kira fiyatlarını uçurmuş çoğu ev sahibi öyle oturduğumuz yerden konuşmak kolay

Eldeki mevcut çareler çadır veya öğrenci yurdu. Başka bir çözüm varsa söyleyebilirsiniz ama sayfalardır yazmadığınıza göre bilmiyorsunu siz de. Başka nasıl bir öneriyle gelmemizi isterdiniz? O öneri sizde de yok ki. Gündeminde yoksa yapacak bir şey de yok. Gönül isterdi herkese villa tahsis edilsin ama yapılamıyor. İnsanlar yatacak yemiz bir yatak, altında kalacakları sıcak bir dam bulduklarına şükreder haldeler. Öğrenci yurdunda senelerdir kalan binlerce öğrenci varken yurtları bu kadar aşağılamanız da onların gururuna dokunuyor olabilir, o yüzden kelimelerinizi seçerken dikkat ederseniz iyi olur. Toparlamak için tekrar yazayım asla anlamıyorsunuz ama belki anlarsınız diye umut ediyorum. Depremzedeler için ayarlanan yerler yurtlar ve çadırlar. Başka bir seçenek yok. Varsa yazın konu sahibine yardımınız dokunmuş olur. Bence rüştünü ispat etme derdine düşen sizsiniz durup dururken eldeki tek mevcut çareyi öneri olarak sunan insanlara siz saldırdınız

Hani çözümü önerisi olmayanlar susacaktı hala niye buradasın?
Yetmedi mi sabote ettiğin?
Depremzedelerle ne derdin var bilmiyorum ama bugün çok ah aldın Allah sonunu hayretsin
Ya yok kadının derdi konu sahibine akıl vermek,yardım eli uzatmak değil. Fikir üretenlere muhalefet olmak. Hadi biz yanlışsız sen doğru ol çözümün önerin ne diyince de mal mal bakıyor. Öyle hırslanmış ki başka konulardaki yorumlarımı eksiliyor.
Ben çözdüm onu da saldım çoktan

ev olsun demedim zaten

ben mentionlandım ve cevap verdim. kaldı ki sana ne yahu? sana mı soracağım ya da verdiğim cevabın hesabınmı vereceğim. iyice kafayı tırladınız siz
Hakaret etme hakkını kim verdi sana?
Türkçe bilmiyor musun hayırdır?
Biz de onu diyoruz işte sana sana ne bizim önerilerimizden diyoruz hoşuna gitti mi? Biz sana mı sormuştuk? Fikrini mi istedik?

Bir kere depremzedelerin hayat şartlarını iyileştirmek istemeleri hakları. Ben size de hak veriyorum. Yurtlar bi aile için yaşanılabilecek bir ortam asla değil. Çadır da bu hava koşullarında olmaz.

Ama şuan ilk 10 gündeyiz. En azından depremden zarar gören kendi ailem için konuşim, şuan öncelikleri hayatta kalmak. Daha sonra nasıl devam edeceklerine oturup, hep beraber karar vereceğiz.

Eğer bu açıdan düşünürseniz, başlarında bir çatı, sıcak hijyenik bir ortam ve karınlarının tok olmasından fazlası şuan için planlanamaz. Tabi 1-2 ay sonra bunlar geçerliliğini yitirir ve o zaman uzun dönemli, özel hayata daha saygılı alanlara ihtiyaç duyulur. Ama Bu acil durum aksiyonu değildir, bunun için planlama gerekir.

Size yöneltilen tepki, genel olarak bu yüzden. İlk aşamada eğer yurt, otel veya çadır kişilerin hayatta kalmasını sağlıyorsa, bunları yok sayamazsınız. Yani şu aşamada uzun dönemli planlama yapmayı arzuluyorsunuz ama erken.

yoo Mersin'de lise spor salonlarının dönüştürüldüğünü biliyorum mesela. ama kadıncağız zaten 6 ailenin kaldığı yerden biraz daha sakin bir ortama geçme derdinde. bu durumda benim spor salonu teklifi ile gelmemin ne kadar yararı olurdu bu insana? danışan hanım da opsiyonları sorguluyor zaten. belki kiralayabilecek gücü vardır. bunu da bilemiyoruz

Mersin’de değilim ama o civarda bazı oteller kapılarını açmıştı

Çok geçmiş olsun öncelikle

Depremzede olduğunuzu bildirip kayıt yaptırıp yurtlara yerleşim yapabiliyorsunuz diye duymuştum.

Depremzedelerle bir derdi var ama anlamadım

Kiralık ev aramış olsa arkadaşımız sahibinden.com.a falan bakardı bence. Burada da kiralık evi olan var mı diye sorardı ?

Kiralık ev aramış olsa arkadaşımız sahibinden.com.a falan bakardı bence. Burada da kiralık evi olan var mı diye sorardı ?
kadıncağız enkazda iken bakmış ama daha o zaman bile evler karaborsaya düşmüş. naapsın?
tövbeler olsun ya. şimdi bu sarkazm da anlamaz. kardeşim ne sahibinden.com?

Ya gerçekten şaka gibisiniz. Var mı ki öyle bir sakin alan? İnsanlar canının dersinde anlamıyor musunuz bunu? Herkese tek başına kalacağı yer nasıl tahsis edilsin mevcut koşullarda? Nasıl bir sakin ortam bulunsun, olabilir mi öyle bir şey? İnsanlar başını sokacak yer bulmaya şükreder hale gelmiş sizin derdiniz sakinlik olsun, özel alan olsun. Bu safi şımarıklık başka bir şey değil. Şu an bunun konuşulacağı zaman değil. Zaten konu sahibinin öyle bir düşüncesi olduğunu zaten sanmıyorum bu sizin kafada kurduğunuz bir durum. Kiralayacak gücü varsa kiralayabilir internette bu konuda kadınlarklübünden daha çok yardımı olacak yüzlerce ev kiralama sitesi var.

Evet ilk etapta otellere basvurmak ta iyi bir fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…