- 3 Ocak 2023
- 266
- 688
- 18
ben mentionlandım ve cevap verdim. kaldı ki sana ne yahu? sana mı soracağım ya da verdiğim cevabın hesabınmı vereceğim. iyice kafayı tırladınız sizHani çözümü önerisi olmayanlar susacaktı hala niye buradasın?
Yetmedi mi sabote ettiğin?
Depremzedelerle ne derdin var bilmiyorum ama bugün çok ah aldın Allah sonunu hayretsin
O zaman burda kime söylüyorsunuz ev olsun diye kim yapacak bakın benim arkadaşımın da evi yıkıldı iki çocukda var kaç defa aradım gelin bizde kalın istediğiniz kadar dedim hala da diyorum ama onlar misafirhanede kalmayı tercih etti kimine başkasının yanında kalmak ağır gelir herkesin tercihi ama çoğu zaman mecburiyet tercihin önüne geçiyor 13 milyon insandan bahsediliyor bu kadar insana ha diyince ev nasıl bulunacak ki bulundu diyelim şimdiden bile kira fiyatlarını uçurmuş çoğu ev sahibi öyle oturduğumuz yerden konuşmak kolaybenim yapamadığım görev için kimseye böyle bir ricada bulunamam. onların evi ve hayatı
hanımefendi zaten sokakta değil. 6 aile bir arada yaşadıklarını kendisi belirtmiş. dolayısıyla çadır ya da öğrenci yurdu belli ki danışan hanımın gündeminde yok. dolayısıyla bu önerilerle gelmenin -siz de takdir edersini ki- ne anlamı ya da ne yararı var. bu bir yardım olmuyor.
yurtta kalmak, gurursuzluk değildir fakat insanların gururuna dokunan bir durum olabilir. özellikle tuvalet ve duş gibi yerlerde ailesine ayrılan bir alan yoksa; yani ortak olan kullanılıyorsa -siz de tahmin edebiliyorsunuzdur- kadınları ve çocuklar için çok yorucu bir süreç olacaktır. ortamın durumu en çok da kadının gururuna dokunacaktır bir noktadan sonra.
burada kaos çıkarmaya çalışan ben değilim. belli ki hayat ya da hayatındaki insanlar, birilerini çok ezmiş ki burada insanlar rüştünü ispatlama derdindeler.
Ya yok kadının derdi konu sahibine akıl vermek,yardım eli uzatmak değil. Fikir üretenlere muhalefet olmak. Hadi biz yanlışsız sen doğru ol çözümün önerin ne diyince de mal mal bakıyor. Öyle hırslanmış ki başka konulardaki yorumlarımı eksiliyor.Hani çözümü önerisi olmayanlar susacaktı hala niye buradasın?
Yetmedi mi sabote ettiğin?
Depremzedelerle ne derdin var bilmiyorum ama bugün çok ah aldın Allah sonunu hayretsin
ev olsun demedim zatenO zaman burda kime söylüyorsunuz ev olsun diye kim yapacak bakın benim arkadaşımın da evi yıkıldı iki çocukda var kaç defa aradım gelin bizde kalın istediğiniz kadar dedim hala da diyorum ama onlar misafirhanede kalmayı tercih etti kimine başkasının yanında kalmak ağır gelir herkesin tercihi ama çoğu zaman mecburiyet tercihin önüne geçiyor 13 milyon insandan bahsediliyor bu kadar insana ha diyince ev nasıl bulunacak ki bulundu diyelim şimdiden bile kira fiyatlarını uçurmuş çoğu ev sahibi öyle oturduğumuz yerden konuşmak kolay
Hakaret etme hakkını kim verdi sana?ben mentionlandım ve cevap verdim. kaldı ki sana ne yahu? sana mı soracağım ya da verdiğim cevabın hesabınmı vereceğim. iyice kafayı tırladınız siz
Bir kere depremzedelerin hayat şartlarını iyileştirmek istemeleri hakları. Ben size de hak veriyorum. Yurtlar bi aile için yaşanılabilecek bir ortam asla değil. Çadır da bu hava koşullarında olmaz.hayır hanımefendicim, hanımlar saldırmaya çalışıyor tersine
yani denklem çok basit. mağdur olan bir insan var ortada ve bölgeden uzaklaşıp 6 aile bir arada yaşadığı güvenli bir ortama gelmiş. her normal insan gibi şartlarını iyileştirmek istiyor. fakat yurt öneriyorlar, çadır öneriyorlar.
bir insanın ailesine özel alan arıyor olmasını çok görüyorlar ve söylenen lafları çarpıtarak "çadırda kalan insanın onuru yok mu?" dedikleri saçma bir düzeleme kadar getirdiler.
"ben haklıyım zaten" diyen asıl bu noktada ansiyete krizi ile karışık akıl tutulması yaşıyor zannımca :)
Özel alan nerde olcak ya otel olacak ya da kurumların tesisleri var onlar olacak onlarında kapasitesi belliev olsun demedim zaten
Ayy ne dediniz o zaman Allah aşkına kimse anlamadı daev olsun demedim zaten
yoo Mersin'de lise spor salonlarının dönüştürüldüğünü biliyorum mesela. ama kadıncağız zaten 6 ailenin kaldığı yerden biraz daha sakin bir ortama geçme derdinde. bu durumda benim spor salonu teklifi ile gelmemin ne kadar yararı olurdu bu insana? danışan hanım da opsiyonları sorguluyor zaten. belki kiralayabilecek gücü vardır. bunu da bilemiyoruzEldeki mevcut çareler çadır veya öğrenci yurdu. Başka bir çözüm varsa söyleyebilirsiniz ama sayfalardır yazmadığınıza göre bilmiyorsunu siz de. Gündeminde yoksa yapacak bir şey de yok. Gönül isterdi herkese villa tahsis edilsin ama yapılamıyor. İnsanlar yatacak yemiz bir yatak, altında kalacakları sıcak bir dam bulduklarına şükreder haldeler. Gururuna dokunuyor olabilir anlarım ama sokakta kalmaktan bin kat daha iyidir. Öğrenci yurdunda senelerdir kalan binlerce öğrenci varken yurtları bu kadar aşağılamanız da onların gururuna dokunuyor olabilir, o yüzden kelimelerinizi seçerken dikkat ederseniz iyi olur. Toparlamak için tekrar yazayım asla anlamıyorsunuz ama belki anlarsınız diye umut ediyorum. Depremzedeler için ayarlanan yerler yurtlar ve çadırlar. Başka bir seçenek yok. Varsa yazın konu sahibine yardımınız dokunmuş olur. Bence rüştünü ispat etme derdine düşen sizsiniz durup dururken eldeki tek mevcut çareyi öneri olarak sunan insanlara siz saldırdınız
Hiçbirşey demedin zatenev olsun demedim zaten
Depremzedelerle bir derdi var ama anlamadımYa yok kadının derdi konu sahibine akıl vermek,yardım eli uzatmak değil. Fikir üretenlere muhalefet olmak. Hadi biz yanlışsız sen doğru ol çözümün önerin ne diyince de mal mal bakıyor. Öyle hırslanmış ki başka konulardaki yorumlarımı eksiliyor.
Ben çözdüm onu da saldım çoktan
Kiralık ev aramış olsa arkadaşımız sahibinden.com.a falan bakardı bence. Burada da kiralık evi olan var mı diye sorardı ?yoo Mersin'de lise spor salonlarının dönüştürüldüğünü biliyorum mesela. ama kadıncağız zaten 6 ailenin kaldığı yerden biraz daha sakin bir ortama geçme derdinde. bu durumda benim spor salonu teklifi ile gelmemin ne kadar yararı olurdu bu insana? danışan hanım da opsiyonları sorguluyor zaten. belki kiralayabilecek gücü vardır. bunu da bilemiyoruz
nerde depremzedeleri aşağılayıp rencide etmişim? bu ne biçim bir iftiradırHiçbirşey demedin zaten
Depremzedeleri aşağıladın rencide ettin bize sataştın kadının konusunun içine ettin hepsi bu
kadıncağız enkazda iken bakmış ama daha o zaman bile evler karaborsaya düşmüş. naapsın?Kiralık ev aramış olsa arkadaşımız sahibinden.com.a falan bakardı bence. Burada da kiralık evi olan var mı diye sorardı ?
Oncelikle sakin olun stres kanamanin en buyuk sebebi bugun olmasada daha sonra duzeninizi kurarsiniz uzulmeyin keske elimden bisey gelsede yardimci olabilsemGerçekten haklısınız bide hamileyim tüp bebekle zorlanoldu şimdi kanamam var ne yapcam bilmiyorum
yoo Mersin'de lise spor salonlarının dönüştürüldüğünü biliyorum mesela. ama kadıncağız zaten 6 ailenin kaldığı yerden biraz daha sakin bir ortama geçme derdinde. bu durumda benim spor salonu teklifi ile gelmemin ne kadar yararı olurdu bu insana? danışan hanım da opsiyonları sorguluyor zaten. belki kiralayabilecek gücü vardır. bunu da bilemiyoruz
Evet ilk etapta otellere basvurmak ta iyi bir fikirMersin’de değilim ama o civarda bazı oteller kapılarını açmıştı
Çok geçmiş olsun öncelikle
Depremzede olduğunuzu bildirip kayıt yaptırıp yurtlara yerleşim yapabiliyorsunuz diye duymuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?