Depresyon durumu

işte özlediğiniz kişiler mekanlar değil aslında o evin küçük kızı olma durumu

yani annemizin evine gidince evin kızı oluyoruz hepimiz yaşımız kaç olursa olsun
Evet aynen oraları özlemiyorum dediğiniz gibi. Sadece ailemin yanında olmak istiyorum.

siz çok bunalmışsınız gibi geldi bana da
sorumluluklar, evin işleri, çocuklar..
çocuklu hayat zaten zor bir de pandemi, tüm gün evde 2 çocukla uğraşmak yormuş sizi.
evliliğinizin ilk yılları çocuklar yokken de bu kadar sıkılıyor muydunuz bulunduğunuz şehirden ?

Başlarda sıkılmıyordum. Daha hareketli geçiyordu hayatımız pandemi de yoktu rahatça gezebiliyorduk ama şimdi küçük bebekle dışarı bile çıkamıyoruz pandemi den dolayı.
Ama bu son zamanlarda depresyon da gibiyim. Hiç bişeyden zevk almıyorum

bir de anladığım bebeklerin ikisi de küçük

2 yıl demişsiniz iki de bebek

yıpranmanız normal

ama kendinizi bu şehirdeyim de bunaldım diye doldurmayın

çünkü bu durumda yaşadığınız sorunlardan eşinizi sorumlu tutarsınız oda sizi iyice gerer

biraz sabır zaten pandemide herkes evde aslında siz bebek nedeni ile zatene de geçecek süreci pandemi ile birleştirdiniz

benim çocuğum 10 yaşında ben de evde oturuyorum aralıksız her gün

hafta içi okul var haftasonu başka şeyler vs vs

Herkes kendi memleketinden evlensin deyince anlamıyorlar beni.

Herkes kendi yaşadığı şehirde hayat kursun.
Gurbete adam ya da kadın getirmesin.
Birisi muhakkak üzülüyor, eksik kalıyor.
Ne gerek var?

Ben öglene dogru kizlari yorarim kostururum iste oynarim 20 dk kadar sonra biraz kendileri oynar sonra yanlarinda otururum ben gündüz hic karanlik yapmadim mesela öglen uykusu olsun bilsinler diye.. aksamda en cok tavsiye edebilecegim sey banyo yaptirmak su yorar sonra bi hikaye anlatip yatirabilirsiniz bide böyle deneyin ... Ve ayni saatlere kalmayi deneyin misal ben öglen 2 de uyutuyorum yanlarinda oturuyorum uyuyana kadar aksamda 9-10 arasi yatiyorlar yine yanlarinda duruyorum iste uyku vakti geldi susun oyun vakti deyil simdi uyumalisin fln ... Uyku arkadasi ise yaramaz bence pek.. biraz uyku egitimini arastirin bence sonra hangisi en iyi olur sizin icin hangisi akliniza yatiyorsa onu yaparsiniz siz anne olarak en iyi yöntemi uygularsiniz bence sadece biraz sabir gerektiriyor sonrasi selamet kesiin

Şuan 7aylık benimkisi ve memeden başka hiç bir şekilde uyumuyor. Ağlıyor başka yollar deneyemiyorum ki.
Ben yanından kalkınca oda uyanıyor. Bende onunla uyursam sıkıntı yok saatlerce uyur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…