Depresyon durumu

Benimki sürekli çünkü uzun bir süredir hep böyleyim. Gündüz hep çocuklarla evin aynı odasında akşama kadar takılıyoruz. Çocuklarım da gündüz öyle çok uyumuyor kendime vakit ayıracak kadar.uyusalar hemen o anda bir işi bitirevilsem diyorum.
Kendime hiç vakit ayıramıyorum.
Eskiden ne çok bakardım kendime şimdi çamaşır suyundan derim soyuluyor.

Aksam zaman olmuyormu peki? Cocuklar uyuduktan sonra ?

Allah yardimcin olsun canim neler denedin belki benimde bir önerim olabilir?üzerinde cok duruyorum cünki gercekten baska türlü gitmiyor bu bunalim
Amin. Teşekkür ederim. Çevre uyaranlarını bir anda kestim. Mesela uyku arkadaşı aldım ama etkietmedi. Onun dışında uyku odası olarak algılamasını sağlamaya çalıştım. Gündüzde gecede aynı yerde uyutuyorum. Gece perde çekip tamamen karanlık yapıyorum odayı. VS. Ama 12den önce kesinlikle uzun derin uykusuna geçmiyor

Eşiniz şu an ne iş yapıyor?Gidecegınız sehırde yapacagı iş nedir?

Hep diyorum esin isi icin sehir degistirilmez diye..Yeri gelir ulke bile degistirir insan ama kendi de orada yaşamaya istekli ise olur ..

ama sizin derdiniz evde sıkılmak başka şehir vs değilmiş ki

iki küçük çocuklu annelerin çoğu bunu yaşıyor

temizlik yaparken falan yaşamdan zaten zevk alınmaz ki

şimdi siz bence bekarlık hayatınızı özlüyorsunuz yani olay şehir vs değil

yeni evli olsaydınız yani şehre yeni gelmiş o zaman farklı şeyler yazardım

ama sizin sıkıntınız şehir değil

iki küçük çocukla hangi şehirde olsanız bunalırsınız hele de pandemide

sonuçta pandemi annenizin olduğu şehirde de var orada da dört duvar evde oturacaksınız

çocuklar biraz büyüyünce hayatınız rayına girer şimdi de eşinize çocukları paklayıp yalnız zaman geçireceğiniz bir aralık yaratın kendinize

Depresyon değil bunun adı GURBET :) bence bu duygu bir omur boyu sürermis gibi geliyor..ailenizi ozledikce hem gidin hem onlar gelsinde yavaş yavas yaşadığınız yere adapte olun inşallah.

Bir arkadaş edinseniz sanki her şey düzelecekmiş gibi geldi bana Bazen en zor görünen şeylerin çözümü bile çok basit.

Boşanın o zaman. Eşiniz güvenilmez biri bakın. Sözünü tutmamış. Bu kadar mutsuzluk fazla değil mi?

Bilmiyorum ki belkide haklısınız. Ama genelde ya ailem gelip gittiğinde yada biz onlara gelip geri döndüğümüzde yaşıyorum bu depresyon durumunu.
Genel olarak alışmış görünsemde hissediyorum ben eski ben değilim gerçekten.

işte özlediğiniz kişiler mekanlar değil aslında o evin küçük kızı olma durumu

yani annemizin evine gidince evin kızı oluyoruz hepimiz yaşımız kaç olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…