Derdi,kederi bırak geyiğe ak :)

O noktaları unutmayacaktı (kusum-küsüm)
Sizi de yaktı kendini de
ya onun fake konu olmadıgı belliydi ama cidden durduramadım kendimi.Kadına da uzuldum kendıyle asla alay etmedım ama kuşa takıldım ben

forumca iyi ogrettiler,kadin sittimsene unutamaz artik

ya onun fake konu olmadıgı belliydi ama cidden durduramadım kendimi.Kadına da uzuldum kendıyle asla alay etmedım ama kuşa takıldım ben

Olsun olsun iyi oldu güldük eğlendik.Arada lazım böyle

hersey iyi guzel,hepiniz hakkiyla baninizi yedinizde ben niye kendi konumda banlandim onu anlamadim,birde konu kapatilmamais tamamen sitwden kaldirilmis
senın konunu bir üye sürekli kibliyordu hacı şu içkiyle ilgili olanı. Ne derdi vardı anlamadım her içki yazdıgınd kib mesajı gönderiyordu oft.de görünüyor ya artık kibleyenler

senın konunu bir üye sürekli kibliyordu hacı şu içkiyle ilgili olanı. Ne derdi vardı anlamadım her içki yazdıgınd kib mesajı gönderiyordu oft.de görünüyor ya artık kibleyenler
bilgece'dir kesin. onun bonzaili konusundan benimki kat kat iyiydi be

Oft de kibleyenler gorunuyomuu biri beni aydinlatsin please

Ya o puhaca bizim fetibör dimi kesin aynı uye onlar.

peki ben neden gormuyorum ki
ya sen şimdi kiblenecek bir mesaj bul kible aynı anda akısa bak görürsün. dikkat etmememıssındır. Şu sonda konusunda kible mesela hakaret ettiği yorumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…