Derdim ismim

Mahkeme açmadan Önce nüfustan dilekçeyle değişimi dene dilekçeni de profesyonel birine yazdır.

İsmim şudur günümüz koşullarında adım sıfat olarak kullanılıp olup şu anlamlara gelebilmektedir bu durum bana psikolojik zararlar vermektedir
7039 sayılı Nüfus Hizmetleri Kanunu 3. maddesi İsmin yada soy ismin komik ve abes bir isim olması kapsamında değişimini arz ederim

gibi bir dilekçeyle şansını dene

dilekçe eki içinde nette isminle alakalı arama sonuçları bulabildiğin olumsuz şeyleri vs. ekleyin.

Bir arkadaşımın ismi x di. Karakteriyle hiç bağdaşmıyordu çok feminendi ismide çok tersdi gerçekten. Askere gitti komutan bile ismini yadırgamış değiştir demiş bununda canına minnet. Sırf ismini değiştirsin diye izin verdi geldi değiştirdi döndü askere. 23 yaşında falandı biz yeni ismine hemen alıştık. Eski ismiyle seslendiğimizde bilerek dönüp bakmıyordu. Hiç düşğnme seni bu kadar rahatsız ediyorsa takıyorsan ne gerekiyorsa yap. Zaman su gibi akıyor 500-600 neyse ne. Senin mutluluğundan kıymetlimi.

sana bundan sonra cihan diyek :)

ben de cihan isminin anlamindan ziyade tinisini begeniyorum, hos isim bence de.

Gülüzar ismi gayet de guzel.

Guzel bence de ama kullanimi da kolay olmali bir ismin.

Ben bu ismin dogrusu Gulizar diye biliyordum mesela, Guluzar miymis?
eminim zorluk cekiliyordur.

Bir de mesela Dilara ismini cok severim ben, ama kimse dogru tonlamaya onem vermedigi icin guzelim isim heba oluyor, cok cirkin geliyor kulaga.

Acaba 6 yaş için de değişiklik zor oluyor mu? Kızımın isminin ağır geldiğini düşünüyorum

kizin istiyor mu peki?

bizim sipanin adi 3 harfli, kardesinin 4 harfli,
simdi ona takti kafayi, o da 4 harfli isim bulacakmis, onu kullanacakmisiz,
yeni nesil cocuklar da tam sopalik

Canım ben ismimi lise ye giderken değiştirdim.çok eski bi isimdi begenmiyordum ve üzülüyordum.2008 yilinda değişti ismim şöyle oldu.ilk mahkemeye basvuruyorsun adını degistirmek için sonra mahkeme günü gidiyorsun ben 18 den kucuk oldugum icin ailemle gittim sahitler vardi babamin arkadaslari ismim yüzünden psikolojimin bozulduğunu kaldiramadigjmi söylediler.karar degismesi yönünde oldu.sonra bu karari türkiye geneli olan bi gazetede yayimlatiyorsun.bizim toplamda 800tl civari cikmisti o zaman

sana bundan sonra cihan diyek :)

ben de cihan isminin anlamindan ziyade tinisini begeniyorum, hos isim bence de.
Yengenc'ten iyidir :)) niye aldığımı bile hatirlamadigim bir nickim var.
Ama senin gibi cesur değilim hemen değiştireyim,yengeç burcuyum çabuk bağlanıyorum

Yengenc'ten iyidir :)) niye aldığımı bile hatirlamadigim bir nickim var.
Ama senin gibi cesur değilim hemen değiştireyim,yengeç burcuyum çabuk bağlanıyorum

He ben gercekte de ismimi degistirdim,
su an konu sahibinin yasadigi seyleri yasiyorum, yeni isme alisamadilar cevremdekiler,
esim de begenmedi, o da zevksiz iste ahahaha

Benimde adimi halamin takma adini koymuslar. Sırf yalakalik icin. Sonra o onun gercek adi olduda. Bende o isimden mennun değil. Ismim normalde guzel ama ben kendisiyle basamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…