- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Karabiber seni gözüme kestirdim,başlangıç kilom senden biraz azdı,güncel aynıydı ama biraz değişti,kolla kendini:)Benim arkadasimin adi cuzdanda Bağdat ama biz Türkan diyoruz
Kezbankonu sahibinin adını ögrenebildinizmi yazdımı acaba merak ettim
Suan 71 kiloyum diyet yarismasina sizde gelinKarabiber seni gözüme kestirdim,başlangıç kilom senden biraz azdı,güncel aynıydı ama biraz değişti,kolla kendini:)
Zaten oradayım,4cü takımda,izindeyim şu anda.73.4ü kıramadım br türlüSuan 71 kiloyum diyet yarismasina sizde gelin
Bir arkadaşımın ismi x di. Karakteriyle hiç bağdaşmıyordu çok feminendi ismide çok tersdi gerçekten. Askere gitti komutan bile ismini yadırgamış değiştir demiş bununda canına minnet. Sırf ismini değiştirsin diye izin verdi geldi değiştirdi döndü askere. 23 yaşında falandı biz yeni ismine hemen alıştık. Eski ismiyle seslendiğimizde bilerek dönüp bakmıyordu. Hiç düşğnme seni bu kadar rahatsız ediyorsa takıyorsan ne gerekiyorsa yap. Zaman su gibi akıyor 500-600 neyse ne. Senin mutluluğundan kıymetlimi.Simdi soyle bisey cocuguma ismimi ogretmedim cevredeki insanlar soyluyo oyle biliyo cocuk seneye okula gidecek belki cocuklar aaa senin annenin adi x mi diyecekler cunku hala koca koca insanlar dalga gecebiliyo senin isminin anlami kotu biliyomusun fln diyorlar esim bile hatun diye sesleniyo bana cunku ben soylemesini istemiyorum
Bence kendinle alakalı birşey koy. Ben mesela Cihan ismini kendime çok yakıştiriyorum. Hem ailemden gelme bir hikayesi var hem de dünya demek ve beni hayatta tek mutlu eden şey gezmek ve dünyayı keşfetmek. Ailem bu ismi bana neden koymamış anlamıyorum ama kız erkek farketmez, ben çocuğuma koymayı düşünüyorum :)
Sizi anlatan ne olabilir? Dingin ve sakin bir insansaniz,doğaseverseniz Yağmur,Toprak gibi isimler verebilirsiniz.
Vera sizin nickiniz. Çok sevdiyseniz Vera da olabilir. Rusça yaygın bir isim, inanç demek. Ama Türkçe anlamları da var. Yani kullanilabilir...
Ben Oya diyorum,yaşa göre fazla yapmacık durmaz hem
Gülüzar ismi gayet de guzel.
Acaba 6 yaş için de değişiklik zor oluyor mu? Kızımın isminin ağır geldiğini düşünüyorum
Alis olsun,sana kafiyeAsya olsun
ya da aylin,
ya da azra
a li bisi olsun bence
Canım ben ismimi lise ye giderken değiştirdim.çok eski bi isimdi begenmiyordum ve üzülüyordum.2008 yilinda değişti ismim şöyle oldu.ilk mahkemeye basvuruyorsun adını degistirmek için sonra mahkeme günü gidiyorsun ben 18 den kucuk oldugum icin ailemle gittim sahitler vardi babamin arkadaslari ismim yüzünden psikolojimin bozulduğunu kaldiramadigjmi söylediler.karar degismesi yönünde oldu.sonra bu karari türkiye geneli olan bi gazetede yayimlatiyorsun.bizim toplamda 800tl civari cikmisti o zamanKizlar 30 yasima geldim hala ismimle kendimi bagdastiramadim birine ismimi soyledigim zaman rahatsiz oluyorum x hanim diye hitap ettklerinde ciddiyetsiz soyleniyormus gibi geliyo isim degistrsem bu saatten sonra insanlar nasil alisir diyorum birde cokmu masrafli olur bu konuda bilgisi olanlar yazabilirler mi?
Yengenc'ten iyidir :)) niye aldığımı bile hatirlamadigim bir nickim var.sana bundan sonra cihan diyek :)
ben de cihan isminin anlamindan ziyade tinisini begeniyorum, hos isim bence de.
Alis olsun,sana kafiye
Yengenc'ten iyidir :)) niye aldığımı bile hatirlamadigim bir nickim var.
Ama senin gibi cesur değilim hemen değiştireyim,yengeç burcuyum çabuk bağlanıyorum
Cem,Can,Ali,Ege,Alp hangisi:)kizin istiyor mu peki?
bizim sipanin adi 3 harfli, kardesinin 4 harfli,
simdi ona takti kafayi, o da 4 harfli isim bulacakmis, onu kullanacakmisiz,
yeni nesil cocuklar da tam sopalik
Değiştiricek o zaman görürsün:)Ali benim oglusumun adi
cok severek koydum ama sipa begenmiyormus, zevksizse demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?