- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Bence isminiz çok güzelmiş. 2. Kızım olursa koymayı düşünebilirim :)gibi gibi ama değil :) gülüzar
Yazık bebeğeBence isminiz çok güzelmiş. 2. Kızım olursa koymayı düşünebilirim :)
Gülüzar ismi gayet de guzel.Yazık bebeğe
Bence çok guzel bir isim. Kızıma da eski isimlerden koydum. 2. Nasip olursa ona da oyle koymak isterim :)Yazık bebeğe
Koy kız bu baya eski bir isimBence çok guzel bir isim. Kızıma da eski isimlerden koydum. 2. Nasip olursa ona da oyle koymak isterim :)
YaaaaaGülüzar ismi gayet de guzel.
Haha çokta eski durmuyor aslında ama siz sevememissiniz Gül hanım :) inşallah sizinde gönlünüzce olurKoy kız bu baya eski bir isim
Şaka bi yana gönlünüzce olsun
Hahahaha 8.kız falan mıymış"Kızyeter" ismini gördü bu gözler...
Kezbanmiskezban, yosma, okşan değilsen değiştirme
bu üç isimden de rastladım koca koca insanlarda zor gerçekten
en iyisi kezban, anlamı pek hoş değilmiş ama daha yaygın kullanılıyor kulak tırmalamıyor.
aileler neden böyle isim koyarlar ki.
Esimin polis arkadaşının adi handan bir arkadasin telefonunda handan diye kayitli biri aramis kiyametler kopmuş evde handan kim diyeBir tanıdığımız erkek ve adı okşan üstelik adam polis
Hadi ya attım tuttu :)Kezbanmis
Aynısını bu bahsettiğim kisiler de yasadıEsimin polis arkadaşının adi handan bir arkadasin telefonunda handan diye kayitli biri aramis kiyametler kopmuş evde handan kim diye
Çelik koysaydı zamanla kararmazdı,dayanıklı da olurdu:))
Öff öldüm gülmekten
Beni gören 5.5 aylık yeğenim de benim gülmeme güldü. Ahaha
Ada,Maya,vallahi aklıma pakmaya geliyor hep:))Benim aklıma da ilk Yosma geldi konuyu okuyunca.
Süslü isminde birini tanıdım.
Bu zamanın abidik isimlerinden de Esila konmuş çocuk biliyorum.
Çamur, toprak, kumsal, masal, çakıl... isim mi bunlar ya... Öncelikle doğayı bir rahat bırakalım bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?