- 31 Ekim 2018
- 52
- 29
- 38
- 41
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Söylersem beni burda tanıyan olur gibi bir şey yazmıştı arkadaş. Kezban olsaydı bunu söylemezdi çünkü binlerce ismi kezban olan var.Kezban degılmıymıs ben kezban sandım
Kezik diyen var falan yazmıs o yuzden Kezban sandım benSöylersem beni burda tanıyan olur gibi bir şey yazmıştı arkadaş. Kezban olsaydı bunu söylemezdi çünkü binlerce ismi kezban olan var.
Zeynep, Nihal, Nihan tarzi eski ve zarif isimler olabilir :)Yok canm oyle bir isimde tuhaf kacar yadirganir baya su anda dusunme asamasindayim ne tuhafms insanin kendine isim koymasi:)
Anlami guzel degil, yalanci manasina geliyor Arapca'da..Konu sahibi isminden kötü bir isim diye bahsetmiş kezban kötü bir isim değil ki benim aklıma yosma falan geldi direkt.
Ben Oya diyorum,yaşa göre fazla yapmacık durmaz hemKizlar yorumlariniz icin hepinize tek tek tesekkur ederim bir kac gune aciyorum davayi gidip adliyeden de bir kac sey ogrendim simdi isim arayisina girdim sizlerden bu konudada yorumlarinizi bekliyorum:))
Ahahhha kadın hapşursa çok yaşa Sendegül.Arkadaşım kızına Sendegül adını koydu.
Neden koydu anlamadım :)
Bir de İsmigül var. İsmi İsmigül.
Garip işler.
Gülhanım ya da Gülpembeevettttt ama saydıkların değil :)
İsminiz güzelmiş. Lalezar da lale bahçesi demek. Lalezar olsa beğenirdiniz hıh :))yok aslında manası gülbahçesi. Ama ben Gül yazsın istiyorum kimlikte.
Canim k.bkma henen suraya bi soruda ben ilistireyim izninle :)
Bil
Kezban ?
Benim de aklıma Kezban geldi :)
Amaaan çek ipini rahvan gitsin,babanne adı ne ya,kimi yerde kanun gibi.Benim babanneciğim kıymetlimdi ama ne annem ne babaannem ne de kv adı aklımdan bile geçmedi.Adını koysam kv kasım kasım kasılırdı ama eminim:)Ya ne bil
Ya bnm cevrem o kimlikte ismimi degistrmeden baska isimle seslenmezdi birde babannenin ismi olunca kutsal sayma olayi varya ama artik umrumda degil isteyen bnmle ilgisini kesebilir konusmayabilr kusebilir onceden tedirginlik yasiyordum bu konuda artik yasamiyorum
Simdi soyle bisey cocuguma ismimi ogretmedim cevredeki insanlar soyluyo oyle biliyo cocuk seneye okula gidecek belki cocuklar aaa senin annenin adi x mi diyecekler cunku hala koca koca insanlar dalga gecebiliyo senin isminin anlami kotu biliyomusun fln diyorlar esim bile hatun diye sesleniyo bana cunku ben soylemesini istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?