- 21 Aralık 2014
- 2.017
- 1.768
- 333
- 37
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Hemde ne hadsiz o olaydan sonra daha cok rahatsiz hissettim kendimi bir kac gun icinde dilekce yazio verecegimKahkaha atacak birsey yok kusurabakmasin eniste bey.
Hadsizmis..!
benm ismimide amcam koymus simdi arada sevgi saygi fln kalmadi cok sular gecti altindan o yuzden degisim sart:)benim adimi HAVVA koymadığına şükrediyorum Babaannemin adiydi..
Babam çok istemiş Annem koydurmamiş..
ismimi Dedem koymuş..
adimi seviyorum...
Oku canm yorumlardan ogrenirsin:)Hayir bu kadar kötü ne olabilir merak ettim
Canm bugun gittim sordum bir kac gun icinde dilekce verecegimNüfus müdürlüklerinden dilekçe ile belli şartlar dahilinde isim değişikliği yapılabiliyor. İsimde yazım, imla hatası olması veya ismin gülünç olması gibi. İsterseniz bir sorun bu kapsama giriyor musunuz? Kurul onay verirse mahkemeye gerek kalmadan değiştirebilirsiniz. Olmuyorsa da mahkeme yoluyla değiştirin bence. Madem bu konu bu kadar sizi rahatsız ediyor, insanları boş verin ne istiyorsanız onu yapın.
Babannemin ismi oldugu icin amcam koymus annemle babamda bisey dememislerBu aileleri de anlamiyorum dusmanlarina mi isim koyuyorlar canim. Insan soylemek bile istemedigi bir ismi cocuguna nasil koyar. Hic dusunmez mi bu cocuk yarin insan icine cikacak. Cok kiziyorum gercekten. Bu kadar kotu bir isimse bence komple kimliginden sildir bari okulda cocuklarinla dalga gecmesinler canim. Ikinci isim falan alirsan yine o ismi tasiyacaksin. Yeni tanistiklarina da yeni ismini soyle.
gayet güzel bi isim aslındabenim adimi HAVVA koymadığına şükrediyorum Babaannemin adiydi..
Babam çok istemiş Annem koydurmamiş..
ismimi Dedem koymuş..
adimi seviyorum...
Benm arkadasin annesinin ismide yeterdi yeter diye bagirinca annemimi cagiriyon kiz derdi:)benim arkadaşının annesin ismi ismi...ayy çocukken böyle derdim ne gülerdim espiri yapıyorum zannederdim.gülü bile yok ek olarak düşün yani
İnan bende merak ettim, konu sahibi özelden mesaj atarmısın?Hayir bu kadar kötü ne olabilir merak ettim
evet yeter ismide çok.arka arkaya kız çocuğu olanlar koyarmış yeter diye.bide bunu döne versiyonu var erkeğe dönsün diyeBenm arkadasin annesinin ismide yeterdi yeter diye bagirinca annemimi cagiriyon kiz derdi:)
nokta ilk defa duydumÇevremdeki bayan isimleri, Döner, yeter, nokta, bayram :)
Gülten ? Gülhan? Güllü bişey :)Ay tam benlik bir konu. Takibe alıyorum.Aynı sorun bende de var. benim ismim ilk üç harfi gayet güzel. Genelde insanlara ilk üç harfiyle hitap etmelerini rica ediyorum ama bazıları dolamış diline uzun olarak söylüyor. Sevmiyorum uzun halini. İnsanlar uzun halide gayet güzel diyor ama babane ismi işte. Bende kimliğe kısa ismini işletmek istiyorum. Yaparlarmı acaba.Çünkü ısrarla uzun halini söyleyenlere kimlikteki ismi göstere göstere alıştırırım diye düşünüyorum.
Canm dava acacagim ben degistirirler cok zor degilmis arastrdim ben baya:)Ay tam benlik bir konu. Takibe alıyorum.Aynı sorun bende de var. benim ismim ilk üç harfi gayet güzel. Genelde insanlara ilk üç harfiyle hitap etmelerini rica ediyorum ama bazıları dolamış diline uzun olarak söylüyor. Sevmiyorum uzun halini. İnsanlar uzun halide gayet güzel diyor ama babane ismi işte. Bende kimliğe kısa ismini işletmek istiyorum. Yaparlarmı acaba.Çünkü ısrarla uzun halini söyleyenlere kimlikteki ismi göstere göstere alıştırırım diye düşünüyorum.
evettttt ama saydıkların değil :)Gülten ? Gülhan? Güllü bişey :)
Babam beni mahkemelerde uğraştırma diyor :)Canm dava acacagim ben degistirirler cok zor degilmis arastrdim ben baya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?