- 4 Ekim 2007
- 1.616
- 4.232
- 658
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Yalnız Gülüzar Gül'den daha güzel bence. Gül yanaklı demek sanırım, çok hoş. Ama önemli olan sizin neyi sevdiğiniz tabi ki.gibi gibi ama değil :) gülüzar
Teşekkür ederimohaaa ne güzel anlattın
heh işte çevremdeki insanlarda böle diyor bana :)Yalnız Gülüzar Gül'den daha güzel bence. Gül yanaklı demek sanırım, çok hoş. Ama önemli olan sizin neyi sevdiğiniz tabi ki.
sanırım evetevet kızlar şimdi ismi yazdığıma göre şimdi ben bu gülüzar ismini kısaltıp gül yazdırmak içinde mi mahkemeye gideceğim bilen varmı :)
ben ozaman kaçarInşallah yine banlanmam. Ama benim suçum değil ki adamlara öyle demişler ben ne yapayim
Küfür gibi mi,pis bişey mi,o adı seçenlerde hiç mi akıl yoktu acaba:)Tahmin bile edemezsiniz denir ya o derece. Ay iğrenç ya. Çok kötü. Tahmin etmeyin de zaten. Berbat bisey. Asla oyle bi lakabimiz olsun istemezdim.
anladımsanırım evet
heh işte çevremdeki insanlarda böle diyor bana :)
Bende sizin gibi düşünüyorum.Yani dediğim gibi önemli olan sizin ne istediğiniz. Harf hataları ve dalga geçilmeye müsait isimler nüfus müdürlüklerinden değiştirilebiliyor,bildiğim kadarıyla. Sizin durumunuzda sanırım mahkeme yoluyla değiştirilmesi gerekir.
Vallahi de billahi de demin tahmin ettiğim şeyErkeklerde olan bisey. Hani üreme organlarının yanında. Aslında üreme organının bir parçası galiba onlar. Uzun olan değil yuvarlak olan. Tıp dilinde testis deniyor halk dilinde anladınız siz onu.
Ya bnm cevrem o kimlikte ismimi degistrmeden baska isimle seslenmezdi birde babannenin ismi olunca kutsal sayma olayi varya ama artik umrumda degil isteyen bnmle ilgisini kesebilir konusmayabilr kusebilir onceden tedirginlik yasiyordum bu konuda artik yasamiyorumBaşka bir isimle seslendirseydiniz genç kızlıktan beri,değiştirince yadırganmazdı,çevreniz de alışkın olurdu.
Kahkaha attim fenaymis baska akla gelen bir kelime yok rkadasin anlattigina goreVallahi de billahi de demin tahmin ettiğim şey
T ile başlayıp k ile bitiyor di mi,önsezime tük.reyim,nerden de geldi aklıma
Kezik diyenler var dusunun:)kezbanmış. aslında kötü çağrışım yapmıyor ama insan isminden mutsuzsa değiştirmeli bence.
Ayyy sen cok yaşa emii kahkahaa attim evde istemsizce 10 aylik oglumda beni taklit ediyoo gulmeye başladı hep birlikte güluyozz simdiiErkeklerde olan bisey. Hani üreme organlarının yanında. Aslında üreme organının bir parçası galiba onlar. Uzun olan değil yuvarlak olan. Tıp dilinde testis deniyor halk dilinde anladınız siz onu.
Benimkide babanne ismi. Ama umrumda değil.Hem o nerden bilecek değiştirdiğimi. Ben kısaltacağım kısmetse :) şu yeni çıkan kimliklerden yok bende ikisini beraber halledebilirsem iyi olur :)Ya ne bil
Ya bnm cevrem o kimlikte ismimi degistrmeden baska isimle seslenmezdi birde babannenin ismi olunca kutsal sayma olayi varya ama artik umrumda degil isteyen bnmle ilgisini kesebilir konusmayabilr kusebilir onceden tedirginlik yasiyordum bu konuda artik yasamiyorum
Kezban mı isminiz? Anlamı kötü dedinizde ondan sordumSimdi soyle bisey cocuguma ismimi ogretmedim cevredeki insanlar soyluyo oyle biliyo cocuk seneye okula gidecek belki cocuklar aaa senin annenin adi x mi diyecekler cunku hala koca koca insanlar dalga gecebiliyo senin isminin anlami kotu biliyomusun fln diyorlar esim bile hatun diye sesleniyo bana cunku ben soylemesini istemiyorum
Alıcan satıcan tövbe hahahBixim bi komsumuz vardi adamin adı satı ydı oda rahatsızdı degistirdi can yaptirdi..bu seferde adamın adı satı can kaldı .belli bi yaştannn sonra etrafa kabul ettirmek nasıl olur bilemedim ..bende meeakk ettim isminizi
Yok canm oyle bir isimde tuhaf kacar yadirganir baya su anda dusunme asamasindayim ne tuhafms insanin kendine isim koymasi:)Isim degisikligi artik cok kolay.. Oyle masrafli da degil..
Önerim, populer, modern sanilan, havali oldugu dusunulen bi isim seçmemen
Kezik degil de kezzy diye cagirabilirler.Kezik diyenler var dusunun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?