Derdim ismim

Kezban mı yani adınız yanlış anlamadıysam? E ne var ki bunda ya cok fazla kezban diye insan tanıdım hic biriyle bırakın dalga geçmeyi garip bile gelmedi. Normal bi isim yani bence

heh işte çevremdeki insanlarda böle diyor bana :)
Yani dediğim gibi önemli olan sizin ne istediğiniz. Harf hataları ve dalga geçilmeye müsait isimler nüfus müdürlüklerinden değiştirilebiliyor,bildiğim kadarıyla. Sizin durumunuzda sanırım mahkeme yoluyla değiştirilmesi gerekir.

Erkeklerde olan bisey. Hani üreme organlarının yanında. Aslında üreme organının bir parçası galiba onlar. Uzun olan değil yuvarlak olan. Tıp dilinde testis deniyor halk dilinde anladınız siz onu.
Vallahi de billahi de demin tahmin ettiğim şey
T ile başlayıp k ile bitiyor di mi, önsezime tük.reyim,nerden de geldi aklıma

Ya ne bil
Başka bir isimle seslendirseydiniz genç kızlıktan beri,değiştirince yadırganmazdı,çevreniz de alışkın olurdu.
Ya bnm cevrem o kimlikte ismimi degistrmeden baska isimle seslenmezdi birde babannenin ismi olunca kutsal sayma olayi varya ama artik umrumda degil isteyen bnmle ilgisini kesebilir konusmayabilr kusebilir onceden tedirginlik yasiyordum bu konuda artik yasamiyorum

Erkeklerde olan bisey. Hani üreme organlarının yanında. Aslında üreme organının bir parçası galiba onlar. Uzun olan değil yuvarlak olan. Tıp dilinde testis deniyor halk dilinde anladınız siz onu.
Ayyy sen cok yaşa emii kahkahaa attim evde istemsizce 10 aylik oglumda beni taklit ediyoo gulmeye başladı hep birlikte güluyozz simdii

Benimkide babanne ismi. Ama umrumda değil.Hem o nerden bilecek değiştirdiğimi. Ben kısaltacağım kısmetse :) şu yeni çıkan kimliklerden yok bende ikisini beraber halledebilirsem iyi olur :)

Kezban mı isminiz? Anlamı kötü dedinizde ondan sordum

Alıcan satıcan tövbe hahah ay kendime kızdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…