- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
gülhanımBabam beni mahkemelerde uğraştırma diyor :)
Hayir bu kadar kötü ne olabilir merak ettim
gibi gibi ama değil :) gülüzargülhanımmı
Başka bir isimle seslendirseydiniz genç kızlıktan beri,değiştirince yadırganmazdı,çevreniz de alışkın olurdu.Simdi soyle bisey cocuguma ismimi ogretmedim cevredeki insanlar soyluyo oyle biliyo cocuk seneye okula gidecek belki cocuklar aaa senin annenin adi x mi diyecekler cunku hala koca koca insanlar dalga gecebiliyo senin isminin anlami kotu biliyomusun fln diyorlar esim bile hatun diye sesleniyo bana cunku ben soylemesini istemiyorum
İkizlerse Alişan ve Yılışan koymuşlardırYorumları okudukça ne kadar değişik isimler varmış dedim. Benim hayatımda duyduğum en garip isim yılışan. Ne demek bilmiyorum. Ay bi de şey vardı. Bi arkadaşın ailesinin köydeki lakaplari. Onlara kimlerdensin dediklerinde lakaplarini söyleyip .........ların ahmet in kiziyim diyormus. Ama o ........ buraya asla yazamam çok kötü ve kesin banlarim
gibi gibi ama değil :) gülüzar
kesin güllüGülten ? Gülhan? Güllü bişey :)
güllüşanevettttt ama saydıkların değil :)
İkizlerse Alişan ve Yılışan koymuşlardır
O noktaları da tahmin ettim sanki,kullanmasınlar onlar da,iyi ki öyle ...kızı değiliz:)
kesin güllü
tam yazaydın bizde kusaydıkYorumları okudukça ne kadar değişik isimler varmış dedim. Benim hayatımda duyduğum en garip isim yılışan. Ne demek bilmiyorum. Ay bi de şey vardı. Bi arkadaşın ailesinin köydeki lakaplari. Onlara kimlerdensin dediklerinde lakaplarini söyleyip .........ların ahmet in kiziyim diyormus. Ama o ........ buraya asla yazamam çok kötü ve kesin banlarim
ay seninde ismin güzel.bende çok fena bişi sandımGülizar canim
komik değilde GÜL denmesi daha çok hoşuma gidiyor.komik falan değilmiş. gülhanıma hanım demek falan zor oluyor. ama tabi önemli olan seni rahatsız etmemesi
yok aslında manası gülbahçesi. Ama ben Gül yazsın istiyorum kimlikte.ay seninde ismin güzel.bende çok fena bişi sandım
Erkeklerde olan bisey. Hani üreme organlarının yanında. Aslında üreme organının bir parçası galiba onlar. Uzun olan değil yuvarlak olan. Tıp dilinde testis deniyor halk dilinde anladınız siz onu.tam yazaydın bizde kusaydıkkulağıma söyle
ohaaa ne güzel anlattınErkeklerde olan bisey. Hani üreme organlarının yanında. Aslında üreme organının bir parçası galiba onlar. Uzun olan değil yuvarlak olan. Tıp dilinde testis deniyor halk dilinde anladınız siz onu.
Inşallah yine banlanmam. Ama benim suçum değil ki adamlara öyle demişler ben ne yapayimtam yazaydın bizde kusaydıkkulağıma söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?