Derdim ismim

Benim eşimin ailesinde kimse kendi ismini kullanmıyor ki isimleri de gayet güzel. hatta nikahtan önce eşim uyarmıştı annemin ismi aslında ayşe memur sorunca şaşırma diye , teyzelerinin halalarının isimleri falan da hep kimlikte yazılandan farklı :) bence sevmiyorsanız değiştirin neticede bu sizin hayatınız :)

Yorumları okudukça ne kadar değişik isimler varmış dedim. Benim hayatımda duyduğum en garip isim yılışan. Ne demek bilmiyorum. Ay bi de şey vardı. Bi arkadaşın ailesinin köydeki lakaplari. Onlara kimlerdensin dediklerinde lakaplarini söyleyip .........ların ahmet in kiziyim diyormus. Ama o ........ buraya asla yazamam çok kötü ve kesin banlarim

Başka bir isimle seslendirseydiniz genç kızlıktan beri,değiştirince yadırganmazdı,çevreniz de alışkın olurdu.

İkizlerse Alişan ve Yılışan koymuşlardır
O noktaları da tahmin ettim sanki,kullanmasınlar onlar da,iyi ki öyle ...kızı değiliz:)

Tahmin bile edemezsiniz denir ya o derece. Ay iğrenç ya. Çok kötü. Tahmin etmeyin de zaten. Berbat bisey. Asla oyle bi lakabimiz olsun istemezdim.
İkizlerse Alişan ve Yılışan koymuşlardır
O noktaları da tahmin ettim sanki,kullanmasınlar onlar da,iyi ki öyle ...kızı değiliz:)

tam yazaydın bizde kusaydıkkulağıma söyle

tam yazaydın bizde kusaydıkkulağıma söyle
Erkeklerde olan bisey. Hani üreme organlarının yanında. Aslında üreme organının bir parçası galiba onlar. Uzun olan değil yuvarlak olan. Tıp dilinde testis deniyor halk dilinde anladınız siz onu.

evet kızlar şimdi ismi yazdığıma göre şimdi ben bu gülüzar ismini kısaltıp gül yazdırmak içinde mi mahkemeye gideceğim bilen varmı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…