- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Kezik diyenler var dusunun:)
Adı Kezban olan biri yıllar önce Züleyha ismini almıştı,Kezban diyene dönüp bakmıyordu,herkes alıştı şimdi eski adını bilen yok.Değiştirin bence de.Birhikaye geldi aklıma.Bir kadın mahkemeye başvurmuş,"Adım Kumaş,herkes dalga geçiyor,artık güzel bir isimle değiştirmek istiyorum,usandım artık"Kezik diyenler var dusunun:)
Yoksa siz de mi o koydensinizVallahi de billahi de demin tahmin ettiğim şey
T ile başlayıp k ile bitiyor di mi,önsezime tük.reyim,nerden de geldi aklıma
Allah gülen yüzünüzü soldurmasin. Ilk duyunca ben de gül sen mi ağlasam mi sasirmistimAyyy sen cok yaşa emii kahkahaa attim evde istemsizce 10 aylik oglumda beni taklit ediyoo gulmeye başladı hep birlikte güluyozz simdii
Malesef tam da düşündüğünüz gibi arkadaşlar. Sen yat kalk kezbana dua et beterin beteri varKahkaha attim fenaymis baska akla gelen bir kelime yok rkadasin anlattigina gore
Yok ilgim yok ama böyle delice tahminlerim vardır:)Yoksa siz de mi o koydensinizşaka bi tarafa aklınıza nasıl geldi maşallah size
Hissiyat kuvvetli demek ki. Ama buradaki yorumlarinizdan takip ettiğim kadarıyla siz de bana pozitif gelen bi enerji var. Ara sıra tanıdığım biri mi acaba diye düşünmüyor değilim. Arkadaşım filan mı diyorum bazen. Yani nasıl anlatayım burada çok kişinin kullanıcı ismini hatırlamam ama sizinkini hemen hatirliyorumYok ilgim yok ama böyle delice tahminlerim vardır:)
Eşim eve gelir,ayakkabı aldım, hem de kaça aldım biliyormusun,ben duraksamadan 155 mi,adam böyle
Nerden bildin yav,ne biliim içime doğdu
Görümcem Zümrüt ama çok mülayim, kendi halinde biri :)İsmigül çok
bir kısmının nüfus memuruna ismi Gül derken olduğu bile rivayet edilir
babaannemin adı Zümrüt
benim adımı asla kızına koyma demiş eşime
onların orada bu isim meşhur
komşunun kvsi var çok huysuzmuş ona çeker çocuk diye koydurmamış
kendisi de huysuzdu esasen bu nedenle kızlara Zümrüt adını koymuyoruz
oğlumun arkadaşı Gümüş var mesela onun babası da parlak olsun ama çok iddialı olmasın demiş
yani altın değil de gümüş gibi mesela demiş böylelikle gümüş olmuş adı
Bir de Hanım ismi var.benim arkadaşının annesin ismi ismi...ayy çocukken böyle derdim ne gülerdim espiri yapıyorum zannederdim.gülü bile yok ek olarak düşün yani
Yok,ben o balkonda çay içerken size laf atan,her işten biraz anlayan, az çatlak çok sabırsız komşu değilimHissiyat kuvvetli demek ki. Ama buradaki yorumlarinizdan takip ettiğim kadarıyla siz de bana pozitif gelen bi enerji var. Ara sıra tanıdığım biri mi acaba diye düşünmüyor değilim. Arkadaşım filan mı diyorum bazen. Yani nasıl anlatayım burada çok kişinin kullanıcı ismini hatırlamam ama sizinkini hemen hatirliyorum
Bi de ellerini beline atsaBir de Hanım ismi var.
Kadın kuruma gidiyor, memur Hanım Hanım diye hitap ediyor :)
Aa sen Zümrüt'ün yengesimiydin,hani orta anadoludanGörümcem Zümrüt ama çok mülayim, kendi halinde biri :)
Ben de ismine çeker diye düşündüğüm için kızlarıma isim koyarken çok düşündüm.
Bir ara tüm garip isimliler bizim sokakta toplanmıştı :)Çevremdeki bayan isimleri, Döner, yeter, nokta, bayram :) anneminde iki arkadaşı vardı ve bu iki bayan çok yakındı isimleri ise fındık ve zeytin di:)))
Kezbanmış,değiştirsin bence de,haklı.neki isminiz?
Kesinlikle değiştir çünkü bayağı moralini bozuyor bu isim senin. Nasıl estetik olnuyor ise bu isim mevzusu da öyle. Hemen nüfus idaresine mahkemeye vs git. Yine isminde ısrarcı ol , eski ismini kullanan olursa uyarSimdi soyle bisey cocuguma ismimi ogretmedim cevredeki insanlar soyluyo oyle biliyo cocuk seneye okula gidecek belki cocuklar aaa senin annenin adi x mi diyecekler cunku hala koca koca insanlar dalga gecebiliyo senin isminin anlami kotu biliyomusun fln diyorlar esim bile hatun diye sesleniyo bana cunku ben soylemesini istemiyorum
ay bencedeeeKezbanmış,değiştirsin bence de,haklı.
Ama o isimler normal,nirranın yazdıkları evlere şenlik,ben Muzaffer,Hikmet ve Kudret duydum kadınlarda,valla hükümet gibi kadınlardı:)Bir ara tüm garip isimliler bizim sokakta toplanmıştı :)
Komşularımızın adı; Necibe, Nesibe, Nebibe, Saniye, Sadiye, Cahide, Muhide, Bedriye, Huriye, Kadriye diye gidiyordu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?