Derdim ismim

zaten kendi isminizden rahatsız olduğunuz için kimseye kullandirtmıyormuşsunuz. o yüzden isminizi değiştirseniz bir zorluk çıkmaz.hiç değilse yanına ekletin ikinci isim olarak.

Isim degistirdim lise bitti üniversiteye geçerken burun estetiğinden sonra aldığım en doğru karardı hiç dusunmeyin

Çelik koysaydı zamanla kararmazdı,dayanıklı da olurdu:))

Okşan diye ismi vardı bi tanıdıgın Allah affetsin ailesinide kızında gercekten hareketleri fazla sexiydi :)
Benim arkadasimin Okşan halası kuran kursu öğretmeni olunca dayanamayip fatima diye değiştirmişti adını.
Konu sahibi bence değiştirin. Akrabalar eskiyi söylese de yeni işiniz,çocuğunuz vs yeni adınızı söyleyecek . Sonuçta insanlar 30 yıldan sonra degisen soyada nasıl alişiyorsa bu isme de alisir

Kizlar yorumlariniz icin hepinize tek tek tesekkur ederim bir kac gune aciyorum davayi gidip adliyeden de bir kac sey ogrendim simdi isim arayisina girdim sizlerden bu konudada yorumlarinizi bekliyorum:))
Cocugun olsa ismini ne koymak isterdin
Hos cocugun var ama ikinci yada ücüncü vs olsa

Kizlar yorumlariniz icin hepinize tek tek tesekkur ederim bir kac gune aciyorum davayi gidip adliyeden de bir kac sey ogrendim simdi isim arayisina girdim sizlerden bu konudada yorumlarinizi bekliyorum:))
Bence kendinle alakalı birşey koy. Ben mesela Cihan ismini kendime çok yakıştiriyorum. Hem ailemden gelme bir hikayesi var hem de dünya demek ve beni hayatta tek mutlu eden şey gezmek ve dünyayı keşfetmek. Ailem bu ismi bana neden koymamış anlamıyorum ama kız erkek farketmez, ben çocuğuma koymayı düşünüyorum :)
Sizi anlatan ne olabilir? Dingin ve sakin bir insansaniz,doğaseverseniz Yağmur,Toprak gibi isimler verebilirsiniz.
Vera sizin nickiniz. Çok sevdiyseniz Vera da olabilir. Rusça yaygın bir isim, inanç demek. Ama Türkçe anlamları da var. Yani kullanilabilir...

sen bize ismini söyle yardımcı ol biz de sana yeni isim bulalım canım :d cok merak ettim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…