- 3 Ekim 2018
- 177
- 177
- 18
- 37
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Bir ara tüm garip isimliler bizim sokakta toplanmıştı :)
Komşularımızın adı; Necibe, Nesibe, Nebibe, Saniye, Sadiye, Cahide, Muhide, Bedriye, Huriye, Kadriye diye gidiyordu :)[/QUOT
Klasik kullanılan isimler nesi garip
2 oğlu 1 kızı var :)Aa sen Zümrüt'ün yengesimiydin,hani orta anadoludan3 kızı olan yenge
Hepsinin bizim sokakta bir araya gelmesini garipsemiştim :)nesi garip
Yenge sensin,3 kızlı:)2 oğlu 1 kızı var :)
Ha pardon.Yenge sensin,3 kızlı:)
Kizlar 30 yasima geldim hala ismimle kendimi bagdastiramadim birine ismimi soyledigim zaman rahatsiz oluyorum x hanim diye hitap ettklerinde ciddiyetsiz soyleniyormus gibi geliyo isim degistrsem bu saatten sonra insanlar nasil alisir diyorum birde cokmu masrafli olur bu konuda bilgisi olanlar yazabilirler mi?
Mercümek maydonuz gibi soyadları var,şüşe de onlar gibi dna ları deformasyona uğramışBir isim de benden( şüşe ) gerçekten var.
Çelik koysaydı zamanla kararmazdı,dayanıklı da olurdu:))İsmigül çok
bir kısmının nüfus memuruna ismi Gül derken olduğu bile rivayet edilir
babaannemin adı Zümrüt
benim adımı asla kızına koyma demiş eşime
onların orada bu isim meşhur
komşunun kvsi var çok huysuzmuş ona çeker çocuk diye koydurmamış
kendisi de huysuzdu esasen bu nedenle kızlara Zümrüt adını koymuyoruz
oğlumun arkadaşı Gümüş var mesela onun babası da parlak olsun ama çok iddialı olmasın demiş
yani altın değil de gümüş gibi mesela demiş böylelikle gümüş olmuş adı
Benim arkadasimin Okşan halası kuran kursu öğretmeni olunca dayanamayip fatima diye değiştirmişti adını.Okşan diye ismi vardı bi tanıdıgın Allah affetsin ailesinide kızında gercekten hareketleri fazla sexiydi :)
Ben de Trabzonlu 3 tane gülşişe biliyorum.Bir isim de benden( şüşe ) gerçekten var.
Cocugun olsa ismini ne koymak isterdinKizlar yorumlariniz icin hepinize tek tek tesekkur ederim bir kac gune aciyorum davayi gidip adliyeden de bir kac sey ogrendim simdi isim arayisina girdim sizlerden bu konudada yorumlarinizi bekliyorum:))
Bence kendinle alakalı birşey koy. Ben mesela Cihan ismini kendime çok yakıştiriyorum. Hem ailemden gelme bir hikayesi var hem de dünya demek ve beni hayatta tek mutlu eden şey gezmek ve dünyayı keşfetmek. Ailem bu ismi bana neden koymamış anlamıyorum ama kız erkek farketmez, ben çocuğuma koymayı düşünüyorum :)Kizlar yorumlariniz icin hepinize tek tek tesekkur ederim bir kac gune aciyorum davayi gidip adliyeden de bir kac sey ogrendim simdi isim arayisina girdim sizlerden bu konudada yorumlarinizi bekliyorum:))
Kizlar yorumlariniz icin hepinize tek tek tesekkur ederim bir kac gune aciyorum davayi gidip adliyeden de bir kac sey ogrendim simdi isim arayisina girdim sizlerden bu konudada yorumlarinizi bekliyorum:))
sen bize ismini söyle yardımcı ol biz de sana yeni isim bulalım canım :d cok merak ettim ben.Kizlar yorumlariniz icin hepinize tek tek tesekkur ederim bir kac gune aciyorum davayi gidip adliyeden de bir kac sey ogrendim simdi isim arayisina girdim sizlerden bu konudada yorumlarinizi bekliyorum:))
Kezban degılmıymıs ben kezban sandımsen bize ismini söyle yardımcı ol biz de sana yeni isim bulalım canım :d cok merak ettim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?