arabanın pert raporu varmış alırken kardeşim sorgulatmamış. Şimdi satamıyor. Geçen ay satmaya çalıştı. Sat krediyi kapat dedim. Satıp kendine ayrı babama ayrı araba almaya kalktı ama satamadı.Alınan araba ne oldu. İnş o duruyordur en azından satıp krediyi kapatın biran önce bari oradan yırtmış olun
Kardeşimin üzerine. 5 ay taksit ödedim. Satıp krediyi kapatırsam ödediğim para yanacak diyor. Kredi süresi 4 yıl . Ödenmezse sicilim bozulacak. Ama ona da laf geçiremiyorum.araba kimin üzerine?
Kardeşimin üzerine. 5 ay taksit ödedim. Satıp krediyi kapatırsam ödediğim para yanacak diyor. Kredi süresi 4 yıl . Ödenmezse sicilim bozulacak. Ama ona da laf geçiremiyorum.
Onu çoktan satıp yemişler. Boynunda ki zincir de 2000 yapıyor zatenAy ya ne bicim aileler var gercekten okurken üzüldüm adınıza
Anneniz bilezigini satsın 5100lira icin bi zahmet
Yok ki gelirleri ne annem ne babam ne kardeşim çalışıyor. O dönem kardeşim çalışıyordu. Annem istedi krediyi ve düğün ertesi duygusal olarak iyi değildim, anneme hayır diyemedim. Ben bir şekilde ödeticem dedi. Şimdi ben ne söylim ki, elimden birşey gelmiyor diyor.aileniz ödemez mi?
bile bile lades olmuş sizinki yani neye güvendiniz?
Yok ki gelirleri ne annem ne babam ne kardeşim çalışıyor. O dönem kardeşim çalışıyordu. Annem istedi krediyi. Ben bir şekilde ödeticem dedi. Şimdi ben ne söylim ki, elimden birşey gelmiyor diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?