- 31 Ocak 2013
- 8.645
- 29.975
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iste ben yumurta koyunca kiymayi birdaha toparliyamiyorum vıcık vıcık oluyorYumurta :) köfteyi asıl tutan ve güzel lezzet veren yumurtadır :)
Bende çok severim şu hazır köfteleri hiç yiyemem evde hergün yapsam yenilcek
2 kişilikse bir tane yeter baya çok yapıcaksan 2 tane koy. Bide ben sarımsakta koyarım bir iki diş tavsiye ederim![]()
Ekmeği kurut, Blender dan geçir, sakla. Soğan suyunu sıkma, sulu soğan da kullanma. Yüksek ateşten ön arka az renk de değiştir sonra en kisik ateşte yavaş yavaş pişir.tesekkurler birde oyle deniyim. peki ekmegi islatmali miyim normal rondodan cekip mu koymaliyim?
iste ben yumurta koyunca kiymayi birdaha toparliyamiyorum vıcık vıcık oluyor![]()
tesekkurler birde oyle deniyim. peki ekmegi islatmali miyim normal rondodan cekip mu koymaliyim?
Az biraz dolapta dinlendirin o kendini toparlar. Zaten vıcık vıcık olsada pişerken kendini dağıtmaz yumurtadan dolayı koyduğunuz gibi pişer.iste ben yumurta koyunca kiymayi birdaha toparliyamiyorum vıcık vıcık oluyor![]()
super cok teşekkür ederim.Ekmeği kurut, Blender dan geçir, sakla. Soğan suyunu sıkma, sulu soğan da kullanma. Yüksek ateşten ön arka az renk de değiştir sonra en kisik ateşte yavaş yavaş pişir.
Kapak kapatmak daha yumuşak olmasını sağlar buharda da pişmesini sağlar pek sorun olmaz önemli olan ateşi ve iç harcını iyi ayarlamak ama yoğurma ve dinlendirme çok önemli yaptım yoğurdm hoopp ateşe olmasın dolapta 1 saat dinlendir daha güzel oluyorcok tesekkur ederim deneyecegim. ici pissin diye kapagini kapatiyorum yanlis mi?
bendede vıcık vıcık oluyor ama ekmeğin haricinde öyle durumlarda ben biraz galeta unu koyup toparlıyorum..yinede ekmek ve galeta ununu fazla koymamaya çalışıyorum öyle sert oluyor sanki..iste ben yumurta koyunca kiymayi birdaha toparliyamiyorum vıcık vıcık oluyor![]()
Az biraz dolapta dinlendirin o kendini toparlar. Zaten vıcık vıcık olsada pişerken kendini dağıtmaz yumurtadan dolayı koyduğunuz gibi pişer.
sut degisikmis, yumusak olmasi icin mi?Merhaba.
Ben köfte için
Köfte harcı kıyma yumurta karabiber ekmek içi ve tuz katıyorum. Hatta bazen süt de katmışlığım var.enfes oluyor.
Kayınpeder köfteci idi ondan öğrendim
Yazmamisim doğru ağzı açık pişmez. , Kapağını kapatacasin.Kapak kapatmak daha yumuşak olmasını sağlar buharda da pişmesini sağlar pek sorun olmaz önemli olan ateşi ve iç harcını iyi ayarlamak ama yoğurma ve dinlendirme çok önemli yaptım yoğurdm hoopp ateşe olmasın dolapta 1 saat dinlendir daha güzel oluyor
bir hatam da buymus demekki yaptigim gibi pisiriyorum. teşekkürler..evet evet dolapta dinlendiriyor birde..
Aynen dinlenmeden yapınca sanki özleşmiyo gibi geliyo. Ben bide soğan sarımsağın büyük olmasından çok huylanırım incecik olucak ama suyu da çıkmıcakevet evet dolapta dinlendiriyor birde..