- Konu Sahibi greengirll
-
Öyle ama uygulamada farklı şeyler olabiliyor belirli düzeyin altında kostikle karışıyorŞimdi kafam iyice karıştı:) Sitrik asit limondan elde edilen bir madde değil mi?
Bu işler amma karışıkmış bea:)Öyle ama uygulamada farklı şeyler olabiliyor belirli düzeyin altında kostikle karışıyor
Sabunda o asit olmaz sampuanda olur ph i dengeleyebilmek için koyuyorlar
Tam da bu yüzden keratin uyguladim benBenim asla böyle durmuyor işte uzunken biraz dalgalanıyor. Ama uzun saçı yıkayıp kurutmak da sorun benim için, zamanım yok, bir de sinüzitim var.
Bak paylaşmıyayım üzülürsünEki Görüntüle 2093122 bu benim saçım burda kilicbaliginin saç bakım konusunda paylasmistim
Saçlarım çok ince tellidir
Doğduğumdan beri saf sabun kullanmama rağmen
Ama bakımla dolgun gösteriyorum
Anam pek heveslendimTam da bu yüzden keratin uyguladim ben
Duştan çıkınca 5 dk da kuruyor çok hızlı
Sadece fonle kuruluyorum fonle düzleştirme yok keratinli çünkü saçım ...
Savur kız saçlarını ver hakkını :)Bak paylaşmıyayım üzülürsünşaka bir yana pek hoş duruyor
Saçım gür ondan yana sıkıntım yok. Kuru şampuanı uzun süredir kullanıyorum zaten. Saçlarımın dipleri çabuk yağlanıyor uçları kuru. Bakım falan her türlü ürünüm var ama işte yapısını bir türlü düzeltemiyorum. Sabah yaptığım saç tüm gün bozulmadan dursun istiyorum daha bir saat olmadan karman çorman bir saçla karşılaşınca sinirleniyorum
Keratin ne uyguluyorsun sorması ayıp :)Tam da bu yüzden keratin uyguladim ben
Duştan çıkınca 5 dk da kuruyor çok hızlı
Sadece fonle kuruluyorum fonle düzleştirme yok keratinli çünkü saçım ...
Saçınızla çok uğraşmayın doğal haline bırakın bir süre,zaten ince telliyse pek yapacak birşey yok.Evet kızlar dert ettim kendime işte. Şöyle uzun ve bakımlı şekilli saçlı kadınlara hastayım. Bakımsız değilim hatta kokoşum (eşim öyle diyor) ama saça gelince istediğim gibi değil. İnce telli saçlarım var, hemen şekli bozulan yapışan yağlanan...Uzun olunca toplamaktan başka bir şey yapamıyorum. Sonunda omuz hizasında kestirdim, bunda bile fiks modeller kullanıyorum ötesi yok. Evde binbir çeşit saç şekillendirici, düzleştirici dolu, cıks yapamıyorum ve vaktim de yok.
Sorma saçlı bayanlar sırlarınızı paylaşır mısınız?
:)Keratin ne uyguluyorsun sorması ayıp :)
Benim ihtiyacım olan da nem zaten:)
Maxi bio keratin uyguladim
1 sene oldu uygulayali daha yeni yenilenme ihtiyacı hissettim bu ay yine yaparım belki
Dalgalı uçları kırık saçlarım vardı ve nem düzensizliği onun için uygulamış 3-4 gün sacimda bekletip yikamistim
1 senedir böyle düz saçım
Evet düzleştirici etkisi mutlaka olacaktırBenim ihtiyacım olan da nem zaten
Ama düzleştiriyorsa kötü :/
İşte aradığım mucizeEvet düzleştirici etkisi mutlaka olacaktır
ama dümdüz olmasını istemiyorsanız daha yumuşak dalgalı saçlara da mutlu olurum diyorsanız keratinin saça işlemesi için uygulanan sıcak duzlestiriciyi bizim gibi hergun 8-9 kere üstünden geçip uygulamak yerine 1 defaya mahsus 1 kere yaparsanız sadece keratinden de faydalanmış olursunuz
Sıcak pres uygulama yani düzleştirme keratinli saç bütünleşmesi için önemli ... Keratini surup bir kere üstünden duzlestiriciyle geçtiniz mi tamamdır :)
Nazara geleceksin Milnacimevet
hatta soyle soyliyim ben sacimi sadece yikadiktan sonra tararim bir daha da tarak surmem , yataktan bile dogal dalgali fon cektirmis gibi kalkiyorum
yani tamamen genetik bu olay , kendimi bildim bileli boyle saclarim , dusta yaptigim bakim haricinde hicbir sey surmem , taramam , kurutmam
Genetik
Ama oryel falann saçı mahvediyor
Benimde saçım azaldı
Bence saçı amonyaksız doğal renklere boyarsanız güçlenir
Aktarda satılan yağlarla falan düzenli maske yapın..
Değişen birsey yok daBen 37 yaşındayım canım hatta dahada kalınlaştı sanki saçım :/ 36 dan sonra ne değişti hayatında kesinlikle bir sorun vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?