Ayril ya bu ne? Bu kadar baskiyla omur mu gecer? Sevgili olunca kadinin tapusunu aldik zannediyorlar. Begendigi gibi kendine uygun bir kiz bulsun. Her seyine mudahale ediyor senin neyine asik olmus acaba? Ayrica like alsin diye sevgiliyle opustugun fotografi koymak p.klitir bence. Neyseki mezhep sahibiymis! Ayril. Bu konu kapanir muhtemelen cok uzun omurlu olmaz canim edit et istersen mezhep kismini. Zaten asil problem mezhep degil kisilik.
beğeni alıp ne olacakmış sordunuz mu?
neyin göstergesi olacak bu?
Facebook ve Instagramı neden kapattırdı,neden rahatsız oldu ?
Mezhep farklılığından ziyade siz birbirinizle uyumlu değilsiniz,bi gece çıkalım desen çıkmaz,bi tatile gidelim desen kıskançlıktan nefes aldırmaz.Kısıtlamaların sonu gelmez.İlerde çok bunalırsın..
Mantığınla karar ver derim.
Ayrilmayi beceremiyorsaniz kolay gelsinayrılmayı beceremiyoruz desem,aslında asıl kilit nokta mezhep ayrılığı, bu konuda hayatı bana zindan etti, çok ağlattı beni.
işte ona bir cevap yok. çok güzel bir fotoğrafmış.
o biraz ikimizin de kıskançlığından kaynaklı diyebilirim. bu konuda birbirimize çok çektirdik. belki de artık bana kendisi güven vermiyor.
ilişkiye dair inancımı kaybettim.
Ayrilmayi beceremiyorlarmis amaayrıl.
çok haklısın ne denir bilemedimerkek arkadaşımla 6 aydır beraberiz, 1 ayı ayrı geçirdik, yapamadık barıştık..
sonrasın da ise instagram ve facebook hesaplarımızı kendi isteği üzerine kapattık. bizzat benim instagram hesabımı kendisi kapattı.
neredeyse 1 aydır kapalı
şunu da söylemek isterim ki neredeyse 1-2 haftadır kavga edip duruyoruz.
aramızda mezhep farklılıkları var. ben aleviyim o sunni..
kıyafetlerime karışır, kısa giyinmemden hoşlanmaz, tayttan nefret eder.
ama elinden geldiğince ılımlı bir şekilde söyler bunu.
alttan alttan yapar yapacağını, kavga gürültü etmeden, kırmadan incitmeden
neyse konu ise bugün kendisi instagram hesabı açmamı ve sadece ikimizin fotograflarını koyacağını söyledi.
çok masumca çekilmiş öpüşürken bir fotomuz var
kendisi bu fotoğraf için, aman ha ablalarına gösterme o özelimiz bizim demişti (hayır yani bize özel olanı kimse ile paylaşmam zaten)
hatta o masum foto için olur da ailesinden birisi görür diye telefonuna kilit koyduğunu söylemişti.
şimdi ise o fotolarımızı instagrama koymayı düşünüyormuş!
bilmem kaç beğeni alırmış, söylediği an beynimden vurulmuşa döndüm, kalbimi incitti ve onu söylediğinden beri beni sahiplenmediğini düşünüyorum.
belki yanlışım, belki hassas davranıyorum bilmiyorum ama bi yol göstermenizi istiyorum.
ki kendisi kardeşi olsa ve böyle birşeyi yapsa ortalığı yıkar, hadi diyelim o fotolarımızı akrabalarımdan biri gördü ne düşünür? annem ve ablalarım dışın da bu ilişkiyi bilen yok.
danışacağım kimse yok, arkadaşlarıma anlatamam.
belki ben büyütüyorum , belki yanlışım ama bunun yanlış olduğunu düşüyorum.. hayır yani başkaları bizim fotoğraflarımızı görse nolacak ki, o kadar görülmesini istese eşe dosta ilan ederiz. whatsappdan profil fotosu yaparız, facebook'a yükleriz. ne biliyim. kafam durmuş gibi , onada nasıl davranacağımı bilmiyorum..
ki söyledikten sonra kendisi de bunun yanlış olduğunu söyledi ama bunu söylemesi ve bana teklif etmesi bile kalbimi incitti, kırdı..
Mezhebinden dolayı bu kadar çok üstüne geliyorsa koşarak uzaklaş!!ayrılmayı beceremiyoruz desem,aslında asıl kilit nokta mezhep ayrılığı, bu konuda hayatı bana zindan etti, çok ağlattı beni.
işte ona bir cevap yok. çok güzel bir fotoğrafmış.
o biraz ikimizin de kıskançlığından kaynaklı diyebilirim. bu konuda birbirimize çok çektirdik. belki de artık bana kendisi güven vermiyor.
ilişkiye dair inancımı kaybettim.
Ayrilmayi beceremiyorlarmis ama
Ne carsaf ne magara islerine yaramaz adam hem orayi burayi kapat diyor hem instagramda opusurken foto paylasmak istiyor. Bence tedavi sart. Ikisine de. Bu kadar sacmalik arasinda ayrilamamak tedavi gerektirir bence.o zaman ikisi birden çarşafa girip mağarada yaşamaya başlasınlar, rahat ederler.
Ne carsaf ne magara islerine yaramaz adam hem orayi burayi kapat diyor hem instagramda opusurken foto paylasmak istiyor. Bence tedavi sart. Ikisine de. Bu kadar sacmalik arasinda ayrilamamak tedavi gerektirir bence.
Ayrilmayi beceremiyorsaniz kolay gelsin
Bu mantikli aslinda bir de gelip buraya zirt pirt konu acmasalar...yalnız bi de şu var. bunlar ayrılıp ayrı ayrı başkalarının başını yakacaklarına ayrılmayıp yine birbirlerinin başını yaksınlar.
Akil verdik de kullanmaya niyetin yok. Ne soylememizi istiyorsan soyle onu soyleyelim bari.akıl istedim, dalga geçilmek değil. iyi günler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?