derdim sevgilim

Kıskançlık güzel şey keşke aşırıya kaçılmasa . Benimde eşim şuan böyle giyme yapma gitme gelme. Sevgiliyken pek böyle değildi. Sizinkini düşünemiyorum evlenirseniz nefes aldırtmaz heralde..
Ayrıca sosyal medyaya öyle bir foto atmak gayet mantıksız. Insanın özel sayabileceği bir fotograf ve kimsenin bunu beğenmesine ihtiyacınız yok. Zaten böyle özel bir fotoyu paylaşmak istiyorsa size saygısı yok.
Umarım herşey güzel olur hakkınızda ama açın gözünüzü derim.

ne güzel söylemişsiniz. evet kimse benden değerli değil.
ayrılmak aklımda. bugün olmazsa bile yarın ayrılacağımıza eminim, çünkü severken benim isteklerim hiç yok. hep o hep o

evet hepimiz aynı kanıdayız ama ona göre konu kapandı
çünkü ben söylene kadar yaptığının yanlış olduğunun farkında bile değil..

Anladıysa ne güzel sevindim senin adına.:)

Benim de erkek arkadasimla mezhep farkliligimiz var hatta bununla ilgili konu acmistim ve kapatilmisti editleyebilirsin istersen o kismi kapanmamasi icin.
Soylediklerinin mezhep farkliligiyla hicbir alakasi yok. Boyle bir oneriyi bile bir erkek nasil getirebilir hayret ettim! Cok begeni alir falan ne demek agzinin payını verseydin! Hic hos bulmadim davranisini.
Facebook kapatna muhabbetini biz de yasadik cunku mesaj atanlar vs oluyor sen bisey yapmasan da rahatsiz oluyorlar. Bence cok da problem degil bi sure sonra ben de kapatmistim gerekli degil. Instagramda bi problem yok ama herkes mesaj atamiyor. İstediğini ekler cikarirsin.

Kendisinden ayrıldım kızlar ama kesinlikle bambaşka bi sebepten, beyfendi benle beraberken facebook'dan başka kızlara asılmış. Sonra da utanmadan saf ayağına yatıyor. Bitti. Iyi de oldu. Içim çok rahat. Umarım bi daha barışmak olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…