derdim sevgilim

Akil verdik de kullanmaya niyetin yok. Ne soylememizi istiyorsan soyle onu soyleyelim bari.

hayır, ama ılımlı olabilirsiniz dimi. kırmadan incetmeden birşeyler yazabilirsiniz
zor olmasa gerek.
yanlış olduğunun farkındayım. bunu dile getirdim. arada derede kaldım. ayrılmak zaten aklımda olan birşey , sadece yanlış düşünüp karar vermek istemiyorum diyorum. neden incitiyorsunuz ki ?m

Mezhebinden dolayı bu kadar çok üstüne geliyorsa koşarak uzaklaş!!

bu konu gerçekten bizi yoran bir konu, uzlaşamıyoruz, bana baskı uyguluyor. koşarak uzaklaşmak niyetim, işte yanlış yapmak istemiyorum. çünkü o benim yanlış olduğumu söylüyor.

Hem bu kadar kıskanç hem de özel bir resminizi instagrama koymaya çalışıyor! İşine nasıl geliyorsa öyle davranıyor.

katılıyorum. çok kötü bir durum..

ben hiç sevmem. söylediğinden beri beynimden vurulmuşa döndüm. sağlıklı düşünemediğimi , yaa söylediysek ne var bunda , tamam koymayız olur biter diyerek konu kapatıyor..

evet beyfendi, internette gezinirken görmüş. bir çiftten çok beğenmiş. aklına getiren o foto olmuş muş.

Siz neyin neyin doğru neyin yanlış olduğunu tahlil edemiyor musunuz?

Ya nick'imin hakkını veriyorum işte. Asla yanılmayacağımı da idda ediyorum ama dinleyen yok :):)

dimi ya kendi baksın, neden elalem bakıyor ki, başkaları görse nolacak ki.

Herşeyi kafamı karıştıran, hep o , onun istekleri , onun doğruları
ben yanlışım.. hep ama.

Söylediği şeyin yanlış olduğunu kabul etmesi güzel bir şey bence. Ama ben seni sahiplenmediği için böyle bir şey söylediğini düşünmüyorum. Sosyal medya öyle bir hal aldı ki. İnsanları özendiren olduğu şeyin dışına çıkaran çok fazla etken var. Arkadaşında bazı sayfalardan etkilenmiş olabilir. Benim bildiğim 'aşk' adı altında bazı sayfalar mevcut. Fenomen olmak adına istediği bir şey de olabilir bu. Söylediği masum bir şey değil. Herkesin kabul edebileceği bir şeyde değil. Ama sonuçta gel sana bilmem ne videosu çekip satalım/paylaşalım dememiş.

Bunu yapsa yapsa unutamadığı eski sevgilisinin canını acıtmak isteyen bir erkek yapar.

Bir ilişkide mantığının dediğini yap mantık mantık mantık.... kk daki bütün konularda neredeyse aynı sey kadın sevmiştir mantığını dinlememiştir. Ya pişmandır ya da ama seviyorum der. Sonrası anca sorun

farklı bi bakış açısı, işte bir yanım bunu da düşünüyor, ötekini de. heves etmiş işte.
Bunu yapsa yapsa unutamadığı eski sevgilisinin canını acıtmak isteyen bir erkek yapar.

unutamadığı bir eski sevgilisi yok bildiğim kadarıyla, çünkü öyle uzun süreli ilişkiler ciddi ilişkiler hiç yaşamamış.

mantığım bi otur düşün, ani kararlar verme diyor.

Bence fotoğrafı keyifli bir anında güzellikle telefonundan sildirin.

fotoğraf aslında çok masum ve çok güzel. silmeye kıyamaz diye düşünüyorum.

Ya millet artık televizyonlarda, internette yatak odasını paylaşıyor. Bu medya, sosyal medya artık farklı bi boyut aldı, sevgilin de buna özenmiş sanırım.

Ben abimin eşiyle kardeş gibi olmama rağmen, yatak odalarına girerken izin alan bi kadınım. Bana çok ters böyle şeyler, her insanın bi özeli olmalı ve özel kalmalı.

Ne olacağı belli olmaz diye söylüyorum, belki de yeri gelecek sizi o fotoğrafla tehdit edecek. Ben korkarım böyle fotoğraflardan -kaldı ki şu dünyadaki en relax ve açık görüşlü biriyim- ama erkek arkadaşımla böyle bi fotoğraf çektirmem ne olur ne olmaz diye.öpüştüğünüzü başkalarının görmesi de ne bileyim.

benim de fikrim erkek arkadaşlarınızla böyle fotoğraflarınız olmasın

dikkatimi çeken şey sadece bu oldu konuda..

yarın bir gün aranız bozulur aleyhine kullanır

bunlar yaşanmış şeyler

kimseye yüzde yüz güvenmeyin

insanın eşi bile neler yapıyor

bence o fotoğrafı yok edin

inanmayacaksın ama benim de evlenmeden önceki erkek arkadaşım ki 3 yıl görüştük ünv de

ben nişanlıyken kendisiyle olan fotolarımı nişanlımın mailine attı

ben onun 3 yılını yemişim şimdi mutlu olmaya hakkım yokmuş gibi gibi...

hayat bu belli olmaz

bırakın özel anlarınız oldukları yerde kalsınlar..özelinizi fotoğraflamayın

söz uçar yazı kalır...foto da kalır :))

sevgiler

özenmiş evet ama bizim ki biraz daha masum ama haklı değil kesinlikle. yine de yaptığı hoş değil.

katılıyorum size. haklısınız. bunu tatlı bi dille söyleyeceğim..

bırakın özel anlarınız oldukları yerde kalsınlar..özelinizi fotoğraflamayın

söz uçar yazı kalır...foto da kalır :))

sevgiler

olmaz olmaz değil, hayatta herşey olur. yapmam dediğim şeyleri yaptım, bu benim başıma gelmez diyip yaşadığım çok şey var. insanoğlu canı yanarsa herşeyi yapar. kimseye güvenmemeyi hayat bana çok güzel öğretti.

hayat tecrübelerle yasanıyor canım önemli olan senin zarar görmemen

hayatta kimse senden daha değerli değil

hiç taviz verme dik dur ve kendine saygını yitrmemek için karşı tarafta yanlış bişey görüyorsan patır patır söyle

bir ömür canın yanacagına bir kere yanar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…