Akil verdik de kullanmaya niyetin yok. Ne soylememizi istiyorsan soyle onu soyleyelim bari.
Mezhebinden dolayı bu kadar çok üstüne geliyorsa koşarak uzaklaş!!
Hem bu kadar kıskanç hem de özel bir resminizi instagrama koymaya çalışıyor! İşine nasıl geliyorsa öyle davranıyor.
Mezhep farklılığından ziyade siz birbirinize farklısınız. Ben şahsi fikrimi söyleyeyim öyle fotoğrafları sosyal medyada paylaşmak benim için ayrılık sebebi olabilir. Çünkü haz etmem,sevmem. Ancak facebook instagram kapatma aşamasında da asla kapatmazdım. Çok baskı eninde sonunda ayrılığı getirir. Bir gün illallah deyip ayrılırsın ama her türlü ayrılırsın yani garanti verebiliyorum.
Ben lise çağlarımda böyleydim, baskıyı yedim yedim ama adam ayni baskılara dayanamadı bir yalanını yakaladım. Sonra da direk ayrıldım. Böyle insanlar uslanmaz..
Sonra ben kadının kıyafetine özel hayatına karışan erkek kendi kadınlara kızlara bakıyor diyince kızıyorsunuz :)
Canım sevgilin o kadar masum değil. Özenmiş başkalarını görmüş, teşhir etmek istemiş.
Senin rızan yoksa bunu koyması tacizdir, suçtur.
Sizin diğer mesele ırk, mezhep ayrılığı değil. Sizin sosyal olarak anlaşamamanız ve düşüncelerinizi birbirinize dikte etmeniz.
Ben inançsız bir insanım ve nişanlım da müslüman. 2 senedir beraberiz bir kez bu yüzden ne tartıştık ne kavga ettik. Aklımıza bile gelmedi. Ama taraflar sevgiyi, sevgiliyi değiştirmek kendine empoze etmek, kendine göre evrimleştirmek sanıyor. Kıyafetine, inancına, çevresine, kararlarına müdehale eden, bunu sorun eden insan önce kendisini seviyordur.Ve kendinden vazgeçmemek için sizin kendinizden vazgeçmenizi istiyordur.
Ne acı.
Buna aşk ve sevgi diyebilene ne acı.
Hayatınız bir kaos içinde ve bir taraf arayarak geçecek demektir.
Kendiniz için kendinizden vazgeçmeyin.
Kendiniz için sizi değiştirmek isteyenden vazgeçin.
Siz neyin neyin doğru neyin yanlış olduğunu tahlil edemiyor musunuz?bu konu gerçekten bizi yoran bir konu, uzlaşamıyoruz, bana baskı uyguluyor. koşarak uzaklaşmak niyetim, işte yanlış yapmak istemiyorum. çünkü o benim yanlış olduğumu söylüyor.
katılıyorum. çok kötü bir durum..
ben hiç sevmem. söylediğinden beri beynimden vurulmuşa döndüm. sağlıklı düşünemediğimi , yaa söylediysek ne var bunda , tamam koymayız olur biter diyerek konu kapatıyor..
evet beyfendi, internette gezinirken görmüş. bir çiftten çok beğenmiş. aklına getiren o foto olmuş muş.
bu konu gerçekten bizi yoran bir konu, uzlaşamıyoruz, bana baskı uyguluyor. koşarak uzaklaşmak niyetim, işte yanlış yapmak istemiyorum. çünkü o benim yanlış olduğumu söylüyor.
katılıyorum. çok kötü bir durum..
ben hiç sevmem. söylediğinden beri beynimden vurulmuşa döndüm. sağlıklı düşünemediğimi , yaa söylediysek ne var bunda , tamam koymayız olur biter diyerek konu kapatıyor..
evet beyfendi, internette gezinirken görmüş. bir çiftten çok beğenmiş. aklına getiren o foto olmuş muş.
dimi ya kendi baksın, neden elalem bakıyor ki, başkaları görse nolacak ki.Fotoğraf güzelse açsın açsın baksın millete baktırtmasın..
Çekilmez kızım bu adam ..
Evlilikte burnundan getirir..
Daha noldu nişan yok birşey yok daha sevgiliyken almış başını gitmiş ... Ohooo
çok haklısın ne denir bilemedim
seni anlıyorum bu açıklık kapalılık öpüşme filan bağlantılı değil
çocuğun kendi değerleri ile sana engel olması sonra o değerleri alt üst etmesi olayı kafanı karıştıran...
yok ben dinliyorum sizi :)) haklısınız. farkındayım herşeyin. sadece benim ki teyit ettirmek. çünkü ona göre ben herşeyi abartıyormuşum.Ya nick'imin hakkını veriyorum işte. Asla yanılmayacağımı da idda ediyorum ama dinleyen yok :):)
Söylediği şeyin yanlış olduğunu kabul etmesi güzel bir şey bence. Ama ben seni sahiplenmediği için böyle bir şey söylediğini düşünmüyorum. Sosyal medya öyle bir hal aldı ki. İnsanları özendiren olduğu şeyin dışına çıkaran çok fazla etken var. Arkadaşında bazı sayfalardan etkilenmiş olabilir. Benim bildiğim 'aşk' adı altında bazı sayfalar mevcut. Fenomen olmak adına istediği bir şey de olabilir bu. Söylediği masum bir şey değil. Herkesin kabul edebileceği bir şeyde değil. Ama sonuçta gel sana bilmem ne videosu çekip satalım/paylaşalım dememiş.erkek arkadaşımla 6 aydır beraberiz, 1 ayı ayrı geçirdik, yapamadık barıştık..
sonrasın da ise instagram ve facebook hesaplarımızı kendi isteği üzerine kapattık. bizzat benim instagram hesabımı kendisi kapattı.
neredeyse 1 aydır kapalı
şunu da söylemek isterim ki neredeyse 1-2 haftadır kavga edip duruyoruz.
aramızda mezhep farklılıkları var. ben aleviyim o sunni..
kıyafetlerime karışır, kısa giyinmemden hoşlanmaz, tayttan nefret eder.
ama elinden geldiğince ılımlı bir şekilde söyler bunu.
alttan alttan yapar yapacağını, kavga gürültü etmeden, kırmadan incitmeden
neyse konu ise bugün kendisi instagram hesabı açmamı ve sadece ikimizin fotograflarını koyacağını söyledi.
çok masumca çekilmiş öpüşürken bir fotomuz var
kendisi bu fotoğraf için, aman ha ablalarına gösterme o özelimiz bizim demişti (hayır yani bize özel olanı kimse ile paylaşmam zaten)
hatta o masum foto için olur da ailesinden birisi görür diye telefonuna kilit koyduğunu söylemişti.
şimdi ise o fotolarımızı instagrama koymayı düşünüyormuş!
bilmem kaç beğeni alırmış, söylediği an beynimden vurulmuşa döndüm, kalbimi incitti ve onu söylediğinden beri beni sahiplenmediğini düşünüyorum.
belki yanlışım, belki hassas davranıyorum bilmiyorum ama bi yol göstermenizi istiyorum.
ki kendisi kardeşi olsa ve böyle birşeyi yapsa ortalığı yıkar, hadi diyelim o fotolarımızı akrabalarımdan biri gördü ne düşünür? annem ve ablalarım dışın da bu ilişkiyi bilen yok.
danışacağım kimse yok, arkadaşlarıma anlatamam.
belki ben büyütüyorum , belki yanlışım ama bunun yanlış olduğunu düşüyorum.. hayır yani başkaları bizim fotoğraflarımızı görse nolacak ki, o kadar görülmesini istese eşe dosta ilan ederiz. whatsappdan profil fotosu yaparız, facebook'a yükleriz. ne biliyim. kafam durmuş gibi , onada nasıl davranacağımı bilmiyorum..
ki söyledikten sonra kendisi de bunun yanlış olduğunu söyledi ama bunu söylemesi ve bana teklif etmesi bile kalbimi incitti, kırdı..
Söylediği şeyin yanlış olduğunu kabul etmesi güzel bir şey bence. Ama ben seni sahiplenmediği için böyle bir şey söylediğini düşünmüyorum. Sosyal medya öyle bir hal aldı ki. İnsanları özendiren olduğu şeyin dışına çıkaran çok fazla etken var. Arkadaşında bazı sayfalardan etkilenmiş olabilir. Benim bildiğim 'aşk' adı altında bazı sayfalar mevcut. Fenomen olmak adına istediği bir şey de olabilir bu. Söylediği masum bir şey değil. Herkesin kabul edebileceği bir şeyde değil. Ama sonuçta gel sana bilmem ne videosu çekip satalım/paylaşalım dememiş.
Bunu yapsa yapsa unutamadığı eski sevgilisinin canını acıtmak isteyen bir erkek yapar.
Bir ilişkide mantığının dediğini yap mantık mantık mantık.... kk daki bütün konularda neredeyse aynı sey kadın sevmiştir mantığını dinlememiştir. Ya pişmandır ya da ama seviyorum der. Sonrası anca sorun
Bence fotoğrafı keyifli bir anında güzellikle telefonundan sildirin.
Ya millet artık televizyonlarda, internette yatak odasını paylaşıyor. Bu medya, sosyal medya artık farklı bi boyut aldı, sevgilin de buna özenmiş sanırım.
Ben abimin eşiyle kardeş gibi olmama rağmen, yatak odalarına girerken izin alan bi kadınım. Bana çok ters böyle şeyler, her insanın bi özeli olmalı ve özel kalmalı.
Ne olacağı belli olmaz diye söylüyorum, belki de yeri gelecek sizi o fotoğrafla tehdit edecek. Ben korkarım böyle fotoğraflardan -kaldı ki şu dünyadaki en relax ve açık görüşlü biriyim- ama erkek arkadaşımla böyle bi fotoğraf çektirmem ne olur ne olmaz diye.öpüştüğünüzü başkalarının görmesi de ne bileyim.
benim de fikrim erkek arkadaşlarınızla böyle fotoğraflarınız olmasın
dikkatimi çeken şey sadece bu oldu konuda..
yarın bir gün aranız bozulur aleyhine kullanır
bunlar yaşanmış şeyler
kimseye yüzde yüz güvenmeyin
insanın eşi bile neler yapıyor
bence o fotoğrafı yok edin
inanmayacaksın ama benim de evlenmeden önceki erkek arkadaşım ki 3 yıl görüştük ünv de
ben nişanlıyken kendisiyle olan fotolarımı nişanlımın mailine attı
ben onun 3 yılını yemişim şimdi mutlu olmaya hakkım yokmuş gibi gibi...
hayat bu belli olmaz
bırakın özel anlarınız oldukları yerde kalsınlar..özelinizi fotoğraflamayın
söz uçar yazı kalır...foto da kalır :))
sevgiler
özenmiş evet ama bizim ki biraz daha masum ama haklı değil kesinlikle. yine de yaptığı hoş değil.
katılıyorum size. haklısınız. bunu tatlı bi dille söyleyeceğim..
olmaz olmaz değil, hayatta herşey olur. yapmam dediğim şeyleri yaptım, bu benim başıma gelmez diyip yaşadığım çok şey var. insanoğlu canı yanarsa herşeyi yapar. kimseye güvenmemeyi hayat bana çok güzel öğretti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?