Derdimi anlatmayayım mı?

salincaksevdam

Bilemedim şimdi :))
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1.925
981
373
34
Merhaba hanımlar yine ben yine ben. Eşimin ailesiyle bir borç meselemiz var Allah kahretsin ki bitmedi bitmiyor 5 senelik evliyim çocuk yok borç yüzünden yapmadık.
Benim sıkıntım derdimi içime ata ata şiştim artık. Ona anlatma buna anlatma içimde tutmaktan hasta oldum artık. İşyerinde bi kaç arkadaşım var bi onlara anlatabildim sağolsun dinliyorlar bi çözümü olmasa da.
Bugün sohbete gittim de hocamız var onunla bi konuştuk biraz. Annem kimseye anlatma, ellere söyleme diye sıkıştırıp duruyor. Anlatma da ben de içime ata ata hasta oldum. Anlatmayayım mı derdimi içimde mi tutayım siz nasıl kalkıyorsunuz altından. Çocuğum yok sorulunca dökülüyorum işte benim çocuğum olmuyor değil yapamıyorum onun bunun pisliği yüzünden. Off off ne yapayım bilemedim. Ağlamaktan içim dışıma çıktı.

Anlatmayın evet. Evde olan sorunları paylaşmayın. Çok çok yakın arkadaşınız olur öyle iç dökmek amacıyla detaya girmeden belki anlatılır ama ben artık çok yakın diye gördüklerime bile birşey anlatmıyorum.
Yazın böyle rahatlayın işte:)

Annenizle dertleşmek daha guzel bence
Arkadas demissiniz ama ne malum derdinizi anlattiginizda uzuldukleri. Belki hoslarina bile gider. Sizi icten ice kiskaniyo olabilirler mesela Anneniz hakli kimseye guvenip anlatmayin sikintinizi.
Anneme anlatacak bir şey kalmadı biliyor zaten bi çözümü yok. Anlatıp rahatlamak istiyorum ama pişman oluyorum sonra.

Anlatmadıkça şiştim içimde birikti hep.
Ben de anlattıktan sonra pişman olunca anlatmayı bıraktım. Özellikle ailemle ilgili kimseye kötü konuşmam. Kol kırılır yen içinde kalır demişler.
Günlük yazarım ben mesela 15 yaşımdan beri, her gün yazmam canım sıkkınsa yazarım rahatlarım bir nebze.

Anlatmayın evet. Evde olan sorunları paylaşmayın. Çok çok yakın arkadaşınız olur öyle iç dökmek amacıyla detaya girmeden belki anlatılır ama ben artık çok yakın diye gördüklerime bile birşey anlatmıyorum.
Yazın böyle rahatlayın işte:)

Buraya yazdım ama yazınca da sökülüp atılmıyor. Anlatıp ağlıyorum biraz rahatlıyorum ama malesef ki bitmiyor.

Ben konuştukça derdim artıyor gibi geliyor. Konuşmak bana iyi gelmiyor genelde, özelikle karşımda ki ne çare ne teselli veremeyecekse. Boş yere enerjimi tek bir konu üzerinde yoğunlaştıyorum sanki, temelli modum düşüyor.

Dua edin inşallah ve mümkünse çözümler üretmeye çalışın.

Teselli verecek olsalar da çözüm olmuyor genelde :) ben anlatıp içimden atmaya çalışıyorum ama annem anlatma diyip duruyor. Hata mı ediyorum.

Anlatmayin. Buraya yazmak daha mantikli. Kimse kimseyi tanimiyor ve istemezsen siteye girmezsen kimseyle muhattap olmazsin.
Oyle cok gizlencek duyulursa uzulecegim bir derdim yok ama Asla disarda arkadasima filan dert anlatmam yinede. Esimde ayni sekilde, O nun da 10 yili aşkin dostluklari var ama onlar bile esimin herseyini bilmez. Anlatmaz.

Ben derdimi asla ama asla kimseye anlatmam. Milletin cişi ilaç olsa zaten kesik parmağa sürmezler.
Cok şişince buraya yaziyorum. En yakin çocukluk arkadaşım bile icimi 100% bilmez

Benim öyle eşimle sıkıntım veya evimle ailemle sıkıntım yok. Bir borç meselemiz var. Bir şey sorduklarında dökülüyorum. En ufağı kilo almışsın bebek mi diyorlar yok diyorum kilo. Yapmıyor musun e baya oldu deyince başlıyorum anlatmaya. Konularımda var eşim ailesinin borcunu ödüyor. Ondan dolayı filan derken bakıyorum başlamışım ağlamaya.

Ben de anlattıktan sonra pişman olunca anlatmayı bıraktım. Özellikle ailemle ilgili kimseye kötü konuşmam. Kol kırılır yen içinde kalır demişler.
Günlük yazarım ben mesela 15 yaşımdan beri, her gün yazmam canım sıkkınsa yazarım rahatlarım bir nebze.
Herkes bi yerden imtihan oluyor işte. Ailemle eşimle sıkıntım yok anlattıklarım bunlar değil. Borç meselesi hep işte. Çocuğum yok hep bu dönüyor

Herkes bi yerden imtihan oluyor işte. Ailemle eşimle sıkıntım yok anlattıklarım bunlar değil. Borç meselesi hep işte. Çocuğum yok hep bu dönüyor
Cocugunuz olsa ne olur? Borçlar cok mu fazla? Yani durum ne tam anlamiyla anlayamadim da.

Anlatmayın kimseye anneniz olsun sırdaşınız .benim 15 senedir arkadaşım olan biri evlendikten sonra bi derdim oldu anlatayım dedim meğer arkamdan derdime sevinen biriymiş anında kestim arkadaşlığı güvenmeyin dost dediğiniz bir gün düşmanınız olur herşeyi yüzünüze vurur.

Anlatmayin. Buraya yazmak daha mantikli. Kimse kimseyi tanimiyor ve istemezsen siteye girmezsen kimseyle muhattap olmazsin.
Oyle cok gizlencek duyulursa uzulecegim bir derdim yok ama Asla disarda arkadasima filan dert anlatmam yinede. Esimde ayni sekilde, O nun da 10 yili aşkin dostluklari var ama onlar bile esimin herseyini bilmez. Anlatmaz.

Çocuğum yok 5 senelik evliyim. Eşim ailesinin borcunu ödüyor. Bi ortama girince kilo almışsın bebek mi diyorlar yok diyorum kilo aldım. E niye filan derken eşimin tarafının borcunu ödüyoruz filan derken ben kendimi anlatırken buluyorum. Annem anlatma diyor ama ben kötü değilim. Yarın bir gün bir şey olsa onlar kötü. Neden iyi bilinsinler ki. Eşimin tarafında çocuğu olmayan amcası filan var e demek sizinki yok filan denilince açıklıyorum olmuyor değil yapamıyorum onların borcu yüzünden diyorum. Anlatmayayım mı yani?

Back
X