Dermansiz dert?

Millet hep konusur canim. Bazi insanlar karsilarindaki insanları kaşıyarak tatmin olurlar. Simdi evlenmedi diye laf ederler,evlensen çocuk nezaman yapican derler ,çocuk yapsan aaaaa 2. Olmuyormu kardeşsizmi kalcak derler ama BDV de okuduğum konularda kocasindan dayak yiyen kadinlara aldatilan kadinlarada sadece bir VAHH derler. Bence ne herkes evlenmek zorundadir ne de herkes çocuk yapmak zorundadir.

Neden herkes her konuya yorum yapma gerekliliği duyuyor? Baktın konu ilgini çekmiyor ya da olumsuz birşeyler söyleyeceksin. Yazma arkadaş, fikrini düşünceni kendine sakla. Neden yapıcı yorumlar beklenirken böyle saçma sapan şeyler yazılıyor anlayabilmiş değilim. Adı üstünde bir derdim var bölümü, derman olacaksan yaz. Güzel bir uslüpla dile getir aksini yapacaksan da yazmadan çık bu kadar basit

Sürekli bu konu hakkında kimseyle tanışamıyorum vs derseniz zaten olacağı varsa da olmaz ki..Daha sosyal bir insan olun ki sizi birileriyle tanıştıracak arkadaşlarınız olsun etrafınızda.Ya da bir hobi vs edinin ordan da birileriyle tanışma şansınız olabilir bu işler kısmet işi

Kafamdan atamiyorum ki. Herkes evlendi ya da uzun süreli iliskileri var. Ya da ben öyle algiliyorum.
Nasıl bulamıyorsun ya
Yurtdışında yaşıyorsun çık gez
İlgi alanına giren konularda forum sitelerine vs yaz.
Hobi kurslarına git
Ortam daha müsait Türkiye’deki gibi değil ki
İlla ki çıkar kafa dengi biri

bu bakış açısıyla giderseniz evlenemezsiniz.
bir de bu meditasyonu deneyin

Evlilik işi kısmettir diye sürekli yazıyorum kimse inanmıyor
Eşim eski iş arkadaşımdır, iki yıl birlikte çalıştık, sonra onbeş sene görüşmedik
Arabamın sileceğine bir mektup burakırdı yılda iki kez falan, sonra o semtten taşınınca onu da bulamadı :)) o kadar imkansız, o kadar düşünülemez bir durumdu ki tarifi çok zor. 15 yıl sonra Rabbim bizi evirdi çevirdi bir araya getirdi, evlendik. Vallahi kader kısmet insanın kendi yapacağı iş değil, bir gün bir yerde karşınıza çıkıyor, aramakla bulunmuyor

ben artık evlilikle işim olmaz deyip herkesi buna inandırdım. Bir konserde eşimle tanıştım 3 ay sonra nişanlandım ve 1 sene olduğunda 2 düğün yapmıştık.. Hayat yarın neler getirir bilemezsin hep hayırlısını dile. birde birşeyden ne zaman vazgeçsem rabbim tak çıkarıyor karşıma. sizin çocuğunuz olmaz dedi 5 doktora gittim. Aman dedim napalım rabbim ana baba olmamızı nasip etmemiş bizde beraber yaşlanırız derken bir sonraki ay adetim geçti baktım hamileyim en doğru zamanda hayırlısı neyse bulsun arkadaşım senide.. Rabbim neyler neylerse güzel eyler

Boyle melankolik biriyle ben de evlenmek istemem.
Okurken içim şişti.
Bugun ilkokuldan bir arkadaşım bendeydi, bir ara uzanıp telefonlara gömüldük. Bana Instagramdan ilkokul sinif arkadaşımızı gösterdi 'bak ikinciye hamile' diye. Ben de bu kız ve bir başka yakın arkadasim dışında kimseyle iletisimimi devam ettirmedim o günlerden. 'aa bakiyim, kimler ekli sende?' diye diye diye milleti stalkladik. Kız resmen şöyle geçti hesapları 'bu da evli', 'bunun bebeği bile var' , 'bu da evli', 'bu da evli' , 'bunun iki çocuğu var'...
Sonra bana döndü 'hala evlenmeyi düşünmüyor musun?? Herkes evlendi!' dedi yani çok saçma. Herkes evlendi diye neden ben de artık evlenmek isteyeyim ki?? İkimiz de 29 yasindayiz bu arada.
Ama belli ki arkadaşım için herkesin evlenmiş olması evlenmek istemek için yeterli bir sebep. Sonra bana böyle daldan dala yaşanmayacağını söyledi; 'kac yaşına kadar böyle gideceksin ki? Otuz oldun. Cok çok kırka kadar böyle gidersin,sonra senle istesen de kimse evlenmez zaten' dedi
Sonra da evlenecek erkek bulmanın artık imkansız olduğunu, adam gibi adamların geçmişte kaldığını falan söyledi, üzüldü kendi kendine.
Ne bileyim, tamamıyla benim hayat tarzından , düşündüklerimden uzak, ataerkil ve boş bir muhabbetti bence.
Sizin konunuzu okuyunca da sanki arkadaşım evine gitmemiş de hala konuşuyor gibi hissettim.
Aynı karamsarlik,aynı muhabbetler...
Neden hayata böyle kara bulutlarla bakmak yerine şöyle düşünmüyorsunuz;
Bu hayat benim ve dilediğim gibi yaşarım. Kilo-boy-yaş... Bunlar sadece birer sayı. Nasıl ki 32 yaşında insanların 23 yaşında girdiği ise girdiysem - çevremdekilerin boş boş konuşması benim basarmami etkilemediyse istedigim yaşta yeniden aşık olabilirim. Muhtaç olduğum kalp sağ kaburgamin içinde mevcuttur

Şuradaki konuları okuyorsundur.
Hangisi gerçekten seviyor kimi parası için
Kimi annesine hizmet etmesi için
Kimi evde hanım olsun da kim olursa oldursun için
Kimse izlediğimiz diziler gibi aşk yaşamıyor ( mutlu olanları elbette tenzih ediyorum) buna odaklı olursan hiç birşey değişmez hayatında.
Akışına bırak umarım çok mutlu olursun

allah korusun kanser falan oldun sandım bu nasıl bir başlık ???

Su an kurs falan yok coronadan dolayi. Nereye cikip gezeyim? Forum sitelerine daha önce hic yazmadim. Tek buraya yaziyorum:)

Bu konuya çok yoğunlaştığınızın farkında mısınız. Bazen akışına bırakmak lazım. Olmuyorsa zorlamayın

Canım kafana hiiç takma gez toz, kurslara katıl vs. illaki biri çıkar karşına. Sakın evleneyim diye yanlış tercih yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…