- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Sizede insallahAllahım sen akıl fikir ver amin
Evlenememeyi dermansız dert görene versin ben böyle iyiyimSizede insallah
Sürekli bu konu hakkında kimseyle tanışamıyorum vs derseniz zaten olacağı varsa da olmaz ki..Daha sosyal bir insan olun ki sizi birileriyle tanıştıracak arkadaşlarınız olsun etrafınızda.Ya da bir hobi vs edinin ordan da birileriyle tanışma şansınız olabilir bu işler kısmet işiInsan hayatinda ulasmak istedigi bir cok seye calisarak ya da kendine hedef koyaran ulasabiliyormus bir sey haric! Aile kurabilmek, seven sevilen adami bulmak.. bililiyorum bu sekilde cok konu aciyorm ama icimde yenemiyorm bunu ve hayatima kimse girmiyor, kimseyle tanisamiyorum. Her gecen sene aleyhime isliyor sanki. Su an hayatinizda ki insanla (es, sevgili) nerde ve nasil tanistiniz?
Nasıl bulamıyorsun yaKafamdan atamiyorum ki. Herkes evlendi ya da uzun süreli iliskileri var. Ya da ben öyle algiliyorum.
bu bakış açısıyla giderseniz evlenemezsiniz.Insan hayatinda ulasmak istedigi bir cok seye calisarak ya da kendine hedef koyaran ulasabiliyormus bir sey haric! Aile kurabilmek, seven sevilen adami bulmak.. bililiyorum bu sekilde cok konu aciyorm ama icimde yenemiyorm bunu ve hayatima kimse girmiyor, kimseyle tanisamiyorum. Her gecen sene aleyhime isliyor sanki. Su an hayatinizda ki insanla (es, sevgili) nerde ve nasil tanistiniz?
Insan hayatinda ulasmak istedigi bir cok seye calisarak ya da kendine hedef koyaran ulasabiliyormus bir sey haric! Aile kurabilmek, seven sevilen adami bulmak.. bililiyorum bu sekilde cok konu aciyorm ama icimde yenemiyorm bunu ve hayatima kimse girmiyor, kimseyle tanisamiyorum. Her gecen sene aleyhime isliyor sanki. Su an hayatinizda ki insanla (es, sevgili) nerde ve nasil tanistiniz?
ben artık evlilikle işim olmaz deyip herkesi buna inandırdım. Bir konserde eşimle tanıştım 3 ay sonra nişanlandım ve 1 sene olduğunda 2 düğün yapmıştık.. Hayat yarın neler getirir bilemezsin hep hayırlısını dile. birde birşeyden ne zaman vazgeçsem rabbim tak çıkarıyor karşıma. sizin çocuğunuz olmaz dedi 5 doktora gittim. Aman dedim napalım rabbim ana baba olmamızı nasip etmemiş bizde beraber yaşlanırız derken bir sonraki ay adetim geçti baktım hamileyimInsan hayatinda ulasmak istedigi bir cok seye calisarak ya da kendine hedef koyaran ulasabiliyormus bir sey haric! Aile kurabilmek, seven sevilen adami bulmak.. bililiyorum bu sekilde cok konu aciyorm ama icimde yenemiyorm bunu ve hayatima kimse girmiyor, kimseyle tanisamiyorum. Her gecen sene aleyhime isliyor sanki. Su an hayatinizda ki insanla (es, sevgili) nerde ve nasil tanistiniz?
Insan hayatinda ulasmak istedigi bir cok seye calisarak ya da kendine hedef koyaran ulasabiliyormus bir sey haric! Aile kurabilmek, seven sevilen adami bulmak.. bililiyorum bu sekilde cok konu aciyorm ama icimde yenemiyorm bunu ve hayatima kimse girmiyor, kimseyle tanisamiyorum. Her gecen sene aleyhime isliyor sanki. Su an hayatinizda ki insanla (es, sevgili) nerde ve nasil tanistiniz?
allah korusun kanser falan oldun sandım bu nasıl bir başlık ???Insan hayatinda ulasmak istedigi bir cok seye calisarak ya da kendine hedef koyaran ulasabiliyormus bir sey haric! Aile kurabilmek, seven sevilen adami bulmak.. bililiyorum bu sekilde cok konu aciyorm ama icimde yenemiyorm bunu ve hayatima kimse girmiyor, kimseyle tanisamiyorum. Her gecen sene aleyhime isliyor sanki. Su an hayatinizda ki insanla (es, sevgili) nerde ve nasil tanistiniz?
Su an kurs falan yok coronadan dolayi. Nereye cikip gezeyim? Forum sitelerine daha önce hic yazmadim. Tek buraya yaziyorum:)Nasıl bulamıyorsun ya
Yurtdışında yaşıyorsun çık gez
İlgi alanına giren konularda forum sitelerine vs yaz.
Hobi kurslarına git
Ortam daha müsait Türkiye’deki gibi değil ki
İlla ki çıkar kafa dengi biri
Bu konuya çok yoğunlaştığınızın farkında mısınız. Bazen akışına bırakmak lazım. Olmuyorsa zorlamayınInsan hayatinda ulasmak istedigi bir cok seye calisarak ya da kendine hedef koyaran ulasabiliyormus bir sey haric! Aile kurabilmek, seven sevilen adami bulmak.. bililiyorum bu sekilde cok konu aciyorm ama icimde yenemiyorm bunu ve hayatima kimse girmiyor, kimseyle tanisamiyorum. Her gecen sene aleyhime isliyor sanki. Su an hayatinizda ki insanla (es, sevgili) nerde ve nasil tanistiniz?
Evet ben de aile kurmak istiyorm cünkü yalniz olmaktan mutsuzum artik.Bu konuya çok yoğunlaştığınızın farkında mısınız. Bazen akışına bırakmak lazım. Olmuyorsa zorlamayın
Canım kafana hiiç takma gez toz, kurslara katıl vs. illaki biri çıkar karşına. Sakın evleneyim diye yanlış tercih yapma.Insan hayatinda ulasmak istedigi bir cok seye calisarak ya da kendine hedef koyaran ulasabiliyormus bir sey haric! Aile kurabilmek, seven sevilen adami bulmak.. bililiyorum bu sekilde cok konu aciyorm ama icimde yenemiyorm bunu ve hayatima kimse girmiyor, kimseyle tanisamiyorum. Her gecen sene aleyhime isliyor sanki. Su an hayatinizda ki insanla (es, sevgili) nerde ve nasil tanistiniz?
Benim hayatıma girecek aday bile olmadı bence sen gene iyisin4 sene oldu ben ayrilali. Sonra hayatima birileri girdi ama olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?