Dermansiz dert?

Evet ben de aile kurmak istiyorm cünkü yalniz olmaktan mutsuzum artik.

Valla sor bakalım çok mutlu evliliği veya birlikteliği olan kadınlara kimin başı göğe ermiş. Böyle düşünüp kendini üzme bence. Mesela benim mutlu bir evliliğim var. Ama bazen diyorum ki keşke tek bağımsız olsam, akşam ne yemek yiyeceğim ben karar versem yaz tatiline nereye gitsem diye kendim düşünsem. Yada ben işten kaçta geldim yemek mi hazırlamak istemiyorum yorgun muyum o zaman ekmek arası peynir yesem miskinlik yapsam. Çamaşırı tek kişilik yıkasam ütükesem. Ki ütüsünü kendi yapar mesela. Ama kimseninde başı göğe ermiyor. Sevgilin olsa da mutsuzluk var. Çok kafana takma bence. Allah sağlık sıhhat versin herşeyi de en hayırlı zamanda en hayırlısını versin diye dua et.

33 yasindayim su an calismiyorm ama iki ay sonra ögretmen olarak ise baslicam insallah. Evt karamsarim bu konuda
Türkiyede yaşıyorsan boşanmış çok öğretmen var okullarda mutlaka bir tanesiyle frekansın tutar.Tabi hiç evlenmemiş biriyle de olabilirsin bizim boşanan bir öğretmen arkadaşımız kendinden 7 yaş küçük biriyle evlendi gayette mutlular

17 yasinda evlendm 23 yasinda bosandm cocugum yok ve halimden cok memnunum bidaha evlenmeyide asla dusunmuyorum calisiyorum yanliz yasiyorum kimseye muhtac degilim kimseye hesap vermiyorum ve bu mukemmel bisey özgürlük kadar guzel bisey yok bu hayatta tadini cikarin

Bendede aynen evlenmicrm tamam olmuyor dedim tak...
Bi laf vardır ya evlenen bin evlenmeyen bir pişman

Bence ağla, bir gece hüngür hüngür ağla. Ama içten, öylesine değil. Bir arkadaşım ağladı bir hafta sonra eşi ile tanıştı evlendi, sonra ben de uyguladım ben de eşimle tanıştım evlendim. Bazen dert yanıyorum forumda ama iyi ki evlenmişim onunla.

Sen öyle yazdinya hic aglayasim gelmez simdi:)

Sizlere bir şey diyeyim mi ? Bu hayatta insanın önce sağlığı olacak sonra biraz da maddi gücü olacak. Diğer şeyler olsa da olur olmasada . Tabi şimdi diyeceksiniz bu ne diyor, insan en çok istediği şeyle sınanır. Bir de murphy yasalarına inanın ne zaman bir şeylerden vazgeçerseniz o şeyin o kadar olma ihtimali artar.

Dun hamilelikle ilgili bir konu acmistiniz. Bugun esiniz tarafindan aldatildiginiza dair konu actiniz. Boyle de bir yorum yapmissiniz.
Tam olarak nasil bir trollsunuz?

Calisiyormusunuz ?sizce neden adayiniz olmadi ?uygun ortam olmadigi icin mi?
Çalışıyorum bir de insan kaynakları gibi bir kısımda olduğum için işe alınan alınmayan herkesle görüşme yapıyoruz. Nasip diyelim hiç elektriklenme olmadı :) Bir de ben soğuk duruyorum sanırım dışardan

Bu düşüncelerle mücadele etmeyin zihninizi rahat biraktiginizda karşınıza bicok güzellik çıkabilir. Burda birçok kadın öyle başlık açıyor ben de kel ve göbekli olmasın diyen biri misiniz diye soruyorum öncelikle. Derdi evlenmek olan ve sevgiyi arayan her kadın evlenebilir ama önceliği evi arabası olan bir Brad Pitt arayan ilk randevuda liseliler gibi aşk bekleyen hiçbir kadınin yuva kuramamak üzerine sizlanmasina üzülmüyorum sizden bağımsız olarak soyluyorum bu arada.

şöyle düşünün. insanlar altın'ı, toprak altında bile olsa dedektörlerle arayıp buluyorlar. siz değerli bir kadın olarak kendinizi yetiştirirseniz elbette bir kıymetinizi bilen çıkar.

33 yasindayim su an calismiyorm ama iki ay sonra ögretmen olarak ise baslicam insallah. Evt karamsarim bu konuda
Gercekten bu hakkınızda okuduğum kacıncı aynı konu.Kusura bakmayın,ama gercekten baska seylere vakit ayırsanız.Yani spor yapın dısarı cıkın hobınız olsun...Erkek erkek erkek sıkıcı değil mi ya.Bdv'de görüyoruz hep dert.Sizin için lazımsa o sizi bulur.Dua edin hayırlı insan cıkarsın Allah karsınıza diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…