- 1 Şubat 2018
- 808
- 972
- 23
- 38
- Konu Sahibi elif-yalova
-
Normal değil tabiki. Bunu ya konuşun yani surekli elestiri yapmasının sizi üzdüğünü bunu huy haline getirdiğini anlatın. Olmuyor sa sizde onu elestirin. Elestiri sonucu rahatsız olduğunu dile getirirse bende aynen böyle hissediyorum diyin. Ben ikinci yolu denedim. Biz kadınlar erkekleri elestirmiyoruz hiç. Hep peslerini topluyoruz. Biz göbek yaparsak şişman kadın ekek göbek yapınca Turk kası. Ya kaç kadın biliyorum kocalarına ben kel, göbekli, şöyle böyle diye en çirkin hallerini sevdiğini söyleyen. Yahu adamın şekli kaymış sen bunu sevdiginde böyle değildi ki. Ama adam ay bizim hanım g.ü göbeği büyüttü diyor. Eskisi gibi bakımlı değil diyor. Eksiklerini görmek için bakmaya odaklanmıyoruz biz erkekler gibi. Aman dikkat et dozunda eleştiri yap. Alışkanlık yapıyor bu meret. Tepki verene kadar eleştiri ben tabi fiziksel örnek verdim ama başka konular da olur sonra ilk tepki de sende bana yapınca böyle hissediyorum de. Baktın elestirmiyor artık sende eleştirmekızlar mrb. eşimi seviyorum iyi biri sorumluluk sahibi. ama biz oturup muhabbet edemiyoruz çoğunlukta. yani ettiğimiz muhabbet onun sayesinde tartışmaya dönüyor. tabi büyük tartışma değil. ikimizde dozu bildiğimiz için bırakmamız gereken yerde bırakıyoruz. ama en son ki olayda kırıldım dünden beri konuşmuyorum. konuşmayınca da insanın canı sıkılıyor orası ayrı. yaklaşık iki aydır hastayım. yani bademciklerim şişiyor tam iyi oldum diyorum tekrarlıyor tabi çok sancılı geçiyor halsizlik titreme. kaç defa aile hekimliğine gittim ilaç yazıp gönderdiler. en sonunda kanıma bakın enfeksiyon mu var geçmiyor dedim de baktılar. sonra değerlerim yüzünden dahiliyeye gittim artı göğüs hastalıkları uzmanına. enfeksiyon varmış çok yüksek değil... ama karaciğer enzimlerim yükselmiş baya. kan değerlerim çok düşmüş vs. 15 gn sonra tekrar yapılacak test falan.bunları yazıyorum çünkü uğraştım hastalığın peşinde.
geleyim konuma kızlar. eşimle mutfakta konuşurken bu konu hakkında bana ben hasta olduğumda gitmiyorum doktora kendi kendime iyileşiyorum dedi. bende senin yaşadığın basit hastalık ben gerçekten ağır geçirdim heraldeki gidicem dedim. bu seferde gittin de yol alabildin mi beceremedin falan dedi. biraz tartıştık..yukarda yazdım kızlar ne kadar uğraştığımı. bu sadece bir örnek. sürekli eleştirir sağolsun beni. hastalık olunca bu sefer alındım küstüm. her konuda eleştirecek bir şey bulması sizce normal mi kızlar yoksa erkeklerin tipik huyu mu bu. eşimin tek kızdığım huyu. diğer huyları iyi sayılır. küstüm ama evde küslükte zor gidiyor.onun da canı sıkılıyor biliyorum küsmeyi sevmiyor o da :)) ama merak ettiğim normal mi eleştirilmek ve her konuda.
Normal değil tabiki. Bunu ya konuşun yani surekli elestiri yapmasının sizi üzdüğünü bunu huy haline getirdiğini anlatın. Olmuyor sa sizde onu elestirin. Elestiri sonucu rahatsız olduğunu dile getirirse bende aynen böyle hissediyorum diyin. Ben ikinci yolu denedim. Biz kadınlar erkekleri elestirmiyoruz hiç. Hep peslerini topluyoruz. Biz göbek yaparsak şişman kadın ekek göbek yapınca Turk kası. Ya kaç kadın biliyorum kocalarına ben kel, göbekli, şöyle böyle diye en çirkin hallerini sevdiğini söyleyen. Yahu adamın şekli kaymış sen bunu sevdiginde böyle değildi ki. Ama adam ay bizim hanım g.ü göbeği büyüttü diyor. Eskisi gibi bakımlı değil diyor. Eksiklerini görmek için bakmaya odaklanmıyoruz biz erkekler gibi. Aman dikkat et dozunda eleştiri yap. Alışkanlık yapıyor bu meret. Tepki verene kadar eleştiri ben tabi fiziksel örnek verdim ama başka konular da olur sonra ilk tepki de sende bana yapınca böyle hissediyorum de. Baktın elestirmiyor artık sende eleştirme
teşekkür ederim canımGenel olarak (konuşuyorum) erkekler kendileri hasta olmadığı sürece diğer herkesin hastalığını küçümserler.
Hele ki evdeki eşlerin hasta olmalarından nefret ederler.
Önemsemeyin basit bir tartışma.
Tabi ki eşlerin birbirini eleştirmesinden doğal olanı yoktur ama dozaj önemli.
Bu arada geçmiş olsun....
1 km gittim deseydin. Hastalik bu, ne yol almasi olacak. Hem patavatsiz hem de dusuncesiz.geleyim konuma kızlar. eşimle mutfakta konuşurken bu konu hakkında bana ben hasta olduğumda gitmiyorum doktora kendi kendime iyileşiyorum dedi. bende senin yaşadığın basit hastalık ben gerçekten ağır geçirdim heraldeki gidicem dedim. bu seferde gittin de yol alabildin mi beceremedin falan dedi.
Erkekler genelde olayları basite indirgiyor.Size gore mühim olan durum onlara sıradan olabiliyor.Herkes aynı derecede geçirmiyor hastalığı başına gelmeden sizi anlaması imkansız.Damdan düşenin halini damdan düşen bilir.Kucuklugumde yeterince önemsenmediği icin iltihap kalbime almış ve kalp romatizması geçirmişim,bunu evlenip çoluk çocuğa karıştıktan sonra öğrendim.Hastalaninca yaşadığım ateş ve ağzıma bisey koyamadığım günleri hiç unutmam.Tabiki haklisiniz ama yeri gelince icinizdekileri söylemenizi tavsiye ederim.Gecmis olsun bu arada.
Gecmeyen ya da surekli tekrarlayan hastalik ciddiye alinmali. Bagisiklik sisteminiz zayiflamis sanirim.
Bu arada bir arkadasim bir gun grip olmustu. Grip diye onemsemedi. Uzunca bir sure de gecmedi ve kan kanseri teshisi konuldu. Allah korusun hemen velveleye vermek istemem tabi de sizin yaptiginiz dogru. Sık tekrarlanan bir hastalik varsa hafife alinmamali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?