- 6 Mayıs 2010
- 1.357
- 2.165
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya! Ablanı tebrik ederim, seni de. Torpilsiz o küçük kesime girmişsiniz.Tek ben degil, ablam da. Ablam ogretmen. Onun da senelerce tayini cikmadi, ozel sektorde berbat sartlarda calisti. Yeri geldi evladini baska sehirdeki anneme birakmak zorunda kaldi, kotu bir evlilik de cabasi. Ama ne oldu? Calisti cabaladi ugrasti, kpss'yi kazanip atandi.
Öncelikle sizi ve ablanızı çabalarınız ve başarılarınız sebebiyle tebrik ederim . Ama kendim için söyleyebilirimki bende yeterince çalışıp çabalıyorum bir işe girebilmek için ama olmuyor lanet olsunki olmuyor. Gerçekten hergün lanet ediyorum. Ama eminimki iş arama sürecinizde sizde bizler gibi düşünüyordunuz. O zamanları unutupta şu şekilde çalışınca oluyor tarzında yorumlar yapmayın allah aşkınaTek ben degil, ablam da. Ablam ogretmen. Onun da senelerce tayini cikmadi, ozel sektorde berbat sartlarda calisti. Yeri geldi evladini baska sehirdeki anneme birakmak zorunda kaldi, kotu bir evlilik de cabasi. Ama ne oldu? Calisti cabaladi ugrasti, kpss'yi kazanip atandi.
Işi yolunda gitmeyenler yolunda giden diğerlerine ya şanslı ya torpilli diyor. Özellikle genç nesilde bunu çok fazla gözlemliyorum. Bir savunma mekanizması haline gelmiş durumda. Beni görenler çok şanslısın diyorlar da bilmiyorlar ki eşek gibi çalışarak bu günlere geldim. Torpil yok mu var. Ama torpil var diye pes mi edeceksiniz? Hayır daha azimli daha sabırlı olacaksınız. Şu şartlarda iş bulmak çok zor farkındayım ama kısa süreliğine kötü işlere razı olup iyileri için çaba görtermelisiniz. Ya da kendinize yeni kapılar açmalısınız. Şansınızı kendiniz yaratmalısınız.
Bu kadar zor mu olmali ? Is bulabilmek icun sansli mi olunmali ? Isini iyibyapan zaten terfi alir, guzel yerlere gelir. En azindan eve ekmek goturebilmek icin hakaret mi yesin, gruru incine incine mi caliasin insanlarIşi yolunda gitmeyenler yolunda giden diğerlerine ya şanslı ya torpilli diyor. Özellikle genç nesilde bunu çok fazla gözlemliyorum. Bir savunma mekanizması haline gelmiş durumda. Beni görenler çok şanslısın diyorlar da bilmiyorlar ki eşek gibi çalışarak bu günlere geldim. Torpil yok mu var. Ama torpil var diye pes mi edeceksiniz? Hayır daha azimli daha sabırlı olacaksınız. Şu şartlarda iş bulmak çok zor farkındayım ama kısa süreliğine kötü işlere razı olup iyileri için çaba görtermelisiniz. Ya da kendinize yeni kapılar açmalısınız. Şansınızı kendiniz yaratmalısınız.
Işi yolunda gitmeyenler yolunda giden diğerlerine ya şanslı ya torpilli diyor. Özellikle genç nesilde bunu çok fazla gözlemliyorum. Bir savunma mekanizması haline gelmiş durumda. Beni görenler çok şanslısın diyorlar da bilmiyorlar ki eşek gibi çalışarak bu günlere geldim. Torpil yok mu var. Ama torpil var diye pes mi edeceksiniz? Hayır daha azimli daha sabırlı olacaksınız. Şu şartlarda iş bulmak çok zor farkındayım ama kısa süreliğine kötü işlere razı olup iyileri için çaba görtermelisiniz. Ya da kendinize yeni kapılar açmalısınız. Şansınızı kendiniz yaratmalısınız.
Ister takın ister takmayın. Edebiyat iş vaad eden bir bölüm değil zaten başta hata yapmışsınız. Sonra da bir alanda odaklanacağınıza her şey olmaya çalışıp hiçbir şey olamamışsınız. Çevremde çabalarıyla çok güzel yerlere gelenler var bir de sizin gibi her şeyi şansa torpile bağlayanlar. Bu kafayla bir yere gelinmez.
Bu kadar şeye rağmen iş bulamıyorsan sorun sende. Ya da o soylediklerini abarta abarta söylüyorsun. Edebiyattan yazılıma vay bee. Insanlar yazılım öğrenmek için 4 yıl üniversite bitiriyor, master yapıyor. Sozel bir bolum okuyup full sayisal bir bolumde anlattigin gibi bir kariyer yapip is bulamiyorsun. Sen her şeyi olmuşsun masallah ama sonuç hüsran. Yukarıdaki arkadasin mesajı açıklayıcı olmuş.Ben edebiyat okurken gayet güzel atama yapılıyordu hatta sadece öğretmen değil, memur olarak da alınıyordu.
Grafik tasarımı öğrendim, uzman olmasam da fena değilim. Web sitesi yaparım, kodlama bilgim var. Üç farklı dilde kod yazarım. (proglama dili) İstesem mail hesaplarını bile ele geçiririm. Editör olarak çalıştım (sınavla girdim tabi) Şu ara da yapay zeka öğreniyorum. Yazar olarak görev aldım ve ingilizce biliyorum. Bunların hepsini kendi çabamla yaptım. Kursa gidecek para yok, sertifika yok tabi. Bunlar çabalamamış halimiz mi?
Yazılım bilmek marifet değil, intenetten her şeyi öğrenebilirsin. Almanyada yaşayan kuzenim 12 yaşında site yapmak bir kenara size güvenlik programı yazar. Yazılım bilmek bundan ibaret mi sanıyorsunuz? Belli ki öyle. Bu alanlarda diploma olmadığı için iş bulamıyoruz zaten. Uzman olduğunu da söylemedim yukarıda. Türkiyedeki tabloya biraz daha gerçekçi bakın.Bu kadar şeye rağmen iş bulamıyorsan sorun sende. Ya da o soylediklerini abarta abarta söylüyorsun. Edebiyattan yazılıma vay bee. Insanlar yazılım öğrenmek için 4 yıl üniversite bitiriyor, master yapıyor. Sen her şeyi olmuşsun masallah ama sonuç hüsran. Yukarıdaki arkadasin mesajı açıklayıcı olmuş.
Çirkef çirkef konuşarak da daha fazla haddinizi aşıp seviyenizi düşürmeyin isterseniz.
Kaç mezunusunuz bilmiyorum ama bir iki alan dışında çok iyi atama olsa da binlerce işsiz mezun vardı. Muhtemelen 15 yıllık öğretmen değilseniz bunu bile bile girdiniz.Ben edebiyat okurken gayet güzel atama yapılıyordu hatta sadece öğretmen değil, memur olarak da alınıyordu.
Grafik tasarımı öğrendim, uzman olmasam da fena değilim. Web sitesi yaparım, kodlama bilgim var. Üç farklı dilde kod yazarım. (proglama dili) İstesem mail hesaplarını bile ele geçiririm. Editör olarak çalıştım (sınavla girdim tabi) Şu ara da yapay zeka öğreniyorum. Yazar olarak görev aldım ve ingilizce biliyorum. Bunların hepsini kendi çabamla yaptım. Kursa gidecek para yok, sertifika yok tabi. Bunlar çabalamamış halimiz mi?
Kaç mezunusunuz merak ettimBen edebiyat okurken gayet güzel atama yapılıyordu hatta sadece öğretmen değil, memur olarak da alınıyordu.
Grafik tasarımı öğrendim, uzman olmasam da fena değilim. Web sitesi yaparım, kodlama bilgim var. Üç farklı dilde kod yazarım. (proglama dili) İstesem mail hesaplarını bile ele geçiririm. Editör olarak çalıştım (sınavla girdim tabi) Şu ara da yapay zeka öğreniyorum. Yazar olarak görev aldım ve ingilizce biliyorum. Bunların hepsini kendi çabamla yaptım. Kursa gidecek para yok, sertifika yok tabi. Bunlar çabalamamış halimiz mi? Bilip bilmeden ahkam kesmeyin.
Kaç mezunusunuz bilmiyorum ama bir iki alan dışında çok iyi atama olsa da binlerce işsiz mezun vardı. Muhtemelen 15 yıllık öğretmen değilseniz bunu bile bile girdiniz.
Kaç mezunusunuz merak ettim