Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok doğru valla benim bir tanıdığım var eşi normal işçi kendide öyleydi muhasebeciydi sadece malum partiyle takıla takıla kendine ev aldı köyüne ev yaptırdı altına araba çekti yazlık aldi bunu sadece muhasebecilik maasiyla yapabilir mi yapamaz adam sonra polis gazetesi editorlugune getirildi şuan amsterdam senin ispanya benim almanya benim geziyoTorpille iş yurutenlerin canı çıksın. Gün yüzü görmesinler. Artık Prof. Unvanını almak zor değil. Benim doktorum bana söylemişti de inanmamistim okumadan Prof olunabiliyor yeter ki torpili olsun diye
Siz çözüm üretmeye değil, şikayet etmeye bahaneler aramaya devam edin. Belki biri şikayetlerinizden etkilenir de iş verir. Kolay gelsin.
Allah Allah atanırdınız demek.Bundan 15 yıl önce edebiyatı ben okumadım,istihdamı sıkıntılı diye. Gittim istediğim bölümü okudum kpssye çalıştım atandım,hem de 11 yıllık mezunum hiç işsiz kalmadım. Evet üniversite çok evet mezun çok evet saçma sapan bi ülkede yaşıyoruz ama ülkenin gerçeği bu,buna göre tercihler yapmalıyız. Eşim de mühendis hiç işsiz kalmadı şimdi ülkemiz gerçeklerini göze alarak arkeoloji okusaydı sonra da torpil morpil bik bik deseydi valla çok anlamsız olurdu. Şu şartlarda eğer bir Türk genci edebiyatı seçiyorsa yüzde 70 işsizliği göze alıyordur bence. Hoş hiç mütevazi olamıycam ben edebiyat okusam da formasyon alır atanırdım çünkü ders çalışmaktan gocunmam orda burda şikayet etmem ,ülkemin gerçeklerinin fatkındayımdır oturur kpss kasar öğretmen olurdum,böyle forum köşelerinde ağlanmazdım.
Bir kısım insanın hakettiği noktaya ulaşması, bir kısım insanın torpille bir noktaya oturmasını yok sayamaz.Bu ulkenin en guzel tarafi hukuk devleti olmasi ve insanlarin bir yerlere gelebilmesi.ornek veriyorum cumhurbaskani kasimpasada futbolcuymus sanirim.oralardan ulkenin en basina gelebilmis.calisip cabalayip bi yerlere gelinwbiliyor.bu konuda bence ulkenin hakkini yemeyin.kotu orneklerle karsilasiyoruz ama bu sistemin degil kisilerin sahislarin ayibi.hic tanidigi olmadigi halde gelinimiz atandi mesela ogretmen olarak.
Son donemdeki diziler vs ler ahlaki olarak coktuk malesef.bu yuzden gelecekten endiseliyim.ulkemin geleceginden endiseliyim.liyakat evet cok onemli.ahlak cok onemli.liyakatli insanlar ahlakli insanlar olalim,oylelerini yetistirelim.dilerim issiz olan herkes kendi kardesim de dahil is bulur.dilerim ahlakli,liyakatli insanlarla karsilasirsiniz.dualarim sizinle.ama butada yorum yapanlara da hakkiyla bi yerlwre gelenlerin de hakkini yemeyin.
Edebiyat mezunları için güzel bir fikir bu. Atanmanın yolu oturup KPSS kasmaktan geçiyormuş demek ki. Umarım onlar için yol gösterici olur bu yazınız. Eminim oturup KPSS kasmayı akıl edememişlerdir, nasıl daha önce düşünemedik bunu ya.Bundan 15 yıl önce edebiyatı ben okumadım,istihdamı sıkıntılı diye. Gittim istediğim bölümü okudum kpssye çalıştım atandım,hem de 11 yıllık mezunum hiç işsiz kalmadım. Evet üniversite çok evet mezun çok evet saçma sapan bi ülkede yaşıyoruz ama ülkenin gerçeği bu,buna göre tercihler yapmalıyız. Eşim de mühendis hiç işsiz kalmadı şimdi ülkemiz gerçeklerini göze alarak arkeoloji okusaydı sonra da torpil morpil bik bik deseydi valla çok anlamsız olurdu. Şu şartlarda eğer bir Türk genci edebiyatı seçiyorsa yüzde 70 işsizliği göze alıyordur bence. Hoş hiç mütevazi olamıycam ben edebiyat okusam da formasyon alır atanırdım çünkü ders çalışmaktan gocunmam orda burda şikayet etmem ,ülkemin gerçeklerinin fatkındayımdır oturur kpss kasar öğretmen olurdum,böyle forum köşelerinde ağlanmazdım.
Şey, asgari ücret.Aldığım maas o zaman askeri ücretti.
tüm özel okulda çalışan arkadaslarım askeri ücretle çalışıyor şaşırmayın hiç biri memnun değil çalışma şartlarındanŞey, asgari ücret.![]()
Asgari*tüm özel okulda çalışan arkadaslarım askeri ücretle çalışıyor şaşırmayın hiç biri memnun değil çalışma şartlarından
dikkatsizlik olmuşAsgari*
Siz işleri yolunda giden kısımsınız galiba. Sizlere bu şekilde konusmak kolay gelir devam edin...Bu sistem bu şekilde devam ederse emin olun o saydığınız kişilerinde işsiz olma ihtimali çok yüksek. Saydığınız maddelerin önemini yitirdiği dönemdeyiz.
Bu ulkenin en guzel tarafi hukuk devleti olmasi ve insanlarin bir yerlere gelebilmesi.ornek veriyorum cumhurbaskani kasimpasada futbolcuymus sanirim.oralardan ulkenin en basina gelebilmis.calisip cabalayip bi yerlere gelinwbiliyor.bu konuda bence ulkenin hakkini yemeyin.kotu orneklerle karsilasiyoruz ama bu sistemin degil kisilerin sahislarin ayibi.hic tanidigi olmadigi halde gelinimiz atandi mesela ogretmen olarak.
Son donemdeki diziler vs ler ahlaki olarak coktuk malesef.bu yuzden gelecekten endiseliyim.ulkemin geleceginden endiseliyim.liyakat evet cok onemli.ahlak cok onemli.liyakatli insanlar ahlakli insanlar olalim,oylelerini yetistirelim.dilerim issiz olan herkes kendi kardesim de dahil is bulur.dilerim ahlakli,liyakatli insanlarla karsilasirsiniz.dualarim sizinle.ama butada yorum yapanlara da hakkiyla bi yerlwre gelenlerin de hakkini yemeyin.