seviyorum diyorum arkadasim anlamiyor musunuz...
lütfen, faydali akil fikir vermicekseniz yorum yapmayin..
konu actiniz madem yorumlara acik olacaksiniz...size hak verseydim bende mi ablaniz olacaktim....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seviyorum diyorum arkadasim anlamiyor musunuz...
lütfen, faydali akil fikir vermicekseniz yorum yapmayin..
bu adamı nasıl bulduysan onu da öyle bulabilirsin canım.
çay bile olur.
hatta sen bana hiç bişey söyleme dur orda tut aklından
ben sana 7 ceddini sayıcam şimdi
hiçbiri öz kızım değil.
hepsi senin gibi feleğin tokadını yemiş gül gibi, gül yüzlü kızlar.
onlar kazanıyor, bana veriyor ben de yiyecek ve barınmalarını karşılıyorum
ben biraz yaşlıyım, çalışamıyorum onlar da bana yoldaş oluyorlar işte.
nerde çalışıyorlar dersen, sormadım allah seni inandırsın
hepsinin erkek arkadaşları varlıklı sanırım
her gelip gittiklerinde komidinin üstüne para bırakıyorlar
bu adamı nasıl bulduysan onu da öyle bulabilirsin canım.
konu actiniz madem yorumlara acik olacaksiniz...size hak verseydim bende mi ablaniz olacaktim....
hanfendi ne diyorsunuz siz
bu adamı, eroinin eşiğindeki eski erkek arkadaşının babası ona tecavüz etmeye kalkışınca kendi babasından dayak yemesi üzerine alamanyalara kaçar bulmuş.
şimdi bu durumda
yeni erkek arkadaşının da babasının tecavüze mi yeltenmesi gerekiyor
(okuduğundan bir halt anlamayıp soruya soruyla karşılık veren üye)
hem ben bu cocugu, daha buraya gelmeden rüyamda görmüstüm. ama o zaman inanmamistim, cünkü ben hep ela gözllerden hoslaniyorudum..
siz de kocislerinizi evlenmeden önce tanismadan önce rüyaniz da görmüs müydünüz??
hanfendi ne diyorsunuz siz
bu adamı, eroinin eşiğindeki eski erkek arkadaşının babası ona tecavüz etmeye kalkışınca kendi babasından dayak yemesi üzerine alamanyalara kaçar bulmuş.
şimdi bu durumda
yeni erkek arkadaşının da babasının tecavüze mi yeltenmesi gerekiyor
(okuduğundan bir halt anlamayıp soruya soruyla karşılık veren üye)
ne kadar da mükemmelsiniz... keske herkes sizin gibi genclere sahip ciksa..
(anlamakta direnen salak)
(cevaptaki başlığa asldaklsdklalsdlşa yazmayı görev edinmiş üye)
siz benimle dalga mi geciyor sunuz??
o tesadüflerin en güzeli, asklarin en büyülüsü...
fikirlere karsi cikabilirsiniz ama kisiligime saldirmadan
(asudeye kizdiginda laf yetistirmeye calisan üye :)) ) +++ (aa o benmiydim ne)
merhaba canım
ben de kocacığımı rüyamda görmüştüm hiç tanımadan önce.
rüyamda, tövbe bismillah böyle tek kaşlı, göbekli, kel, totodan bacak kısacık bir adam görüyorum, anneme diyorum ki "anne bu insansa biz neyiz?" annem de rüyamda diyor ki, "kızım işte allahu teala bunları yaratıyor ki bize ibret olsun"
neyse uyandım, gündüz niyetine yordum, dedim kabustu heraldaysa, unuttum gittim.
aradan 2 yıl geçti, birgün kuğulu parkta kitap okurken aynı rüyamda gördüğüm adam geldi, yanınıza oturabilir miyim dedi.. ben tabi o şaşkınlıkla oturun dedim. çünkü o adam rüyamdaki adamdı. neyse sohbete başladık, gündüzleri görüştük akşamları msn tel falan derken çok yakın arkadaş olduk.
birgün bana dedi ki, asude beni nasıl buluyorsun. ben de dedim "zeki bir adamsın" hayır dedi fiziksel olarak, ben de dedim ki "ahmetciğim tipin senin imtihanın, sakın allaha isyan etme.. daima şükret haline, elin ayağın tutuyo en azından" dedim. o da tekrar sordu "peki senin gibi bir kız beni beğenir mi?" ben de dedim ki, "senin bu dünyada giderin yok, inşallah öte dünyada kendine bir huri bulursun"
neyse günler böyle geçti. ben başkasına aşık oldum. bunu ahmete açıkladım. bir gece beni geldi evden kaçırdı beni. zorla sahip oldu. evlenmek zorunda kaldım.
şimdi çok mutluyum. allahım herkese nasip etsin. çirkin ama çok sadık bi kocam var. darısı başına..
(baştan detay anlatıp, sona geldikçe masal yazmaktan sıkılıp apar topar bitiren fakeci başı)
kizlar lütfen !!
anlayin beni, cok caresizim.. adetim de gecikti, ya hamileysem.. ne yaparim ben?
merhaba canım
ben de kocacığımı rüyamda görmüştüm hiç tanımadan önce.
rüyamda, tövbe bismillah böyle tek kaşlı, göbekli, kel, totodan bacak kısacık bir adam görüyorum, anneme diyorum ki "anne bu insansa biz neyiz?" annem de rüyamda diyor ki, "kızım işte allahu teala bunları yaratıyor ki bize ibret olsun"
neyse uyandım, gündüz niyetine yordum, dedim kabustu heraldaysa, unuttum gittim.
aradan 2 yıl geçti, birgün kuğulu parkta kitap okurken aynı rüyamda gördüğüm adam geldi, yanınıza oturabilir miyim dedi.. ben tabi o şaşkınlıkla oturun dedim. çünkü o adam rüyamdaki adamdı. neyse sohbete başladık, gündüzleri görüştük akşamları msn tel falan derken çok yakın arkadaş olduk.
birgün bana dedi ki, asude beni nasıl buluyorsun. ben de dedim "zeki bir adamsın" hayır dedi fiziksel olarak, ben de dedim ki "ahmetciğim tipin senin imtihanın, sakın allaha isyan etme.. daima şükret haline, elin ayağın tutuyo en azından" dedim. o da tekrar sordu "peki senin gibi bir kız beni beğenir mi?" ben de dedim ki, "senin bu dünyada giderin yok, inşallah öte dünyada kendine bir huri bulursun"
neyse günler böyle geçti. ben başkasına aşık oldum. bunu ahmete açıkladım. bir gece beni geldi evden kaçırdı beni. zorla sahip oldu. evlenmek zorunda kaldım.
şimdi çok mutluyum. allahım herkese nasip etsin. çirkin ama çok sadık bi kocam var. darısı başına..
(baştan detay anlatıp, sona geldikçe masal yazmaktan sıkılıp apar topar bitiren fakeci başı)
kisiliginize saldirdigim felan yok....sizde kisilik olsaydi zaten daha o adamin pesine düsmezdiniz....kendinizle celisiyorsunuz....
ama güzel kardeşim
sen adama umut vermişin
göstermişin göstermişi, adamın hayallerini süslemişn,
kaçınılmaz sonuç
neyse allah mutluluğunuzu daim etsin ne diyeyim.
kesekağıdı mı kullanıyorsun?
Bak canım bunu hemen anlamın bir yolu var. Sbah kalkıyrsun bir tane cay bardığının yarısına kadar idrarını yapıyorsun, yarısını geçmeyecek ama kural bu? Sonra içine beş altı tane (tane olmak zorunda) karbonat atıyorsun ve güneş batarken camdan dışarı cıkarıp bekliyorsun. kabarcıklar cıkarsa hamilesin, çıkmaz ise kistin var
Bak canım bunu hemen anlamın bir yolu var. Sbah kalkıyrsun bir tane cay bardığının yarısına kadar idrarını yapıyorsun, yarısını geçmeyecek ama kural bu? Sonra içine beş altı tane (tane olmak zorunda) karbonat atıyorsun ve güneş batarken camdan dışarı cıkarıp bekliyorsun. kabarcıklar cıkarsa hamilesin, çıkmaz ise kistin var
siz kisilik testi uzmani misiniz? nerden cikariyorsunuz bunu (hih)
üyeler arasindan birini secip ona kil olup tüm hincini ondan cikaran üye :) var midir böle biri
ay sagol bacimmm, disarida dolunay olmasi sart mi??
bu siralar hilal deyiz daha.. ay nasil beklicem. lütfen dolunay sart olmasin