- 13 Mayıs 2011
- 3.943
- 3.661
- 373
üsüyorum midem bulaniyor....hastalanicam sanirim ama aslinda hic sirasi degil....
geçmiş olsun lalcim.. ayağını ve belini sıcak tut..
sen iş başvurusu yapacaktın ne oldu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üsüyorum midem bulaniyor....hastalanicam sanirim ama aslinda hic sirasi degil....
bundan çok daha iyisini hak ettiğimi düşünüyorum.. ama her şey birden bire olmuyor.. bu meslek için yaşım ilerlemiş çok şey kaybetmiş filan da değilim.. millet 50'sinden sonra okuyup avukat oluyor.. işimden yana sıkıntı duymuyorum ama bir şey paylaşacağım arkadaşım yok. belki de bu sayede forumu keşfettim. sizinle olmaktan mutlu oluyorum..
eşim de o ortamın en iyisi sensin bu yüzden boşveriyorsun kendini, gelişmeye ihtiyaç duymuyorsun hırslı ol diyor işte..
burada körelme riskim var tabi ki, ben de buradan emekli olmayı planlamıyorum ama her gün her gün aynı konuyu gündeme getirmesi beni çok bunalttı.. hele bir gün makyaj yapmıyım mesela.. dinle dur..
holding bünyesinde, büyük şirketlerde veya bankalarda çalışmamı istiyor.. büro açmamı çok istemiyor..
geçmiş olsun cancağzım, doktora görün ilerlemeden
Bi nane limon sakinleştirir mideni, üşüttün mü? Bu arada nasıl geçti cuma günü yaptığın görüşme
geçmiş olsun lalcim.. ayağını ve belini sıcak tut..
sen iş başvurusu yapacaktın ne oldu?
Bugün de çakma dert günü, gizem beş tane hikaye yazdı, patlıycaz. Sen de katıl ama olur mu
ay heyecanla gizemi bekliyorum
saat başı bi tane göndersin![]()
gizemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Agsudeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :))
herkescikler toparlansin, size kayinvalidecimle ilgili cok önemli gelismelerden bahsedecegim kizlarr....
![]()
Agsudeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :))
herkescikler toparlansin, size kayinvalidecimle ilgili cok önemli gelismelerden bahsedecegim kizlarr....
![]()
kizlar cok kötü durumdayim suan elim ayagim titriyo resmen ben ne yapacam simdi bilmiorum hersey üst üste gelio bu kadin beni canimdan bezdirdi bir degil iki degil daha öncede bicok konuda yazdiydim
(kaynana ve görümceden cektiklerimiz) (kaynanadan duyulan inciler) lutfen bunlarada bakin beni anlacaginizdan eminim
sabah bu mendebur kaynanamla arsiz kizi geldiler bana ben onca olaya ramen bunlara hizmette hic kusur eylemedim yeri geldi kaynana cadisi traktörden düsüp kalcayi kirinca kizlari degil ben altini temizledim ellerinde avuclarinda yoktu ben dügünde bisi takmayin borclanmayin dediydim bedavaya geldiydim olsun hersey para degil dediydim ama ne oldu benden 3 ay sonra kacan kizina gitti 5 bilezik takti utanmaz
hayir hakkatten altinda gözüm yok ama ben beyaz dugagimla kirmizi bel bagimla geldim köhne evlerine de ses etmedim neymis damat tarafi zenginmismis kizlari mahcupmu olaymis senin kizin kacarken mahcup olmuyoda altin takilmayincami oluyo
ay iste dün bunlar geldiler ben mis gibi bögrek yapmisim pogoca yapmisim tatli da yaptiydim görümce hamile deye sonra ne oldu vay efendim kaynananin sekeri varmisda ben ona böyle hamurisi tatli yapip caninami kiyiyomusum benim derdim neymis diye bunlar ana kiz bana bi saldiriverdiler biri elindeki tatli tabagini kafama gecirmeye calisiyo digeri ellerimi tutmaya kalkiyo
salonum mahvoldu bagiramiyomda konu komsuya rezil olcam diye ama en sonunda söyle bi ittim onlari Rabbim bana bi güc verdi bi kuvvet verdi yaallah diyiverdim uyuz görümcenin kafama gecirdigi tatlinin catali yerdeydi onu kaptigim gibi mendebur kaynanamin gözüne sokuverdim kaynana bi yandim anaaaaaammmmm diye bagirdiydi hepimiz kendimize geldik
tuttu kizi kolundan acile götürdü bu aradada herkescikleri aramis adi kari
kocam geldi eve ne oldu dedi ama bi bakti üstümde pasta yerler börek pogoca hicbirine dokunmadiydim hatta üstümü basimi az daha yirttiydim bak dedim gör saldirdilar bana bak herbitarafim mor tirnak izi bende kendimi korudum dedim
sagolsun kocam bana inandi tabi olmayaydi iyiydi dedi ama sen kendini korumussun bi sucun yok dedi
simdi anasinin yanina gitti kizlar cok korkuyom onu orda doldurusa getirirlermi kocam gelirse ne yapayim nasil karsilayim
kizlar cok kötü durumdayim suan elim ayagim titriyo resmen ben ne yapacam simdi bilmiorum hersey üst üste gelio bu kadin beni canimdan bezdirdi bir degil iki degil daha öncede bicok konuda yazdiydim
(kaynana ve görümceden cektiklerimiz) (kaynanadan duyulan inciler) lutfen bunlarada bakin beni anlacaginizdan eminim
sabah bu mendebur kaynanamla arsiz kizi geldiler bana ben onca olaya ramen bunlara hizmette hic kusur eylemedim yeri geldi kaynana cadisi traktörden düsüp kalcayi kirinca kizlari degil ben altini temizledim ellerinde avuclarinda yoktu ben dügünde bisi takmayin borclanmayin dediydim bedavaya geldiydim olsun hersey para degil dediydim ama ne oldu benden 3 ay sonra kacan kizina gitti 5 bilezik takti utanmaz
hayir hakkatten altinda gözüm yok ama ben beyaz dugagimla kirmizi bel bagimla geldim köhne evlerine de ses etmedim neymis damat tarafi zenginmismis kizlari mahcupmu olaymis senin kizin kacarken mahcup olmuyoda altin takilmayincami oluyo
ay iste dün bunlar geldiler ben mis gibi bögrek yapmisim pogoca yapmisim tatli da yaptiydim görümce hamile deye sonra ne oldu vay efendim kaynananin sekeri varmisda ben ona böyle hamurisi tatli yapip caninami kiyiyomusum benim derdim neymis diye bunlar ana kiz bana bi saldiriverdiler biri elindeki tatli tabagini kafama gecirmeye calisiyo digeri ellerimi tutmaya kalkiyo
salonum mahvoldu bagiramiyomda konu komsuya rezil olcam diye ama en sonunda söyle bi ittim onlari Rabbim bana bi güc verdi bi kuvvet verdi yaallah diyiverdim uyuz görümcenin kafama gecirdigi tatlinin catali yerdeydi onu kaptigim gibi mendebur kaynanamin gözüne sokuverdim kaynana bi yandim anaaaaaammmmm diye bagirdiydi hepimiz kendimize geldik
kocam geldi eve ne oldu dedi ama bi bakti üstümde pasta yerler börek pogoca hicbirine dokunmadiydim hatta üstümü basimi az daha yirttiydim bak dedim gör saldirdilar bana bak herbitarafim mor tirnak izi bende kendimi korudum dedim
sagolsun kocam bana inandi tabi olmayaydi iyiydi dedi ama sen kendini korumussun bi sucun yok dedi
simdi anasinin yanina gitti kizlar cok korkuyom onu orda doldurusa getirirlermi kocam gelirse ne yapayim nasil karsilayim
onu bunu bilmem de olan pastalara böreklere olmuş.
yazık nimet yerlerde...
emek de para da israf olmuş.
kizlaar, kocami aradim yarim saate evde olurum dedi sesi biraz öfkelimiydi neydi acep yaaaaaa
acaba diyom seksi bisilermi giyiniversem böle beni görünce kizmak yerine aganigi
Ohhhhh ellerine sağlık. Yüzsüze bak sen yaa, minnet edeceğine bi de laf sayıyo utanmaz. Kaçmış işte, sus otur. Hem kaçmış hem deanasına bakan geline laf söylüyo. Ohhhh içimin yağları eridi.
sen dua et yanında polisle gelmesin
adam yaralamaya teşebbüsten.
misafire hiç çatal bıçak çekilip pasta fırlatılırmı?
hiç aile eğitimi almamışsınız.
ah canımm neler olmuş böyle. insanı canından bezdirir bunlar. ohh eline sağlık..
sen sakin ol bitanem. kocan sana tepki göstermediyse onların da dolduruşuna gelmez merak etme..
ne yaparsan yap, sen el kızısın. adın gelin işte. ağzınla kuş tutsan yaranamazsın. pis nankörler.
benim kaynana da bana hiçbir şey takmadı ben de iyiniyetimden kaybediyorum hep.. benim de eltim bisürü şey istemiş hepsini yapmışlar ne bileyim bilsem ben de isterim bizde insanlık var tabi..
ayyy valla ben de bi bahaneyle kavgaya tutuşsam benim cadı kaynanayla.. bi cinnet halleder..![]()
kizlaar, kocami aradim yarim saate evde olurum dedi sesi biraz öfkelimiydi neydi acep yaaaaaa
acaba diyom seksi bisilermi giyiniversem böle beni görünce kizmak yerine aganigi
canım sen şimdi çok mülayim ol bak..
sen şimdi duygu sömürüsü yap..
sen şimdi böyle şey yap şimdi, mağduru oyna şimdi..
taktik yani anladın??
kocanı sen biliyosun kız, artık nası kandırıyosan..![]()