Benimle aynı fikirde ama ailesine yansıtmaya ağını söylüyorEşinizle konuşsanız bu durumu.O ne diyor?
Kendi evleri istediği gibi müsait değilmiş diye yani müsait değil dediği de anne baba ve 3 kardeşi varNeden kendi evlerinde hazirlanmiyormuş 20 günlük evlilikte 4 ay kalmaya geliyor
Siz evlenmeseydiniz ne olacakmış peki? Size mi güvenmişler?Kendi evleri istediği gibi müsait değilmiş diye yani müsait değil dediği de anne baba ve 3 kardeşi var
evleri köyde filan mı ?Kendi evleri istediği gibi müsait değilmiş diye yani müsait değil dediği de anne baba ve 3 kardeşi var
Bence eşinizi bir şekilde ikna edin.Eğer onlara şimdi hayır diyemezse bundan sonra hep eşinizin ailesinin dediği olur.Benimle aynı fikirde ama ailesine yansıtmaya ağını söylüyor
Hayır diyemiyormus esimle konuştum zaten eğer sen diyemiyorsan ben kendim konuşacağım diyeNe alaka ya kendi evleri yok mu? Orda hazırlansın? Eşiniz buna hayır diyemiyor mu gerçekten? Siz diyin o diyemiyorsa çekinmeyin.
E siz evlenip ayrı ev acmasaydınızda aynı evde çalışacaktı yine, saçma sapan bahane ağır hastalık felan olur tamam anlarım ama 20 günlük evli insanlarin evine yerleşme çabası ve ailenin bunu onaylaması tam cahillik yaKendi evleri istediği gibi müsait değilmiş diye yani müsait değil dediği de anne baba ve 3 kardeşi var
Siz konuşun o zaman.Siz evlenmeseydiniz nerede hazırlanacaktı sınava?Hayır diyemiyormus esimle konuştum zaten eğer sen diyemiyorsan ben kendim konuşacağım diye
Ay bu erkekler neden konu kendi ailelerine gelince süt dökmüş kediye dönerler hiç anlamam. Olacak iş var olmayacak iş var. Daha evleneli 20 gün olmuş bismillah. İlk aynıza görümcenizle mi gireceksiniz? Sakın çekinme konu sahibi. Kaynananla konuş biz daha yeni evliyiz,ben daha evime gireli 20 gün olmuş olcak iş mi,biz evlenmesek ne olacaktı de.Hayır diyemiyormus esimle konuştum zaten eğer sen diyemiyorsan ben kendim konuşacağım diye
E siz evlenip ayrı ev acmasaydınızda aynı evde çalışacaktı yine, saçma sapan bahane ağır hastalık felan olur tamam anlarım ama 20 günlük evli insanlarin evine yerleşme çabası ve ailenin bunu onaylaması tam cahillik ya
Zaten kayinbabam eşimi aradı yanınıza gelsin 4 ay kalsın sınava hazırlanacak dediE siz evlenip ayrı ev acmasaydınızda aynı evde çalışacaktı yine, saçma sapan bahane ağır hastalık felan olur tamam anlarım ama 20 günlük evli insanlarin evine yerleşme çabası ve ailenin bunu onaylaması tam cahillik ya
Eee iyi de siz de yeni evlisiniz belki mutfakta sevişmek isteyeceksiniz sizin eviniz niye müsait olsun ki?Kendi evleri istediği gibi müsait değilmiş diye yani müsait değil dediği de anne baba ve 3 kardeşi var
İstemiyorum deyin. Hiçbir açıklama yapmanıza gerek yok.Zaten kayinbabam eşimi aradı yanınıza gelsin 4 ay kalsın sınava hazırlanacak dedi
Eşiniz kendi ailesine lâl olmuş,siz çıkarın sesinizi önce görümceyle başlanıp sayı artarak devam eder sonra, yada her sözlerini dikte ettirmeye çalışırlar.Alttan alırsanız altta kalırsınızZaten kayinbabam eşimi aradı yanınıza gelsin 4 ay kalsın sınava hazırlanacak dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?