Dertli

melekko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2023
14
25
3
28
Merhaba kızlar canımı sıkan bir konu var içim daraldı birilerine acilmak istedim şimdiden yorum ve düşünceleriniz için teşekkür ederim 20 günlük evliyim eşimle severek evlendik görümcem sınava hazırlanacakmis benim evimde 4 ay boyunca canımı sıkan da daha yeni evli bir ciftin böyle rahatsız edilmesi eşimle evin içinde yabancı gibi olacak olmam

Eşinizle konuşsanız bu durumu.O ne diyor?

Kendi evleri istediği gibi müsait değilmiş diye yani müsait değil dediği de anne baba ve 3 kardeşi var
E siz evlenip ayrı ev acmasaydınızda aynı evde çalışacaktı yine, saçma sapan bahane ağır hastalık felan olur tamam anlarım ama 20 günlük evli insanlarin evine yerleşme çabası ve ailenin bunu onaylaması tam cahillik ya

Hayır diyemiyormus esimle konuştum zaten eğer sen diyemiyorsan ben kendim konuşacağım diye
Ay bu erkekler neden konu kendi ailelerine gelince süt dökmüş kediye dönerler hiç anlamam. Olacak iş var olmayacak iş var. Daha evleneli 20 gün olmuş bismillah. İlk aynıza görümcenizle mi gireceksiniz? Sakın çekinme konu sahibi. Kaynananla konuş biz daha yeni evliyiz,ben daha evime gireli 20 gün olmuş olcak iş mi,biz evlenmesek ne olacaktı de.

Zaten kayinbabam eşimi aradı yanınıza gelsin 4 ay kalsın sınava hazırlanacak dedi

20 günlük evlilikde ne işi varmis sizde, daha esinizle bir birinize doyamadan bana ters, siz yinede eşinizle güzel bi şekilde konuşun

Zaten kayinbabam eşimi aradı yanınıza gelsin 4 ay kalsın sınava hazırlanacak dedi
İstemiyorum deyin. Hiçbir açıklama yapmanıza gerek yok.
Zaten dört ay dedikleri süre uzar da uzar. Yok ataması da olsun, yok eli iş tutsun. Bunun sonu yok ve bu süreçte zaten muhtemelen aranız fena halde bozulacak o süreçte. Baştan bozulsun bari ama kendi hayatınıza sahip çıkın. Gerekiyorsa eşinizin kurması gereken cümleleri siz kuracaksınız her durumda.
Belli olmaz, belki bu sayede daha kıymetli olursunuz.

Eşiniz kendi ailesine lâl olmuş,siz çıkarın sesinizi önce görümceyle başlanıp sayı artarak devam eder sonra, yada her sözlerini dikte ettirmeye çalışırlar.Alttan alırsanız altta kalırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…