Dertli

Hayır diyemiyormus esimle konuştum zaten eğer sen diyemiyorsan ben kendim konuşacağım diye

Aynen öyle de yapin. Daha kendiniz alisma sürecindesiniz. Ailesi kendi evinde ögrenme sartlarini yaratsin. Biz 4 kardes olarak bir odada büyüdük ve sinavlara hazirlandik..yani bühühüü ayri odam yok duygu sömürüsü bana sökmez.

Konu sahibinin eşi de istememiş zaten.Ateşli geceler yalan olacak diye.

Öncelikle tebrik ederim. Hic durusunuzu bozmayin. Herkes bastan yerini ve haddini bilsin. Madem birde herseyi burnunuzdan getirdiler zerre acimayin. Sizin evin bir mahremiyeti var onlar istedikleri kadar konuşsun simdi.

Evin büyük olur gelmek isterler, küçük olur ust uste yatacaklarini bile bile gelmek isterler, gelme dersin sen kotu olursun, gel dersin memnun edemezsin. Ne kadar sacma sapan aileler var bu toplumda.
Gorumcenizi cagirip 4x4luk agirlasaniz bilr yaranamazsiniz. O yuzden gelmesine müsaade etmeyin. Kaynananiz duygu somuruyor bizide istemezsin diye, oyununa gelmeyin. Gorumceniz sizin cocugunuz degil, herkes doğurduğu ile ilgilensin bir zahmet

Benimle aynı fikirde ama ailesine yansıtmaya ağını söylüyor
Bu anasına laf edemediğinden karısına eden pısırığı çok aradınız mı? Kocan konuşmuyorsa aç konuş, yeni evli olsan da olmasan da kabul etme böyle bir şeyi

Yarın bigün çocuk yapsan 4 aylıgına bakın sonra krese veriyim desen kimse bakmaz. Ama kızlarını 4 hafta değil 4 ay yollamasını biliyorlar. Böyle zor olur bey nüfusumuza geçir direk diceksin

Eğer bu işi şu an çözemezseniz ömrü billah eviniz yolgeçen hanına döner. Kesinlikle kabul etmeyin.

Ooohh ekmek elden su gölden hesabı, evden kaçıp size geliyor ders çalışmaya. Ne akıllıymış.
Abisi evlenmeseydi ne yapacakmış, nasıl ve nerede çakışacakmış?

Bir zamanlar ex'in abisi gelmişti yeni evliyken aylarca kalmaya. Şimdiki aklım olsa kabul etmezdim. Tavrınızı koyun, taviz verdikçe yüz bulup yenisini isterler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…