Dertli

En nefret ettiğim hareket ya bit günden bir güne abisine yemek yapıp götürmemiştir şimdi gelmiş sizde kalacam sizde öpüşün koklaşın her yerde niye yabancı olacaksınız bunu göze alıp gelmesi lazım daha yeni evlenen insanların evine

Güzel mesajiniz içimi rahatlattı teşekkür ederim eşim bir şey demedi bana tepki falan vermedi çok laf ederler sana ama hiç birini takma boşver dedi sadece. zaten ben kapatır kapatmaz telonu kv ile hepsi eşimi aramaya başladılar eşin söyle böyle yapmış diye

Bundan önce akılları nerdeymiş madme3 kızın sınavı bu kadar dertti
Siz sınava hiç çalışmadınız herhalde…. Hatta geç bile kalınmış 20 gün beklenmiş bence ilk evlendikleri geceyi görümceyle girmeleri lazımdı sonuçta sınav önemli!!

Vallahi helal olsun sınırınızı koymuşsunuz. Bu yoldan dönmeden devam baskılar sonucunda da yılmazsanız tamam artık size böyle aptal saptal şeylerle gelemezler.

Benim aklıma şey geliyor. Hani konu açıyorlar ya bir b.ka yaramayan şiddet gösteren sorumsuz kocaları olan -ama ben çocuk sahibi olmak istiyorum- diyen kadınlar. Onların, çocuklarının geleceği şu an konuştuğumuz eş ailesinden çok çokkk daha vahim olacak ya düşününce.

Her şey aslında bilinçsizlikle başlıyor. Niye daldım o mevzuya bilmiyorum şu an ama welcome to uyku anksiyetesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…