Dertli

Sakın kabul etmeyin. Çok saçma bir gerekçe. Sırf ders çalışmak için yeni evlilerin yanında kalınır mı? Bu kadar düşüncesizlerse daha sonra tuhaf kim bilir ne talepleri olur. Taviz vermeyin

Peki abisi evlenmese o kız ne yapacaktı?

Görümce görümce yazılmış ama o da bir genç kız, tavşan gibi üremiş bakamayacağı çocukları yapmış bilnçsiz bir anne baba, sınava az kalmışken tepede gezen 3 kardeş... o kıza da yazık.

Bilemedim, herhalde kızı evimde 4 ay konuk ederdim sonra da KPnin ağzına s...dım sen bakamayacağın çocuğu niye yaptın diye.

20 günlük evlilikde ne işi varmis sizde, daha esinizle bir birinize doyamadan bana ters, siz yinede eşinizle güzel bi şekilde konuşun
İnanın bana benim yaşantima da çok ters yaa dugunumu her şeyimi burnumdan getirdiler işte bu güzel aylar kaldi elimde maksat o aylarında burnumdan getirmek ama bu sefer izin vermeyeceğim burnumdan getirmelerine konuştum kayınvalidemle artık evine falan gelmeyiz evin 4 oda neyinize yetmeyecek ne olmuş yeni evlisiniz diyor bana sen bizi de istemiyorsun demek falan dedi bana

Kendi evleri istediği gibi müsait değilmiş diye yani müsait değil dediği de anne baba ve 3 kardeşi var

Eee kendi çocuklarını kendileri düşünecekler, ne demek müsait değil, evinde sınav çağında bir çocuk varsa evini müsait yapacaksın o zaman Kendi çocuğunu başkasının başına yıkamazsın. Ne sorumsuz ve mal insanlar.

Gelmesinler ceza değil ödül olur

Burda bir konu vardı adam ilkokul mezunu diye, ben de çocuğunu okula göndermeyecek cehalette aileden korkacaksın yazmıştım. Burda da aynısı, aile bilnçsiz habire çocuk üretmiş ama laylaylom kafadalar, kızın sınavı var bilinci kimsede yok. Bu tip bir aileden biriyle evlenirsen anca kanser olursun, cahil insan çekilmiyor. Kamu spotu bu kadar, sen de baştan evlenmeyecektin konu sahibesi.

Bence sınav falan bahane evden bi boğaz atmaya çalışıyorlar
Aslında bu olasılık çok yüksek. Düşünsenize oğulları da muhtemelen çalışıp aileye destek oluyordu ve gelir kapısı kapandı. Ne yapabiliriz dediler, bari bir tanesini oraya yollayalım ve gelir-gider dağılımı biraz dengelensin. Köylü kurnazlığı işte. Kızının sınava hazırlanmasını zerre kadar umursamadığına yemin edebilirim ama ispatlayamam.

Umursasa 5 çocuk yapmazdı bence.5 çocuğa bakabilmek kolay değil ki zaten bakamıyor.Başından atmaya çalışıyor.

Çok saçma kütüphaneye gitsin. Çalışmak isteyen her türlü ders çalışır.

Tebrik ederim çok iyi yapmışsınız. Olması gereken olmuş. Benzer birşey yaşadım ve ben tamamen kendi isteğimle aldım evime bin pişmanım sonrasında yok olmuyor gerçekten ne kadar iyide yaklaşsan karşılıklı olmuyor. Baştan tavrınızı koymuşsunuz ne derse desin. İster gelirler ister gelmezler ama gelmelerininde bir limiti olacağını bilsinler baştan. Tebrik ederim. Eşin ne dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…