Bir kaç aydır desteyle ilgileniyorum arkadaşlar. Bugüne kadar söylediklerimin neredeyse hepsi çıktı ama hep tanıdıklarımın fallarına baktığım için yorumlamam kolay oldu. Artık hayatı hakkında bilgi sahibi olmadığım kişilerin fallarına bakarak kendimi daha da geliştirmek istiyorum. Bu yüzden siteye üye oldum.
Eğer falınıza bakmamı isterseniz ;
Aşk falı için ;
- İsminiz , yaşınız , fiziksel özellikleriniz
- söz konusu diğer kişinin ismi , yaşı ve fiziksel özellikleri.
Eğer herhangi bir sorunun cevabını öğrenmek istiyorsanız , yalnızca açık ve net bir soru ve isminiz yeterlidir.
GENEL OLARAK YORUMLAMAM UZUN ZAMAN ALDIĞINDAN , LÜTFEN SORU ÜZERİNDE YOĞUNLAŞALIM ARKADAŞLAR...
Merhaba Beyza..
Falın çok güzeldi öncelikle bunu söylemek istiyorum..
Kartlar, ona karşı tutkulu ve büyük bir aşk beslediğini söylüyor. İlişkinizde zaman zaman yaşanan iniş çıkışların seni yıprattığını ama mutlu olduğunu görüyorum. Yalnız eskiden birlikte olduğun bir kişiyle bir karşılaşma yaşama durumun var. Eskiden yaşanmış bir ilişkiyi tekrar gündeme getirmek isteyebilir..
Ufuk Bey, ilişkinizin sağlam köklere sahip olduğunu ve hiç bir zorluğun onu yıkamayacağını düşünüyor. Her türlü mücadele için hazır bu uğurda. Aynı zamanda seni gerçekten derinden ve büyük bir aşkla seviyor..
Aranızdaki ilişki harika. Kartlar ikinizin sevgisinin saf, güçlü ve gerçek olduğunu söylüyor...
Bir kaç aydır desteyle ilgileniyorum arkadaşlar. Bugüne kadar söylediklerimin neredeyse hepsi çıktı ama hep tanıdıklarımın fallarına baktığım için yorumlamam kolay oldu. Artık hayatı hakkında bilgi sahibi olmadığım kişilerin fallarına bakarak kendimi daha da geliştirmek istiyorum. Bu yüzden siteye üye oldum.
Aşk falı için ;
Eğer herhangi bir sorunun cevabını öğrenmek istiyorsanız , yalnızca açık ve net bir soru ve isminiz yeterlidir.
GENEL OLARAK YORUMLAMAM UZUN ZAMAN ALDIĞINDAN , LÜTFEN SORU ÜZERİNDE YOĞUNLAŞALIM ARKADAŞLAR...
mrb deste
benbir yengeçburcu mağduruyum.maddi yetersizlik ve aile sorunları sebebiyle uzaklaştık ve benden ayrıldı ama duygularının bittiğine inanmıyorum
ben balık burcuyum
adım elfida
16.03.1984
Aşk falı için ;
Açılıma yarın devam edeceğim arkadaşlar.. Şuan 4. sayfadayım kendi sıranızı ona göre takip edebilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?