Deste Katina - Fal Bakıyorum

bende günlerdir bunu bekliyorum hayır bide 3.sayfadaydım ben atlamışsın ama ortada da yok bakmıcaksam bakmıcam de kadester senden cvp beklio herkes burda canım

bende günlerdir bunu bekliyorum hayır bide 3.sayfadaydım ben atlamışsın ama ortada da yok bakmıcaksam bakmıcam de kadester senden cvp beklio herkes burda canım

evet bence de herkes seni bekliyor bir açıklama yapman gerekmez mi sence de ne dersin?

En başlarda yazdım bana da cevap yazmamışsın (
Eşim işe girecekmi diye sormuştum.
benim adım neslişah
eşimin murat

Beyza 1996 esmerim normal kilo ve boya sahibim gözlerim kahverengi ama lens kullanıyorum saçlarım uzun ve siyahımsı
Sevdiğim kişi Emirhan o da esmer yasıtlarına göre kısa gibi aynı yastayız gözleri kahverengi saçları siyah

Bende aşk için bakmanı istiyorum :)

merhaba ben gizem yaşım 19 oğlak burcuyum sarışın kahreverngi gözlüyüm erkek arkadaşımın adı ise emin koyu kumral ela gözlü 20 yaşında ve boğa burcu.. ben de geleceğimizi, okulumu nasıl bir dereceyle ve ne zaman bitireceğimi, nasıl bir işim olacağını, ailemin durumunun düzelip düzelmeyeceğini öğrenmek istiyorum. biraz fazla oldu ama gerçekten bunlar benim için çok önemli.

benim adım mine 1981 doğumluyum yengeç burcuyum kumral orta boylu kahve rengi gözlüyüm benim adımada iş ve aşk için açılım yaparmısın

Mrb.. böle bi kon8uyu buldugum ıcın sanslıyım sanırım..Ben

30.10.1990 doğumluyum - Betül- Beyaz tenli-Balık etli- Kumral
31.10.1987 doğumlu-tuncay- Beyaz tenli çok değil-zayıf

sorum su bizim sonumuz ne olcak ?? ve benım iş konusu ne olacak ??

sımdıden tesk ederımm çok

mrb,özlem ben.29.01.1986 doğumluyum,buğday tenli ve biraz kiloluyum.onun adı özcan,07.05.1984 doğumlu,şarışın ve yapılı. ben onu evleneceğim kişiyi görmek için yattığım rüyamda gördüm,şimdi görüşüyoruz arada sırada ama aramızda bişeyler olcak mı merak ediyorum.yorumlarsan çok sevinirim

Üstekinden sonra sıra benim olsun lütfen ismimi özel mesajla gönderirim
sorularım 2. üniversiteye hazırlanıyorum neresi olacak hangi il üniversite bölüm
diğer sorumu da özel mesajla gönderirim

biliyorsun ben bu başlığın şanslsıyım
ilk benim falıma baktın
şimdi sana teşekkür etmek için yazıyorum
dediğin gibi biriyle tanıştım:)))
esmer temiz yüzlü çoook başarılı ve dürüst
ona ilk andan beri çok inandım çok güvendim

bana isminde D, E ve Z olabilir demiştin
bu adamın ismi emre idi
ben de faldaki adam bu değil diye düşündüm
sonra öğrendim ki 2. bi ismi varmış
ediz....
sen aklıma geldin
bu işe aklım ermedi benim
kendini gerçekleştiren kehanete doğru gidiyoruz :)))))))))
TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM:)

Merhaba Kadestel ,
Zehra - 10.12.1988- esmer, buğday tenli, 165 boyunda ve 58 kg kahverengi gözlüyüm :)
Tolga - 02.11.1987 - kumral, beyaz tenli, 183 boy ve 85 kg kahverengi göz

Planlarımızda bu yaz için söz-nişan var ancak ben gitgide uzaklaşıyorum bu fikirden. Bu yaz için nişan olucak mı ? Kartların bunu söylüyormu :) Teşekkürler...

Son düzenleme:
aşk falı için ismim serpil (Şahver) 45 yaşındayım orta boy esmer bir bayanım akrep burcuyum
diger lutfi 43 yaşında orta boy hafif kilolu başak burcu; bakarmısınız teşekkürler

Sevgili Kadestel,
En çok merak ettiğim fal bu Katina. Birkaç kez tarot baktırdım ama hiç Katina baktırmadım. Sorumu ve ismimi özelden göndersem bana da bakar mısın? Şimdiden teşekkür ederim

Selamlar, Acil yardima ihtiyacim var

03.11.1990 doğumluyum ismim Rabia, beyaz tenli siyah sacliyim, ela gözlüyüm zayifim
Nisanlim ise
13.05.1988 doğumlu ismi Ridvan, kumrula uzun boylu

Kayinvalidem ile cok sorun yasiyorum ne olacak bizim gelecegimiz ? mutlu olabilcez mi?? ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…