Deste Katina - Fal Bakıyorum

Bana da bakarsanız sevinirim.

Adım Seher, 22.11.80 doğumluyum, kumral kahverengi gözlüyüm.
Eşimin adı Ömer, 24.08.74 doğumlu, kızıl saçlı, ela gözlü.

Merhaba Seher Hanım..

İlişkinizle ilgili yaşanabilecek değişikliklerden korktuğunuzu görüyorum. Ancak iyi yönde bir takım değişiklikler evliliğinize renk katacaktır. Tam aksine, eğer aklınızda kötü bir değişim varsa bu sizi fazlasıyla üzecektir.

Eşiniz size sadık bir erkek.

Aynı zamanda bir erkek akrabanızdan büyük bir iyilik göreceksiniz..

evet ben barışmak istiyorum ama adım atması gereken o cesaretini toplayamayan ben mi o mu?

Merhaba Kadestel.Bende aşk falı baktırmak istiyorum rica etsem.Adım selen 26.03.1990 doğumluyum.Esmer kahverengi gözlüyüm
burak 01.05.1990 esmer ela gözlü

Merhaba Selen..

Sanırım bir takım sorunlar yaşayarak başlamış bu ilişki. Ama çok güzel kartlar açıldı... Tertemiz bir faldı..

Bu ilişki sana mutluluk getiriyor. Hatta nişan, evlilik gibi bir takım düşünceler görünüyor.

Şansınız güzel.. Çok mutlu olacaksınız. Her iki kartta evlilik üzerine açıldı.. Haberin olsun :)

evet ben barışmak istiyorum ama adım atması gereken o cesaretini toplayamayan ben mi o mu?

Tekrar baktım..

Hayatında halletmesi gereken sorunlar varmış ve bir şeyden emin olmaya çalışıyormuş. Sizin cevabınızın ne olacağından emin değil sanırım ve olumsuz bir cevap almaktan korkuyor. Cesaret konusunda o bunu kaybetmiş durumda. Korkuları var. Ama sizde zaman zaman düşünüyormuşsunuz adım atmayı. ..

çok teşekkür ederim canım, ben elimden gelen her şeyi yaptım, umarım bir an önce cesaretini toplar ve geri gelir... umarım

ben de istiyorum ben dee sana da zahmet olacak ya canm kusura bakma adım insaf 14.01.87 doğumluyum. erkek arkadaşım ferhat 12.03.87 doğumlu. aşk hayatımıza ve benim iş hayatıma bakabilir misinnn

AMA AMA AMAAAAA BEN taaaaaaaaaaaaaaa kaçıncı sayfada yazmıştım.atlamışsın beni((....3,5 senelik evliyim.28 aylık oğlum var.4 aydır işsizim.bu yakınlarda iş görünüyo mu yoksa ikinci çocuk olacak mı?bakarsan sevinirim.ben taa eski sayfalarda kalmışım.bakmamışsın(((

Teşekkürler, bu yorumdan evliliğimin iyi şekilde süreceğini mi anlamalıyım?

merhaba benim adım bahar terazi burcuyum 08,10,1989 doğum tarihi evliyim bebek eş durumumu yorumlarsanız sevinirim

Açılıma yarın devam edeceğim arkadaşlar.. Şuan 4. sayfadayım kendi sıranızı ona göre takip edebilirsiniz...

Merhaba ben Hamide 6 Ekim 78 doğumluyum sarışın ve yeşil gözlere sahibim evliyim bebek istiyorum ne zamana kadar beklemeliyim acaba teşekkürler

merhaba. ben döndü 27.05.85 doğumluyum. muhsin ise 21.06.85 doğumlu. aşk hayatım hakkında bilgi isteyecektim şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…