Bana da bakarsanız sevinirim.
Adım Seher, 22.11.80 doğumluyum, kumral kahverengi gözlüyüm.
Eşimin adı Ömer, 24.08.74 doğumlu, kızıl saçlı, ela gözlü.
Ayten Hanım merhaba..
Barışmak için şuan adım atmak istiyorsunuz ama gerekli cesareti bir türlü toplayamıyor, kendinizi frenliyorsunuz. Ruhunuz sıkılıyor. Sahip olamayacağınızı düşündüğünüz birini istiyorsunuz ancak bütün zorluklar atlatılacak ve içinize akıttığınız üzüntü gözyaşları, mutluluk gözyaslarına dönüşecek. Barışma durumunuz olumlu çıktı.. Herşey gönlünüzce olsun..
Merhaba Kadestel.Bende aşk falı baktırmak istiyorum rica etsem.Adım selen 26.03.1990 doğumluyum.Esmer kahverengi gözlüyüm
burak 01.05.1990 esmer ela gözlü
evet ben barışmak istiyorum ama adım atması gereken o cesaretini toplayamayan ben mi o mu?
Tekrar baktım..
Hayatında halletmesi gereken sorunlar varmış ve bir şeyden emin olmaya çalışıyormuş. Sizin cevabınızın ne olacağından emin değil sanırım ve olumsuz bir cevap almaktan korkuyor. Cesaret konusunda o bunu kaybetmiş durumda. Korkuları var. Ama sizde zaman zaman düşünüyormuşsunuz adım atmayı. ..
Merhaba Seher Hanım..
İlişkinizle ilgili yaşanabilecek değişikliklerden korktuğunuzu görüyorum. Ancak iyi yönde bir takım değişiklikler evliliğinize renk katacaktır. Tam aksine, eğer aklınızda kötü bir değişim varsa bu sizi fazlasıyla üzecektir.
Eşiniz size sadık bir erkek.
Aynı zamanda bir erkek akrabanızdan büyük bir iyilik göreceksiniz..
merhaba benim adım bahar terazi burcuyum 08,10,1989 doğum tarihi evliyim bebek eş durumumu yorumlarsanız sevinirimBir kaç aydır desteyle ilgileniyorum arkadaşlar. Bugüne kadar söylediklerimin neredeyse hepsi çıktı ama hep tanıdıklarımın fallarına baktığım için yorumlamam kolay oldu. Artık hayatı hakkında bilgi sahibi olmadığım kişilerin fallarına bakarak kendimi daha da geliştirmek istiyorum. Bu yüzden siteye üye oldum.
Eğer falınıza bakmamı isterseniz ;
Aşk falı için ;
- İsminiz , yaşınız , fiziksel özellikleriniz
- söz konusu diğer kişinin ismi , yaşı ve fiziksel özellikleri.
Eğer herhangi bir sorunun cevabını öğrenmek istiyorsanız , yalnızca açık ve net bir soru ve isminiz yeterlidir.
GENEL OLARAK YORUMLAMAM UZUN ZAMAN ALDIĞINDAN , LÜTFEN SORU ÜZERİNDE YOĞUNLAŞALIM ARKADAŞLAR...
Teşekkürler, bu yorumdan evliliğimin iyi şekilde süreceğini mi anlamalıyım?
enemm 15. sayfadayım ben desene daha çok varAçılıma yarın devam edeceğim arkadaşlar.. Şuan 4. sayfadayım kendi sıranızı ona göre takip edebilirsiniz...
merhaba adım selin bende kayınvalidem ile oturuyorum acaba ayrı eve ne zaman çıkabilicem..ufukta gözüküyormu merak ettim:)
Eki Görüntüle 336550
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?