evet 10.sayfadayım bende bekliyorum bizi çok meraklandırdın şeker:18:
fal var dedinmi bitti olay zaten biz hatunlar nasıl meraklı :)))) merak içinde bekliyorum valla
ama bugun daha kimseye bakmadın pek sanırım beklicez napalım ama çoookk meraklandııııııımm
birinci sayfaya bak canım orda açıklamış kadestel
sorunu sor yaşını ve adını ekle gibi ayrıntılar istiyor
merhaba canım bende bakıyorum ama kendime bakamıyorumm
adım gül ikizler burcuyum boyum 1.70 bugday tenliyim
genel olarak değilde aşk hayatımda mutluluk varmı ona bakabilir misin zahmet olmazsa.
bide karşımda oğlak insanı var saçma bi sebepten bitti ne olucak sence?
oda 22 yaşında bugday tenli adı alican çok tşkler
Merhaba Selen..
Sanırım bir takım sorunlar yaşayarak başlamış bu ilişki. Ama çok güzel kartlar açıldı... Tertemiz bir faldı..
Bu ilişki sana mutluluk getiriyor. Hatta nişan, evlilik gibi bir takım düşünceler görünüyor.
Şansınız güzel.. Çok mutlu olacaksınız. Her iki kartta evlilik üzerine açıldı.. Haberin olsun :)
sizde bana bakın ay o zaman
Bir kaç aydır desteyle ilgileniyorum arkadaşlar. Bugüne kadar söylediklerimin neredeyse hepsi çıktı ama hep tanıdıklarımın fallarına baktığım için yorumlamam kolay oldu. Artık hayatı hakkında bilgi sahibi olmadığım kişilerin fallarına bakarak kendimi daha da geliştirmek istiyorum. Bu yüzden siteye üye oldum.
Eğer falınıza bakmamı isterseniz ;
Aşk falı için ;
- İsminiz , yaşınız , fiziksel özellikleriniz
- söz konusu diğer kişinin ismi , yaşı ve fiziksel özellikleri.
Eğer herhangi bir sorunun cevabını öğrenmek istiyorsanız , yalnızca açık ve net bir soru ve isminiz yeterlidir.
GENEL OLARAK YORUMLAMAM UZUN ZAMAN ALDIĞINDAN , LÜTFEN SORU ÜZERİNDE YOĞUNLAŞALIM ARKADAŞLAR...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?