Deste Katina - Fal Bakıyorum

yaaaaa benide atlamışsın canıms en yaaa banada bakarmısınnn sabah bi heyecanla açtım forumu ama baktımda benden sonrakiler var bn yokummm

merhaba kadestel ben özlem, 25 yaşımdayım, kumralım ve bir evladım olsun istiyorum.ne zaman gelecek bebişim daha zamanı varmı.:18::18::18:
şimdiden teşekkür ediyorum....
aslında sormak istediğim çok sorum var ama en öncelikli sorum buydu

merhaba,
öncelikle Çok özel bir yolda ilerliyorsunuz tebrik ederim kolay gelsin inşallah çok başarılı olursunuz:)

Benim ismim Ahu. 18 temmuz dogum tarihim 26 yaşındayım. Çalışmıyorum ve girmek istediğim bir iş var bu işe girebilecekmiyim? Birde bu işe girmek için bir sınavdan geçmem gerekiyor bu sınavı iş için yeterli sekılde gecebılecekmıyım?

çok teşekkür ederim başarılar dilerim:)

evet 10.sayfadayım bende bekliyorum bizi çok meraklandırdın şeker:18:
fal var dedinmi bitti olay zaten biz hatunlar nasıl meraklı :)))) merak içinde bekliyorum valla
ama bugun daha kimseye bakmadın pek sanırım beklicez napalım ama çoookk meraklandııııııımm

Kızlar nasıl baktırılıyo bana da anlatırmısınız lütfeen

Merhaba ben Gökçe 2005 te evlendim, bebek istiyorum. Bu yolda çok uğraş veriyorum. Bebişim nezaman gelecek. Bu yüzden aile ilişkilerim zedeleniyor. Ne olur bana da bak çok ihtiyacım var morale....

Son düzenleme:
32 yaşındayım bu arada .Heyecanla bekliyorum

Son düzenleme:
size kolaylık olsun diye direk soru sormuştum ama çok sevinirim bi kaç yorumlama yaparsanız...9.sf. dayım tekrar sorayım
smim elif, 11,08,1985 liyim,evliyim, açık kumral orta boylu 52 kiloyum ne zman bebek sahibi olacağımı merak ediyorum..

merhaba canım bende bakıyorum ama kendime bakamıyorumm
adım gül ikizler burcuyum 19 yaşındayım boyum 1.70 bugday tenliyim
genel olarak değilde aşk hayatımda mutluluk varmı ona bakabilir misin zahmet olmazsa.
bide karşımda oğlak insanı var saçma bi sebepten bitti ne olucak sence?
oda 22 yaşında bugday tenli adı alican çok tşkler

Son düzenleme:

sizde bana bakın ay o zaman

çookk teşekkürlerr cnm ellerine sağlık =)

ben bi soru sormak istiyorum birbuçuk yıldır evliyim ama çocuğum olmuyor doktora gittiğimde sorun olmadığını söylüyor acaba bu sene içinde çocuğum olcakmı, adım sinem

merhaba, ben burcu, terazi burcundayım yaşım 30 , eşim serkan boğa burcu yaşı 34,biz 2.5 yıllık evliyiz, acaba bu sene bebeğimiz olcak mı, onu merak ediyoum , bakarsan sevinirm, teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…