Deste Katina - Fal Bakıyorum

18.11.1985 doğumluyum. adım sevim. 1.58 boy 84 kilo beyaz tenli mavi gözlü ve açık kumralım.
ayrılmıs oldugum sevgilim 26.03.1977 dogumlu 1.75 boy 86 kilo esmer kahve gözlü biri
temmuz 2011 de ayrıldık ve ben hala onu unutamıyorum. o beni unuttu mu acı cekiyor mu hiç bir fikrim yok ama hala unutmamıs olmasını umuyorum. ondan 600 km uzaklıktayım. hala beni seviyormu yoksa unuttu mu baska birini buldumu. bunları cokmerak ediyorum. az da olsa onun hakkında ve geleceğe dönük ilişki hakkında bilgi almak istiyorum ltfen yorumunuzu bekliyorum. onun oldugu ilde okumuştum ve iş için oraya gitmeyi dşnyorum bu doğru olur mu bilmiorum bana yorumlarınızla yardım ederseniz cok sevinirim tşk

adım seda 24.06.1992 doğum tarihim sarışın beyaz tenli ela gözlü orta kilolu birisiyim. onun adı da semih 23.04.1992 doğumlu uzun boylu orta kilolu beyaz tenli o da. biz konuşuyoruz şu anda ama bir ilişki söz konusu değil onun bana karşı bir hissi var mı ? ileriye yönelik bir ilişkinin olması söz konusu mu bunları merak ediyorum cevapalrsan bakarsan sevinirim ben de

canım yoğun değilsen benim de falıma bakrmısın lütfen
ismim duygu 20 yaşındayım..boğa burcu 1.60 boy 50 kilo esmer biriyim..
söz konusu kişinin adı serkan 22 yaşında.aslan burcu 1.70 boyunda esmer biri.. 3seneye yakın ilşkimiz sürdü. o askere gitmeden önce tanışmıştık gittikten sonra da çok zor süreçler yaşadık özlem ağır basıyordu o yüzden birbirimize cok bağlandık gercekten sevdiğimi anladım..onun da sevdiğini adım gibi biliyorum..sonrasında askerden geldikten sonra hersey biraz farklılastı sanki özlemin yogunluğu ortadan kalkınca mı oldu yada farklı bişey mi war bilmiorum.Ailesi beni çok sevdi hepsiyle tanıştırdı zaten ciddiydik her zaman.. ama benim bazı maddi olarak ailevi sıkıntılarımdan evlilik muhabbetini hep ertelettirdim.ama biz sürekli ayrılıyoruz o askerden geldiğinden beri hep bi sogukluk ilgisizlik var ama beni özleyince hemen ilgisi artıyor. görüsünce de yine uzaklasıyor benden..sonunda da ben sebebini sorunca ilşkinin yürümediğini öne sürüp ayrılıyor.1hafta sonra yine bensiz yapamadıgı dile getiriyor barışıyoruz.bizim büyük bir sorunumuz var aslında o içki içtiğinden ve madde bağımlısı oldugundan buna da benim şiddetle karşı cıkmamdan dolayı ilişkimiz hep uçurumda kalıyor..her defasında bıraktım deyip bana geliyor.bu sefer 3gün oldu ayrılalı ben bitirdim ama amacım tamamen bitirmek değil onun düzelmesini beklemek içindi..barışsakta yine aynı oluyo ama onu cok seviyorum..kaybetmek istemiyorum ve 3gündür de pişman olup bana dönmesini bekliyorum sonumuz ne olacak bilmiyorum

merak ettim şmdii :))
adım melike 03-12-1993 ama kimlikte 03-01-1994 yazıyor ./ yay burcuyumm
metin 05-12-1991 bize bakarmısınızz oda yay burcu
metin orta boylu hafif kumral ama sarıyada dönük :) İşi yok .s genel olarak bakarmısınız herşeyimizeee şmdiden tşk :))

Son düzenleme:
Canım msj atmıstım ama görmedin sanırım. kopyalayıp burdan atıyorum msj kutun dolmus simdiden tesekkür ederim
dedigim gibi sadece sonucları yazarsan olur
benim doğum tarihim 7 eylül

sevgilimin 2 ağustos
1.sorum şu (sevdiğimle bozulan ilişkim düzelecekmi?)

1kılıç 3lüsü
2 değnek kralı
3 para beşlisi
4 aşıklar
5 kılıç prensi
6 kılıç kralı
7 kupa ikilisi
8 tılsım kralı
9 kupa dokuzlusu
10 aziz

2. acılımda evlilikle ilgili.. ciddi adımlar atılacakmı (söz nişan gibi) (onunla)

1. kılıç sekizlisi
2 tılsım prensi
3 para yedilisi
4 değnek ikilisi
5 değnek üçlüsü
6 kupa onlusu
7 kılıç şovalyesi
8 değnek altılısı
9 kılıç ası
10 imparatoriçe

merhaba adım zeynep 29 yaşındayım hayatımda biri yok ama beni nelerin beklediğini merak ediyorum banada bakarsan çok sevinirim canım ya ne olur

ismim:fatma
yaşım:22
burç:ikizler
ben ilerideki eşimin nasıl bir insan olacağını ve adının ne olacağını merak ediyorum
ayrıca ileride istediğim gibi bir mesleğim olacak mı beni nasıl bir hayat bekliyor merak ediyorum
bununla ilgili birşeyler söyleyebilirsen sevinirim...teşekkürler...

figen siyah saç kahverengi göz 29.05.1988
evleneceğim kişinin adını öğrenmem mümkün müdür?

Son düzenleme:

canım günaydın; benim bi sevgilim var ama beni seviyo mu sevmiyo mu sonumuz ne olacak çok merak ediyorum özellikle buna yoğunlaşarak bakabilirsen çok sevinirim...
Yasemin - 02.05.1984/28 yaş - esmer koyu kahverengi göz 1.64 boy
gökhan - 19.09.1979/33 yaş - açık kumral yeşil göz 1.70 boy
şimdiden çok teşekkür ederim tatlım iyi günler..

deste hanım merhaba bende gelecekle vede okul/iş hayatımla ilgili bakmanızı rica ediyorum

Ben hülya 18 yaş kumral koyu kahve gözlüyüm
Seyfettin 27 yaş esmer koyu kahve gözlü

Tesekkurler

bu ay bebeğim hamile kalabilecekmiyim deste ? ismim sema. Bir yorumda bulunursan çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…