Deste Katina - Fal Bakıyorum

İsmim nesrin 21 yaşındayım esmer tenli siyah saçlı 1.65 boylarına zayıfım KOÇ burcuyum.

Sevgilim Ertan 23 yaşında 1.75 boylarında sarışın beyaz tenli zayıf BALIK burcu.

Sormak istediğim özel bir şey yok genel bi yorum istiyorum teşekkürler

Son düzenleme:
Suan erkek arkadasimla aramiz cok kotu neredeyse ayrildik gibi birsey ne olacak onu ogrenmek istiyorum.

Ben sari sacli kahverengi gozluyum 1.63 boylarindayim 04.10.1991 Terazi
Erkek arkadasim hafif esmere yakin yesil gozlu 1.82 boylarinda felan 10.06.1987 Ikizler

Simdiden tesekkurler.

Son düzenleme:
Merhaba ismim duygu. Ufukta bebek varmi diye sormak istiyorum yani bidahaki ay, yil yada simdi??

Merhaba

İsmin Tuğba, 07/11/1986 doğumluyum, buğday tenli, kahverengi gözlü, uzun boylu, orta kilodayım.

Sorum; aşk ve evlilik hayatımda gelişmeler olacak mı, iş hayatım nasıl olacak?

Şimdiden teşekkür ederim.

merhaba ismim cansu 24 yaşındayım kumralım 163 boyunda biraz kilolu biriyim evliyim
2 sorum olacak gelecekte memur olabilecek miyim ?
birde kilo verebilecek miyim bunları merak ediyorum bakarsanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden

mrb ismim Özge, 09/08/1991 -aslan- bugday tenlıyım,kahverengı gözlüyüm,
sevgilimin ismi Gurur 01/04/1992 -koç- kumral,mavi gözlü,beyaz tenli

aslında özel soracagm birşeyde yok.. genelleme bi yorum yaparsanız sevınırm.. evlılık vs. gbi.
teşekkurler

Arkadaşlar özel sebeplerden ötürü artık açılım yapmıyorum. Siteye yeni girme fırsatım oldu. Hepinizden çok özür dilerim konu kilitlenebilir. Ayrıca eğer kartları almak isteyen olursa satılıktır. Bir daha kullanmayı düşünmüyorum.

merhaba deste benim içinde falıma bakar mısın? lütfen
isim:fatma
d.t:1989
burç:ikizler
ilerideki hayatımda ne olacak hayatıma girecek eşimin adı ne olacak istediğim meslek olacak mı bilmek istiyorum
şimdiden teşekkürler...
lütfen son birkez benim için bak lütfen anlatamadığım bazı şeyler de var lütfen son kez benim için bak...

Son düzenleme:
allah belanızı versn fal desteleri deste deste bi tarafınıza .... inşallah ne diyim ben size denyolar içip içip girmeyin şu foruma

Aşk falı için ;

- nurdan , 24 , kumral 156cm

- mehmet, 24 kumral 179cm

beni tanımak istediğini söylediğinde yani sevgili olmak istediğinde ciddi olduğunu söylemişti ama son zamanlar bunu hiç dile getirmez oldu gerçekten benimle ciddi mi hala ve onunla evlenecek miyim?

şimdiden çok teşekkürler

gördüğünüz üzere arkadaş artık fal bakmıyor konu kapanabilir mi

bana da bakarmısnınız?

slm ben gamze işe girmek istiyorum acaba yakın zaman bana gözüken bir memuriyetlik veya iş varmı? tşk

ismim duygu 85 dogumluyum. Boyum kısa kumral goz rengim yesil.
Esim ilhan 83 dogumlu uzun boylu kumral gozleri kahverengi. Genel olarak bakabilir misiniz?

kadestel merhaba,
ben de az çok katinaya bakıyorum ama kendimle ilgili olduğu zaman çok da net cevaplar alamıyorum maalesef.
rica etsem benim için de bakar mısın? detayları sıralıyorum :)

adım seda 28 yaşındayım koç burcuyum 24/03/1984. 1,60 boyum var, 56 kiloyum ve buğday tenliyim diyebilirim çok koyu değilim ama. koyu kahve rengi gözlerim var.
merak ettiğim kişi yunus, ikizler burcu 19/06/1985 doğumlu 27 yaşında. 1,85 boyunda ve sanırım 75 kilo falandır. beyaz tenli kumral rengi saçları ve ela gözleri var.

bizim bir geleceğimiz var mı ve mutlu olur muyuz beraber?

şimdiden eline yorumuna sağlık.

24,03,1992 doğumluyum.koç burcuyum orta boyluyum. ela gözlüyüm uzun yüzüm var ama çokda değil. balık etliyimdir. erkek arkadaşım 18,11,1989 doğumlu terazi burçlu. uzun boylu yapalı siyah gözlü. bu aralar baya sorunlarımız oldu. bu ilişkimiz neylen sonuçlanacak? geleceğimi birde bakarsan sevinirim cnm.şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum

Selamlar. arkadaşlar bu konuya yazdığım yazıda azıcık katina baktığımı söylemiştim ama gerçekten birilerine ciddi ciddi bakabilecek kadar ileri derecede değilim. bir de özelden mesaj yazamıyorum bana msj yazanlara bu yüzden de cvp veremiyorum bilginize

adim sabrina kariyerim hakkinda simdiden tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…