Deste Katina - Fal Bakıyorum

koç burcuyum 26yaşındayım sarışın kahverengi gözlüyüm çok uzun zamandır geçmeyen sıkıntılarımdan nezaman kurtulabilirim

adım gökçe 21 yaşındayım kova burcuyum
kumral 1.65 boylarındayım kahverengi göz

okan 22 yaşında akrep burcu
esmer 1.80 boylarında kahverengi/ela göz

aşk yorumu yaparsan çok sevinirimm şimdiden çok teşekkür ederimm

kadestel canım bu fala ben ve kuzenim de bakıyoruz da acaba harfleri nasıl buluyorsun onu daha önce hiç duymamıştım anlatabilr misin zahmet olmazsa ve buralardaysan hala tabii..

Banada bakabilrmisiniz adım yeliz nur 86 doğumluyum bekarım şuan çalışmıyorum kendime göre sıkıntılarım var

katinacı arkadaşlar bi bakın hele...
sevgilimin düşüncesini sordum turan balık alyans hepsi düz...

benim bi yorumum var olmasına da ruh halimden ötürü mü diye kararsız kaldım... yardım edebilir misiniz?

banada bakabılırmısınız
adım beyhan 27 yasındayım kumral tenlıyım
esım cıhan 29 yasında benden daha acık tenlı
ıkımız hakkıında, aıle durularımız ,maddı sıkısıklıgımız gecekmı ,ıs konusunda fıkırlerınız...

babam yoğun bakımda onun ismi nurettin yaşı 75 kumral bakabilirmisiniz lütfeenn

babam yoğun bakımda onun ismi nurettin yaşı 75 kumral bakabilirmisiniz lütfeenn

babam yoğun bakımda iki aydır bakarmısınız sağlığı nasıl olacak adı nurettin ,kumral, 75 yaşında
teşekkürler

20 yaşındayım ben 170 boyun siyah bele kadar siyah saçları olan 68 kılodayım bekarım . bana evlılık nısan falan baakrmısın mssjj atttt canım

yyaaaaaahh bunneee sanki kafa buluyorlar .. hem bakaıor diyorsunuz hem cvp yok bısey yok :SS böyle olmasın yaa :)

benim adım yağmur başak burcuyum onun adı yunus burcunu bilmiyorum henüz ..şu an biraz platonik bir durum diyebilirim aslında tam olarak öğrenmek istediğimde bu uzun zamandır onunla ilgileniyorum fakat sadece uzaktan yani sonuçta bir karşılaşma söz konusu olucakmı merak ediyorum bununla ilgili kart açabilirseniz çok sevinirim gerçekten:)

Aşk falı için ;

- İsminiz , yaşınız , fiziksel özellikleriniz

- söz konusu diğer kişinin ismi , yaşı ve fiziksel özellikleri.

.

rahime 25 esmer orta boyluyum yay burcu yum
irfan 24 esmer mavi gözlü boğa burcu

platonik aşıgım ona falıma bakarmısın aşk konusunda

Adım Tuba Gümüş
06.02.1988 doğumluyum.

Kumral yeşilgözlüyüm.

2013 yılında iş ve aşk hayatımla ilgili bana neler söyleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…