beyza 25/12/1983 kumral kahverengi gözlü alyanaklı minyonum
ufuk 16/02/1972 yeşil gözlü kır saçlı uzun boylu
aşk falı rica edeceğim kuzum şimdiden teşekkürler
canım taa 2. sayfada yazmıştım.
benden sonrakileri yorumlamışsın ama beni yorumlamamışsın :s
özel mesaj da atmıştım ama yorumlar mısın acaba?
biliyorum çok yoğun ama benimki özel bir durum biraz.
bı benı atlamıssın ama ta 3, sayfadayım ben ustumdekılere bakmıssn kac gundr beklıom
olurmu hıc cok tesekkuredrım gercekten ıslerıyle ılgılı sorunları var suanda ve yenı bı ıs fırsatımız oldu suan onu degerlendırıo. cok tesekkuredrım.Bakmışım, kağıda not almışım ama foruma geçirmeye unutmuşum lütfen kusura bakmayın..
Eşinizin işinde fikir değişikliği, güvensizlik ve tutarsızlık görünüyor. Onun kuyusunu kazmaya çalışan birinden bir zarar görüyor. Şuan o kişi fırsat kollama aşamasında. Ve ne yazık ki bu iş aşırı sinir ve öfkeyle birlikte sonlanıyor...
Kartlar eşinizin iş durumunu bu şekilde yorumladı Deniz hanım..
Ev içerisinde bir takım tatsızlıklar yaşayacaksınız. Fakat sonra elinize çok önemli bir fırsat geçecek. Bu sizin içinde olabilir eşiniz için de.. Yeni bir iş fırsatı görünüyor. Kesinlikle olumlu değerlendirmelisiniz.
Eşinizin şuanki işinde bulunan sinsi kişi etrafınızda dolaşmaya devam edecek.. Dikkatli olmalısınız..
Geciktiği için tekrar kusura bakmayın :)
Bir kaç aydır desteyle ilgileniyorum arkadaşlar. Bugüne kadar söylediklerimin neredeyse hepsi çıktı ama hep tanıdıklarımın fallarına baktığım için yorumlamam kolay oldu. Artık hayatı hakkında bilgi sahibi olmadığım kişilerin fallarına bakarak kendimi daha da geliştirmek istiyorum. Bu yüzden siteye üye oldum.
Eğer falınıza bakmamı isterseniz ;
Aşk falı için ;
- İsminiz , yaşınız , fiziksel özellikleriniz
- söz konusu diğer kişinin ismi , yaşı ve fiziksel özellikleri.
Eğer herhangi bir sorunun cevabını öğrenmek istiyorsanız , yalnızca açık ve net bir soru ve isminiz yeterlidir.
GENEL OLARAK YORUMLAMAM UZUN ZAMAN ALDIĞINDAN , LÜTFEN SORU ÜZERİNDE YOĞUNLAŞALIM ARKADAŞLAR...
sevgili kadestel. size özelden yazdım. ama hala cevap vermediniz. rica etsem .. yardımcı olabilirmisin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?