Deste Katina - Fal Bakıyorum

bende istiyorummm canm yaaa ilişki falına

ben ayşegül 1988 kahverengi göz koyu kahve saç ve 1:65 boy 65 kiloyum
velid 1982 kahverengi göz siyah saç boyu tam bilmiyrm ama 1:75 olması lazım

meraba. benim için de tarot bakabilir misin? adım ezgi. 07/11/1988 doğumluyum. kumralım, ela gözlüyüm. sevgilimle ne zaman evlenebilcez onu merak ediyorum :) adı canberk 13/01/1984 doğumlu, buğday tenli ve yeşil gözlü. şimdiden teşekkür ederim :)

canım taa 2. sayfada yazmıştım.
benden sonrakileri yorumlamışsın ama beni yorumlamamışsın :s
özel mesaj da atmıştım ama yorumlar mısın acaba?
biliyorum çok yoğun ama benimki özel bir durum biraz.

Merhaba..Adım Ümmü...Ygs ye hazırlanıyorum.Eğitimimle ilgili bakar mısınız?Çalışma durumum da var.Acaba ünive gidebilecek miyim yoksa kalıp işte mi çalışacağım?

beyza 25/12/1983 kumral kahverengi gözlü alyanaklı minyonum

ufuk 16/02/1972 yeşil gözlü kır saçlı uzun boylu

aşk falı rica edeceğim kuzum şimdiden teşekkürler

Merhaba Beyza..

Falın çok güzeldi öncelikle bunu söylemek istiyorum..

Kartlar, ona karşı tutkulu ve büyük bir aşk beslediğini söylüyor. İlişkinizde zaman zaman yaşanan iniş çıkışların seni yıprattığını ama mutlu olduğunu görüyorum. Yalnız eskiden birlikte olduğun bir kişiyle bir karşılaşma yaşama durumun var. Eskiden yaşanmış bir ilişkiyi tekrar gündeme getirmek isteyebilir..

Ufuk Bey, ilişkinizin sağlam köklere sahip olduğunu ve hiç bir zorluğun onu yıkamayacağını düşünüyor. Her türlü mücadele için hazır bu uğurda. Aynı zamanda seni gerçekten derinden ve büyük bir aşkla seviyor..

Aranızdaki ilişki harika. Kartlar ikinizin sevgisinin saf, güçlü ve gerçek olduğunu söylüyor...

bı benı atlamıssın ama ta 3, sayfadayım ben ustumdekılere bakmıssn kac gundr beklıom

Bakmışım, kağıda not almışım ama foruma geçirmeye unutmuşum lütfen kusura bakmayın..

Eşinizin işinde fikir değişikliği, güvensizlik ve tutarsızlık görünüyor. Onun kuyusunu kazmaya çalışan birinden bir zarar görüyor. Şuan o kişi fırsat kollama aşamasında. Ve ne yazık ki bu iş aşırı sinir ve öfkeyle birlikte sonlanıyor...

Kartlar eşinizin iş durumunu bu şekilde yorumladı Deniz hanım..

Ev içerisinde bir takım tatsızlıklar yaşayacaksınız. Fakat sonra elinize çok önemli bir fırsat geçecek. Bu sizin içinde olabilir eşiniz için de.. Yeni bir iş fırsatı görünüyor. Kesinlikle olumlu değerlendirmelisiniz.

Eşinizin şuanki işinde bulunan sinsi kişi etrafınızda dolaşmaya devam edecek.. Dikkatli olmalısınız..

Geciktiği için tekrar kusura bakmayın :)

olurmu hıc cok tesekkuredrım gercekten ıslerıyle ılgılı sorunları var suanda ve yenı bı ıs fırsatımız oldu suan onu degerlendırıo. cok tesekkuredrım.

canım benimkini de atlamışsın yaaa kaç kere yazıyorum buraya lütfen bak artık çok merak ettim adım ceylan 23.03 1990 daoğumluyum burcum koç genel olarak bir baksan çok seviniceğimmmm...

ismim huriye.yaşım 20.bende evleneceğim insanı ve okulumun nasıl geçiceğini merak ediyrum.sevgiler:)))

esra 24 yaşındayım işe giricemmi bunu merak ediyorum birde borçlardan nasıl kurtuluş görünüo ödücez mi araba gitcek mi

Son düzenleme:
sevgili kadestel. size özelden yazdım. ama hala cevap vermediniz. rica etsem .. yardımcı olabilirmisin...

Fatma hanım ..

Uzun bir ömür ve yaşanan bir kargaşadan sonra sizin iyi niyetiniz sonucunda sağlanan barış ortamı görünüyor.

Eşinizin bir takım sorunları var veya olacak. Ama size karşı sevgisi dürüst ve güvenilir..

İş hayatınız gayet olumlu seyrediyor.. Başınıza gelen aksilikler sizi güçlendirmek için.

Bir yolculuğa çıkacaksınız ve bu yolculuk hayatınızı değiştirececek bir takım fırsatlar sunacak size..

canım özelden msj atmıştım sana durumumu atmıştım bnm falıma da bakar mısın özele yazdım die bakmamazlık yapmazsın herld sayfana da yazabilirm istersen

banada bakarsan çok dua ederim:)))) ben 3,5 senelik evliyim.28 aylık oğlum var. şimdi evdeyim ama işe mi gireceğim.yoksa ikinci bi bebek mi olacak...lütfen banada bakarmısın.sevgiler:)

kaleste hanım baya yogunsunuz anlıyorumda bu aralar evliliğim kötü gidiyor daha önceki sayfalarda bilgimi yazmıstım bir ilgilenirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…