beni de unutma[/QUOTE
adana adana çekil aradanay ne komiğiz ya:))
beni de unutma[/QUOTE
adana adana çekil aradanay ne komiğiz ya:))
evet ya inanılmaz, çok komiğiz
evet ya inanılmaz, çok komiğiz
kadestel konu sahibi arkadaşımızda yeni üye olmuş forumumuza ne oluyor bunlara demiştir
biz böyle ne topikler gördük..ay bazılarıda inş.topik devam eder böyle demiş.
ee tecrübeliyiz ya.durgunlaşan topiklere
kadestel konu sahibi arkadaşımızda yeni üye olmuş forumumuza ne oluyor bunlara demiştir
biz böyle ne topikler gördük..ay bazılarıda inş.topik devam eder böyle demiş.
ee tecrübeliyiz ya.durgunlaşan topiklere
Aynen çok şaşkınım şuan :) Bu kadar ilgi beklemiyordum açıkcası.. Meğer ne çok fala meraklı insan varmış bir ben değilmişim :)
Arkadaşlar yetişemiyorum gerçekten.. Özel mesaj yoluyla istekte bulunmazsanız sevinirim çünkü karışıyor. Oradakilerle ilgilensem burası yarım kalıyor.. İnanın sayfada olan istek kadar özel mesajda da istek var.. Bir kez yazıp göndermeniz yeterli ben sayfa sırasına göre bakmaya çalışacağım..
Canım afedersin atlamışım evet hemen bakıyorum..
Aynen çok şaşkınım şuan :) Bu kadar ilgi beklemiyordum açıkcası.. Meğer ne çok fala meraklı insan varmış bir ben değilmişim :)
burda öğrenmiş oldun canım
uzun zamandır bakan yoktu bakan olunca zıplıyoruz hemen
Merhaba kadestel,
Ben özelden mesaj attım sana durumla ilgili, cevabı buraya yazabilirsin. Yol ayrımındayım bir karar vermem lazım bu akşam. Rica etsem tek bir soru sordum bakabilirmisin?
Zeynep merhaba..
Kartlar vereceğin kararlarda acele etmemen gerektiğini söylüyor. Daha sabırlı olmalısın.
Sen onunla evlenmeyi çok istiyorsun. Ama sevdiğin insanın dürüstlüğüne pek güvenemedim ben. Sebepsiz yere yalan söyleyen biri. Maddi bir sorundan dolayı sana ihanet edecek gibi.
Eğer ekonomik problemleri atlatırsanız sorunlar çözülecek gibi görünüyor. Ama açıkcası pek içime sinen bir açılım olmadı. Kartlar çoğu soruma yanıt vermedi bilgin olsun..
tamam canım bekliyorum..
Hanife hanım merhaba...
Özel mesaj seçeneğim kapalı umarım burayı okursunuz..
Bebeğiniz için çok üzüldüm Allah sabır versin..
Ama müjdeyle geldim :) Kartlar çok olumlu açıldı. Sabretmeniz gerektiğini ve bunun meyvesini er ya da geç alacağınızı söylüyor. Yeniden bir bebeğiniz olacak ancak dediğim gibi sabırla ve moralinizi bozmadan istemeye devam etmelisiniz. Bunun için moral çok önemli.. Lütfen istemekten vazgecmeyin. Bebeğinizi zamanı geldiğinde kucağınıza alabileceksiniz..
Kartlar bunu söylüyor.. :)
Ceyda bahsettiğin kişi hiç sağlam ayakkabı değil. Yalan söyleyen biri. Güvenilir biri değil. Arkandan konusdugu bir takım sözler var ki yakında bunları duyuyorsun zaten. Onun hakkında olumlu düşündüğün her ne varsa hepsinin aslında öyle olmadıgını anlıyorsun.
Eğitim hayatınla ilgili açılım yapamadım. Fırsatım olursa daha sonra tekrar denerim canım..
merhaba, bende baktırmak istiyorum. Adım ayten 36 yaşındayım orta boylu zayıf yapıya sahibim sevgilimle barışma durumum olabilir mi? bana da fal bakar mısın rica etsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?