Devlet hastanesi nasıl paralı olur ya ??

Neyse ki öyle bir insan değilim ilaç içmekden nefret ettiğim için kendi ilaçlarımı bile içmiyorum en çok üzüldüğüm sokak hayvanlarına bebek antibiyotiği alıyordum şurup artık alamıyoruz bebeğimde olmadığı için yazdıramıyorum maalesef.

Hastaneye ödeme yaptım arkadaşlar vezneye makbuz verdiler bana ben bunu anlamıyorum ya nasıl iş

Evet bunu bende yaşadım 1 ilaç aldım 30 TL verdim dün reçetesiz ilaç aldım 1 tane toz 20 TL yuh dedim bide üstüne devlet hastanesi benden para isteyince ben şok iptal yani

Bakın polemik olsun diye yazmıyorum... 23 yıldır çalışıyorum vergi ve prim ödüyorum. ( Hizmet sürem ve Prim günüm dolmuş olmasına rağmen bilmem kaç yıl yaş bekleyeceğim emekli olmak için ) Parasını peşinen ödediğim bir hizmeti bana verdiği için kimseye minnet duymam gerekmiyor. Bu benim hakkım. Ben üzerime düşeni yapıyorum. Karşılığını da almak istiyorum. Bütün dünyada bu böyledir. Devletler bunun için vardır. Şükrederim amenna bu ayrı bir şey... Benim sıkıntım bu konuda ben bunu yazarım. Sizin sıkıntınız eğitim konusunda siz de onu yazın... Sağlık ve eğitim sıfır maliyetli olmalı vatandaşına... Aman konuşmayın demek bunu da yaklaşan referanduma bağlamak, sandıktan sonra görüşürüz vs demek kusura bakmayın çok yanlıştı...

Eleştiri yapma hakkımız yok mu,siz beğeniyorsanız beğenmeyende eleştirecek.
Hangi hastaneden bahsediyorsunuz bilemiyorum ama sizi çapaya davet ediyorum,tuvalet -2 de ve dökülmek üzere.Hijyenden bahsetmiyorum bile.

Beni doktor sevk etti giriş aldım vezneye ısrarla sordum bu nasıl iş benim sosyal güvencem var dedim adam biraz daha konuşsam kavga eder gibi oldu bende verdim parayı anlamıyorum ama ya nasıl bu şekilde bizi sömüreniliyorlar !!

Drek hastane tahsil etti benden

Annen seni doğurduğunda sene kaçtı kızım? İlerleme gelişme diye birşey var.Ben de o dönem Acıbadem Hastahanesinde

doğum yaptım.Şimdi ki özel hastahanelerle alakası yoktu.Kaldı ki o zaman için en iyi özel hastahanelerden biriydi.

Bugün asgari ücretli bir çalışanının ödediği prim(işçi+işveren) yaklaşık 750 TL

Yengem dul.Sürekli kullandığı bir ilaç var.Heray yazılıyor.Eczacı tanıdık ''teyze sen heray bu ilacı yazdırıyorsun.Senden

reçete ilaç v.s. 3 ayda 38TL kesiliyor.Sen bu ilacı yazdırmayı bırak bunun 90 lığı (90lığı devlet yazmıyor.30luk yazıyor)

paranla al 21TL. diyor)

(+) ları (-) leri karşılaştırmak lazım.Eksiler artıları silip süpürüyorsa oturup düşünmek lazım.

Okumak lazım.Bakmak değil görmek lazım.

Mesela yurt dışında özel doktor dışında ödeme yapilmiyor özel dede ödemenin yarisini ya da bir kısmını sigorta geri ödeme yapıyor...ilaçlardada sabit ucret oluyor ben 4 sene önce yurt dışında yaşıyordum o zaman 4 euroydu bütün ilaçlar 4 euro uzerinden hesaplanıyordu..
Bunu yaptırdığınız sigorta primini karşılıyordu...

Biz ulke olarak Avrupa düzeyinde olmak istiyoruz ya bence buradan başlamak gerek

Sevgili @Mune konu amacindan sapti. Referandum geliyoe diye bu kadar saldirmanizi anliyorum sandıklar acilinca gorucez bakalim.
Konuyu saptıran sizsiniz , ben VATANDAŞ olarak hangi hükümet döneminde olursa olsun bana zarar veren bir durumu sorgularım . Olayı direkt hükümete döndüren sizsiniz referanduma bağlayarak

Ben halen tam anlamış değilim hanımlar. Örneğin ben babamın emekli sandığı üzerinden faydalanıyorum. Ben de mı ek bir ücret ödeyeceğim ? Birkaç gün önce özel bir hastaneye gittim, hatta iki ayrı özel hastaneye gittim aynı gün. Hastahanelere ücret ödememe rağmen eczacı 13 lira ilaçlardan ayrı ödemeniz var dedi. Belki geçmişten kalmıştır dedi ama ben pek devlete gitmem. En son da 2 sene oldu belki hastahaneye gideli. Bu ödemenin de konuyla ilgisi var mı sizce ? Eczacı detay söylemedi,ne ödemesi idi bilmiyorum ama ödedim.
Ee hanı sağlık hizmeti artık bedava gibi olacaktı,ülke gelişmişti. Hani hastahaneler eskisi gibi değildi. Ne bu zamlar ki o zaman ?

Evet aynısı annemede oluyor kan sulandırıcı içiyor ömür boyu içmesi lazım yazdırdığında daha çok para ödüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…