DHEA BİOSTERON KULLANANLAR BURADA TOPLANALIM

ama bence benim en buyuk neden sigara kullanmamdi simdi 20 gundur falan icmiyorum ben biraz yumurta sayimin bundan dolayi arttiginada inaniyorum

Çok doğru bir yazı olmuş.

Benim ilk tedavimde dhea kullanmadan 26 yumurta toplandi ve 6 tanesi dollendi, bunlardan sadece 4 embriyo 5. Güne gitti.Sonuç 1.deneme kimyasal gebeilk, 2.deneme olumsuz.

Şuanda dhea kullanarak olan tedavimde 23 yumurta toplandı ve 18 tanesi a kalite ile 5.güne gitti..Daha transfer olmadı ama daha umutluyum..

gercekten kaliteyi arttiyormu yaa benim ilk olumsuz tedavimde doktor bana kullansanda olur kullanmasanda dedi bu doktorumda kullan dedi ama suanda hicbir yerde bulamiyorum tedaviyide uzatmak istemiyorum

gercekten kaliteyi arttiyormu yaa benim ilk olumsuz tedavimde doktor bana kullansanda olur kullanmasanda dedi bu doktorumda kullan dedi ama suanda hicbir yerde bulamiyorum tedaviyide uzatmak istemiyorum
Yani ben kaliteyi arttırdığını düşünüyorum yaşadıklarımdan 4 embriyo nerdee 18 embriyo nerde kaç katı .. Beslenme düzenimi de değiştirdim onunda belki etkisi olabilir..
Dhea yi eczanelerden sipariş edebilirsiniz benim ilk gittiğim eczanede vardı zaten kadıköy taraflarında ama ordan almadım. Dr'um yurtdisidan getirmiş ondan aldım.
Eşimde sigarayı bıraktı bende ikimizde pofur pofur içiyorduk bu en önemlisi belkide

yaaa her yere baktimda yok bende yurtdisinda bi kac kisi sordurdum bakalim cevap bekliyorum

benim rezerv azligida var ilkinde 1 yumurta dollendi kalitesi iyi dediler ama 4. gunde 7 hucreli anca oldu

yaaa her yere baktimda yok bende yurtdisinda bi kac kisi sordurdum bakalim cevap bekliyorum
Olmayabilir ama siparişle getirtebilir eczaneniz.İstanbuldaysanız bulması kolay da diğer illerde zor mu bulunuyor bu kadar bilmiyorum İnternetten sipariş verseniz en kötü olmamı?

Olmayabilir ama siparişle getirtebilir eczaneniz.İstanbuldaysanız bulması kolay da diğer illerde zor mu bulunuyor bu kadar bilmiyorum İnternetten sipariş verseniz en kötü olmamı?
eczaneler olmadigini soyluyor cnm internettede yok stoklarda bunu ithal eden firmada 2 3 ay sonra getirecgini soyledi

Hadi ya yarın ben de gidicem insallah tekrar yazmaz.
sen nerde oturuyorsun belki vardir oralarda yaa ben ilkini cok kolay bulmustum gittim eczaneye getirttiler hemen ama 2. yi aramadigim memleket kalmadi arkadasta cevap vermedi bize varsa oralardan getirtirdik

Bir şey soracağım ben bu ay ilk kez kullandım ve bugün adet oldum ama simsiyah ve pıhtısı bir adet üstelik sancim cok sizce normal mi. Nasıl olsa yarın doktora gideceğim ama sanci ağır geliyor suan

Bir şey soracağım ben bu ay ilk kez kullandım ve bugün adet oldum ama simsiyah ve pıhtısı bir adet üstelik sancim cok sizce normal mi. Nasıl olsa yarın doktora gideceğim ama sanci ağır geliyor suan
hic blmyrum yaa donemselde olabilir havalar soguk ondanda olabilir ilactan olabilecegini sanmiyorum

Deha nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…