ama bence benim en buyuk neden sigara kullanmamdi simdi 20 gundur falan icmiyorum ben biraz yumurta sayimin bundan dolayi arttiginada inaniyorumBen bundan önceki 3 olumsuz tedavimde kullandım ve bence bende işe yaramadı 3 tedavimde farklı şekilde cevap verdi bu defa doktorumu değiştirdim ve yeni doktora dhea kullanmak istemediğimi söyledim o da zaten kanıtlanmış bir faydası Yok vermeyi düşünmüyorum dedi. Dhea kullandığım ilk tedavimde 4 yumurta vardı 2 tane orta kalite embriyo oldu sonuç negatif 2. Tedavi 5 yumurta 5ide döllendi 2 tanesi 5. Güne gitti sonuç negatif 3. De 4 yumurta 3 embriyo 1 tanesi kötü 2 tanesi idare eder kalitede idi sonuç negatif . Bu tedaviden önce 3 ay teatrio kapsül kullandım vitamin olarak 6 yumurta görünüyor şimdilik
Çok doğru bir yazı olmuş.öncelikle bilinen bir yanlış var dhea için...bu ilaç yumurta adedini arttırmaz...bu ürün yumurtanızın kalitesini arttırır..bakıyorum işte dhea kullandıktan sonra yumurtam 10 dan 8 düştü diyolar..bunun her ay bünyenizin ürettiği yumurta miktarının değişkenlik göstermesi ile alakalıdır. dheanın sizde tek faydasını tüp bebek tedavisindeki arklar bilir. opudan sonra yumurta kalitesi ve döllenme kalitesiyle anlayabilirler. yani doktorlar bile ultrasonda yumurtaların kalitesini anlayamazlar. içini göremezler onu anca döllenme sırasında farkederler.bilirler. o yüzden yumurta adedinin arttıran ilaçlar gonal - f puregon-menogon gibi ilaçlardır.
Sigaranın çok etkisi varmış eşim içiyor benim de bıraktırmıyorumama bence benim en buyuk neden sigara kullanmamdi simdi 20 gundur falan icmiyorum ben biraz yumurta sayimin bundan dolayi arttiginada inaniyorum
benimde esim birakmiyor yaa soyluyorum birakamamm diyor bnaSigaranın çok etkisi varmış eşim içiyor benim de bıraktırmıyorum
gercekten kaliteyi arttiyormu yaa benim ilk olumsuz tedavimde doktor bana kullansanda olur kullanmasanda dedi bu doktorumda kullan dedi ama suanda hicbir yerde bulamiyorum tedaviyide uzatmak istemiyorumÇok doğru bir yazı olmuş.
Benim ilk tedavimde dhea kullanmadan 26 yumurta toplandi ve 6 tanesi dollendi, bunlardan sadece 4 embriyo 5. Güne gitti.Sonuç 1.deneme kimyasal gebeilk, 2.deneme olumsuz.
Şuanda dhea kullanarak olan tedavimde 23 yumurta toplandı ve 18 tanesi a kalite ile 5.güne gitti..Daha transfer olmadı ama daha umutluyum..
Yani ben kaliteyi arttırdığını düşünüyorum yaşadıklarımdan 4 embriyo nerdee 18 embriyo nerde kaç katı .. Beslenme düzenimi de değiştirdim onunda belki etkisi olabilir..gercekten kaliteyi arttiyormu yaa benim ilk olumsuz tedavimde doktor bana kullansanda olur kullanmasanda dedi bu doktorumda kullan dedi ama suanda hicbir yerde bulamiyorum tedaviyide uzatmak istemiyorum
yaaa her yere baktimda yok bende yurtdisinda bi kac kisi sordurdum bakalim cevap bekliyorumYani ben kaliteyi arttırdığını düşünüyorum yaşadıklarımdan 4 embriyo nerdee 18 embriyo nerde kaç katı .. Beslenme düzenimi de değiştirdim onunda belki etkisi olabilir..
Dhea yi eczanelerden sipariş edebilirsiniz benim ilk gittiğim eczanede vardı zaten kadıköy taraflarında ama ordan almadım. Dr'um yurtdisidan getirmiş ondan aldım.
benim rezerv azligida var ilkinde 1 yumurta dollendi kalitesi iyi dediler ama 4. gunde 7 hucreli anca olduYani ben kaliteyi arttırdığını düşünüyorum yaşadıklarımdan 4 embriyo nerdee 18 embriyo nerde kaç katı .. Beslenme düzenimi de değiştirdim onunda belki etkisi olabilir..
Dhea yi eczanelerden sipariş edebilirsiniz benim ilk gittiğim eczanede vardı zaten kadıköy taraflarında ama ordan almadım. Dr'um yurtdisidan getirmiş ondan aldım.
Eşimde sigarayı bıraktı bende ikimizde pofur pofur içiyorduk bu en önemlisi belkide
Olmayabilir ama siparişle getirtebilir eczaneniz.İstanbuldaysanız bulması kolay da diğer illerde zor mu bulunuyor bu kadar bilmiyorum İnternetten sipariş verseniz en kötü olmamı?yaaa her yere baktimda yok bende yurtdisinda bi kac kisi sordurdum bakalim cevap bekliyorum
eczaneler olmadigini soyluyor cnm internettede yok stoklarda bunu ithal eden firmada 2 3 ay sonra getirecgini soylediOlmayabilir ama siparişle getirtebilir eczaneniz.İstanbuldaysanız bulması kolay da diğer illerde zor mu bulunuyor bu kadar bilmiyorum İnternetten sipariş verseniz en kötü olmamı?
Hadi ya yarın ben de gidicem insallah tekrar yazmaz.bana muadilini vermedi cnm ilac gelinceye kadar bekleyelim dedi hatta bana
sen nerde oturuyorsun belki vardir oralarda yaa ben ilkini cok kolay bulmustum gittim eczaneye getirttiler hemen ama 2. yi aramadigim memleket kalmadi arkadasta cevap vermedi bize varsa oralardan getirtirdikHadi ya yarın ben de gidicem insallah tekrar yazmaz.
Doğudayimsen nerde oturuyorsun belki vardir oralarda yaa ben ilkini cok kolay bulmustum gittim eczaneye getirttiler hemen ama 2. yi aramadigim memleket kalmadi arkadasta cevap vermedi bize varsa oralardan getirtirdik
hic blmyrum yaa donemselde olabilir havalar soguk ondanda olabilir ilactan olabilecegini sanmiyorumBir şey soracağım ben bu ay ilk kez kullandım ve bugün adet oldum ama simsiyah ve pıhtısı bir adet üstelik sancim cok sizce normal mi. Nasıl olsa yarın doktora gideceğim ama sanci ağır geliyor suan
Belki olabilir bugün üşüdüm de ama acıdan ağlıyorum resmenhic blmyrum yaa donemselde olabilir havalar soguk ondanda olabilir ilactan olabilecegini sanmiyorum
o yuzdendir benceBelki olabilir bugün üşüdüm de ama acıdan ağlıyorum resmen
Deha nedirYani ben kaliteyi arttırdığını düşünüyorum yaşadıklarımdan 4 embriyo nerdee 18 embriyo nerde kaç katı .. Beslenme düzenimi de değiştirdim onunda belki etkisi olabilir..
Eşimde sigarayı bıraktı bende ikimizde pofur pofur içiyorduk bu en önemlisi belkide
Dhea : Ek takviye canım vitamin gibi düşünebilirsin..Deha nedir
Bana erken menopoz dediler Fsh 93 Lh 72 estradiol 11.80 Amh 0.010Dhea : Ek takviye canım vitamin gibi düşünebilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?