Dibine kadar yalnızım

Sizin konularinizda ki depresiflik o kadar bogucu ki ben cogunlukla arkama bakmadan kaciyorum. Muhtemelen etrafinizda ki insanlarda boyle hissediyordur. Bence surekli olarak mutsuzum oluyorum bittim muhabbetini birakirsaniz insanlar sizden kacmaz.

Not. Belki gercek yasamda boyle degilsinizdir. Bilemem. Acilan konulara istinaden dedim

Ben de senden farksizim
Ve özellikle 1 yıldır eve tıkıldım malum.koronadan ne disari çıkıyorum ne misafir agirliyorum
Öncesinde de yalniz yasadigim icin cok fark yoktu ama is yerinde kosturmaktan aksam eve gelince halim.kalmiyordu dinlen ertesi sabah dön başa :) yine de o kalabalik ortam sosyallik ihtiyacımi karşılıyormus onu farkettim.
Yine de şükür sagligim yerinde, ailem uzakta babami kaybettik, annem gelecekti gelemedi pandeminin bitmesini bekliyoruz. Yani demem o ki; hayata güzel, yalnizken bile...
Icindeki yalnızlık duygusunu aşacak, kendi kendine de mutlu olabileceğin şeyleri kesfetmen lazim. Benim de aile yok, eş yok (yıllardır sevgilim de yok tanismalar harici), arkadaş da yok olanlarla da zaten görüşemiyoruz

İstedim almak. İzin vermediler.
Nasil izin vermediler? Aile ile yasiyorsan acil ayri eve çık 30+ yasta olup üstelik yaşadıklarıni da dusunursek aile ile ayni evde zaten yapamazsın ben bile simdi ailemle yasayamam herkesin kendi düzeni ayri
yanlızlıktan bıkmıs bırı
Ahaha ceycey mi yalniz yok artik
Gittim. Dertlerini çöz dedi ve yolladı doktor.
Peki ne dertlerin var? Cozulmesi gereken nedir?

evet canım yanlızlıktan bıkmıştı ya unuttunmu sen aaaa bak şimdi olmadı

Bende yanlız yaşıyorum pandemi sebebiyle arkdaşlarımla da görüşmüyorum, işlerimde yoğun değil, internetten online eğitimlere katılıyorum, internetten video izleyip yağlı boya yapmaya çalışıyorum, kitap okuyorum, yabancı dillerimi geliştirmeye yönelik kitaplar okuyorum
Yani hoşuna giden birşey bulup onunla oyalancaksın bence şuan en mantıklısı

evet canım yanlızlıktan bıkmıştı ya unuttunmu sen aaaa bak şimdi olmadı
Ne ara yaa? Ben gormemisim demek ki.

Konuyu sabote etmemek adina baglayayım
Bazen ben de yalnızlıktan sıkılıyorum, bazen de şükrediyorum
Insan herseye alisir önemli olan kendiyle de mutlu olabilmek sonra hayatına giren kisiler de bunu arttiriyor mutsuzsan dunya yakışıklısi adam gelse gözün görmez harika bir yemek yesen lezzet alamazsın o yüzden olmayana degil olana ve hayatındaki güzelliklere odaklanmak lazim
En basitinden nefes alıyoruz saglikla tv karsisinda oturabiliyoruz bunu düşünelim
Ya yogun bakımda hayat mucadelesi verenler ne yapsin, nefes almakta bile zorlanıyorlar ya da sağlık calisanlarimiz? Onlar da hem hastalarla uğraşıyorlar hem ölümle burun burunalar, ya hastalik kaparlarsa, ailesini çocuğunu görmeyenler var
Evet bu süreç de gececek ama gercekten olana odaklanip kendimize mutlu olacak minik de olsa sebepler bulalim
Not: 10 dkdir bu mesaj gitmedi 4 5 kere gondere bastim.anca gönderdi

Bende yalnız yaşıyorum ama benim arkadaşlarım, tanıdıklarım, komşularım, oğlum var ve kedi köpeğim var. Ama evde bende yalnız kalıyorum. Sokakta benim evim son ev, sonra hemen orman başlıyor.
Bir kaç ev ilerde, bir yaşlı çift var, kadin çok hasta ve 90 yaşını geçmiş, kocası 80 yaşındaymış ama çok dinç. Geçen cumartesi öğleden sonra kapının zili çaldı ve ben telefonda sordum kim o diye, o yaşlı adam benim, bir kapıyı açar işin dedi, eyvah karısı öldü galiba dedim ve kapıyı açtım. Ama adamı içeri almadım, kapının önünde, ben içeride o dışarıda, önce bana karısının be kadar ağır hasta olduğunu anlattı ve ben içimden düşünüyorum, acaba bana yemek yaparmisin bizim için veya ev işinde yardımcı olurmusun diye sormaya geldi diyorum. Ve kırmadan nasıl hayır diyebilirim diye düşünüyorum. O anlattı anlattı ve sonunda artık bitsin konuşma diye tamam, niye benim zilime bastın dedim. Sen yalnız yaşıyorsun, bende yalnız gibiyim, haftada iki üç defa ben sana geleyim ve biz sex yapalım, ben çok dinçim dedi. Güleyim mi ağlıyayimmi adamın haline.
Pandemi iyice beynine vurmuş adamın.
Ben de, sen evlisin, benim erkek arkadaşım var, hem sen benim babam yaşındasın, onun için kötü bir laf demiyecegim sana dedim. Be sen birşey söyledin, ne de ben birşey duydum, bu geçen 15 dakikayı unutalım ve bundan sonra sade selamlasalim sokakta tesadüfen görürsek birbirimizi. Bir daha lütfen kapımın zilini çalmayın dedim. Ama ven çok yalnızım ve istediğim çok şey var, ben sevgi istiyorum dedi yeniden. Kapıyı kapattım, şaştım kaldım.
Covid yüzünden, bazı insanlar kafalarını üşütmeye başladı. Sen komşu adamların ziline basmadığını zaman içinde, cok normalin diyeyim.

Fırsatını bulsam da bunu anlatsam diye bekliyordunuz herhalde.

Annem 4 evlilik yaptı ve şimdiki eşiyle eh iste iyi gibi; yasi 55 ama hep der ki sevgi sevilmek hayattaki en önemli şey. Önceden kızardım ana yaşlandıkça onu anlıyorum. Annem hep sevgiyi aradı son eşiyle 5 yil falan oluyor iyiler bence yani o yaşın genel odunluklari dışında. Kısacası arayan buluyor vaz geçmeyin

İnsan hayatta hep yalnızdır aslında. Yalnız doğar ve yalnız ölür. Çevrendeki herkes aslında yalnızlığını örten bir maskedir Yaşlandıkça maskeler düşer. Yalnızlıklar çoğalır. Bu yüzden yalnızım diye üzülme Hatta sevin.! Çünkü senin etrafında kaybedeceğin insanlar yok sen maskelerle yaşamıyorsun. Sen gerçeğin ta kendisiyle yaşıyorsun. Yalnızlıkla. . .
Kendine iyi davran

Bu neydi simdi? Bu adam? Adama verilen cevaplar?

Allah baska dert vermesin. Aileniz iyi ve saglıklı. Siz de öyle. Ne dertler var. Kimseyle uğrasmıyosunuz. Kafanıza göre takılın. Hayat sizin. Ne istiyosanız onu yapın. Afedersiniz ama size rahat mı batıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…