Diger toruna ciftestandart

Peki esin birşey demedi mi çocuk hasta olur biz kalkalım gibisinden yadan sen dem3din mi eşine neden hala oturuyoruz baska zaman gelelim diye?

Ayrı odası yok muydu kayınvalidenizin oraya geçseydiniz ?
Eltinizin çocuğuna kayınvalideniz bakıyorsa ve ikiside hayatından memnunsa söylenecek bir durum yok.
Eltinizle başka sorunularınız da var anladığım kadarıyla.
Kayınvalidenizi arayıp çocuğumu hasta ettiniz demeniz hiç hoş olmamış,ben kayınvalidenizin yerinde olsam bir daha sizi davet etmem.

Eltin bıraktıysa çocuğu belki de önemli b i işi vardı.
Aaaa evet kv hasta çocuğu evden atmalıydı sizin ki altın kaplama çocuk ya hasta olmasın hmm evet haklısınız.
Çocuk bu ya mikropta kapar sümüğünü de yer pislenirde.

Bebekke anaokuluna giden cocugu bir tutmam. Kayinvalidemin surekli bu tutumundan dolayi kizdim zaten. Oglum dogdugundan beri tutumu değişmedi. Biz gitmesekte mutlaka alip getiriyor hasta hasta cocugu. Kaynanamla aramda naz gececek bir durum yok ki nazlanayim.

Bana kalkipta eltinin gezmesinimi kiskaniyorsun derse tabiiki kizarim ne var? Zaten baska yorumumda da belirttim. Saygisizca soylernirse tabiiki kizarim. Fikir amaciyla konu aciyorum zaten tabiiki yorum yapilsin diye konu actim. Okula yollamak baska. Sen caya kahveye gidermisin

Bencede
Buyuk saygisizlik yapmisin konu sahibi
Kaynanayi arayip cocugumu hasta ettiniz demeyle
madem oyle gitmeyecektin hadi gittin
cocugunuz hasta oldu diye niye kaynanaya kopuruyosunuz

Evimde oturup cocugumla ilgileniyorum zaten. Iyiki soylediniz. 1.5 saatlik mesafe aramizdaki araba vs yok otobüsle bu kadar suruyor cok uzak degil mesafe cok ters. Gider gitmez aaa bu cocuk hasta hadi gidiyoruz mu diyecegim ki esim kalkmaz

Ben yorumlara kizmiyorum herkesin fikrini almak icin actim konuyu zaten. Ama kalkipta eltinin gezmesinimi kiskandin derse tabiiki tepki veririm. Evet yumusak olmamdan dolayi icimde patladi ve kv ilk kez yapmadigi için bunu ki ben cocugu cope atsin demedim diger yorumcular gibi. Ama en azindan bu konuda hassas oldugumu bilip cagirmayabilirdi.

Esiniz kendi cocugunu dusunmuyor siz kalkip eltiniz ve kv niz cocugunuzu dusunmuyor diye kizmissiniz .

Peki esin birşey demedi mi çocuk hasta olur biz kalkalım gibisinden yadan sen dem3din mi eşine neden hala oturuyoruz baska zaman gelelim diye?

Esim babasindan cok cekinir hayatta gidelim demez. Zaten son mevzular yuzunden aralari acikti iyice kotu olurlardi

Ayy keske davet etmese :) evet eltim cok fitneci bir kiz. Arkamdan cok konusup yuzume guler. Ama onun cahilligine verdim hep. Kv ile iliskisi umrumda degil. Ne yaparlarsa yapsinlar. Ayri odaya 1.5 yasindaki cocukla gecmem mumkun degil totosunun ustunde durmuyorki zaten. Kv bizede cocugu cok hasta olarak getirdigi icin artik tepki vermek durumunda kaldim

Esiniz kendi cocugunu dusunmuyor siz kalkip eltiniz ve kv niz cocugunuzu dusunmuyor diye kizmissiniz .

Evet aksam eve geldigimizdede hastane yolu gozuktu bize dedi zaten. Cildirmamak elden degil. Cocuk bu tabiiki hasta olur ama goz gore gore hasta olmasi cnaimi sikti

Anladığım kadarıyla kv sizi yemeğe çağırıyor siz daha gelmeden elti evde limon yok, nane limon kaynatsin babaanne bahanesiyle hasta cocuğu kv bin üstüne atıp gezmeye gidiyor. Siz 1.5 saatlik yoldan geldiğiniz için geri de donemiyorsunuz. Bence kv hatali. Eltiyesizi davet ettiğini bebeğinizin küçük olduğunu hastalık bulasabilecegini söyleyip limonu verip geri y ollayabilirdi. Ama sizde de hata var 1.5 saatlik yol demeyip hasta cocuğu görürgormezn direk donmeliydiniz. hem Kv hazırladığı yemeklerle başbaşa kalır, oğlunu ve torumunu goremezdi ve bu bir ders olurdu.

Kayınvaliden 1,5saatlik bir mesafeden sizi evine çağırıyorsa hasta torununa bir günde bakmayı versin annesine otur evinde çocuğuna bak desin!! veyahut bencil eltin bir günde gezmeyi versin ölmez yani!! benim çocuğum hasta olacak ben misafirlikte olacağım vay be! bu nasıl bir bencillik biraz empati kardeşim senin yavrun hasta diye başkasının çocuğunun sağlığı hiç önemli değil!! anneside,kayınvaliden de suçlu çağırmasın sizi yada annesine söylesin çocuğunla ilgilen diye.... haklısın hemde çoook. .

Evimde oturup cocugumla ilgileniyorum zaten. Iyiki soylediniz. 1.5 saatlik mesafe aramizdaki araba vs yok otobüsle bu kadar suruyor cok uzak degil mesafe cok ters. Gider gitmez aaa bu cocuk hasta hadi gidiyoruz mu diyecegim ki esim kalkmaz
Iyide siz kendiniz gitmisiniz, yani eltinizin cocugu hastaysa kv napabilir
Hastayla ayni ortada bulunmak hava yoluyla ile bulasir illaki gidip surtunmeye gerek yok
Bebeginiz kucuk oldugu icin kapmis hastaligi
Hayir kvnin eline ne gececek senin cocugunu hasta ederek
Ohhhh iyi oldu su gelinin cocugunu hasta ettim, oglumun yavrusunu hasta ettim oh oh diye gobekmi atacak

Bence aramakla iyi etmişsin herkes suçunu bilip otursun biz yan odada bebek varken üç yaşındaki yegenimizi kendi odasindan çıkarmadık bayağı aglamisti hemde

12 yaşında çocuk da annesiyle evde oturabilirdi ha madem annesi kaynanasina birakacak kadar iyi goruyor çocuğunu o zaman komsuya da oğluyla beraber gidebilirdi
Elti hanim gezmek istemiş. Nane limon da işin bahanesi olmuş

Bir daha kaynanan sizi çağırdığın da dikkatli olsun yoksa çağırıp sizi rahatsız etmesin

Belki caya kahveye gitmem ama kocami yada 1,5 saatlik yolu bahane edip cocugumu hasta cocugun yaninda da tutmam kalkar uygunuyla nazikce ifade eder evime giderim
Eltimde kv ile ayni apartmanda oturuyorsa anlayisli davranirim bunalmis bir seyden gitmistir kadin kvsine guvenmis gozu arkada kalmiyor demekki

Kayınvalidenin çocuk geldiğinde sizi arayıp tek cümle söylemesi yeterliydi.
''Kızım x hasta burda siz en iyisi daha sonra gelin de sizinkine de geçmesin.'' dese herşey
çözülecekti. Bence verdiğiniz sert tepki yerinde böyle şeyleri kendi akıl edemeyecek olan
düşüncesiz insanlar böyle lafları duyunca belki bir daha ki sefer daha farklı davranmayı öğrenirler.

ya ben şunu anlamadım neden ısrarla otururum tavrındasınız. isterseniz 15 saatlik yoldan gelin, madem çocuğunuz kıymetli kalkacaksınız. zaten kvnin çok umrunda değilsiniz belli. ee çifte standartta varmış bize müsaade diyeceksiniz. yüzsüzlüğe vurmak çok kötü birşey. ben misal kalkardım. zaten dediğim gibi, size gönül koymaz çok umrunda olmadığınız için.
ha bir de istediği torununu daha çok sevebilir. belki sizin çocuk ona sevimli gelmiyordur ya da sizi de sevmeyebilir. yapacak birşey yok.

Eee gidip gormussunuz hasta cocugun orda oldugunu neden oturuyorsunuz alin cocugunuzu evinize gelin. kvnizin basina cocugu birakip gitmisler ana baba yok ortada o an ne yapabilir ki cocugu sokaga mi atacak baska odaya mi kapatacak. yani o an en mantiklisi sizin cocugunuzu alip gitmeniz mis hasta cocugun oldugu yerde niye tutuyosunuz cocugunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…