- 4 Şubat 2015
- 6.333
- 12.752
- 448
- Konu Sahibi Morbidanqel
-
Tatlım biraz da senin elinde bak bende de ankisiyete var bazen krizlerim tutuyor önceden bu çok sık oluyordu ama ben biraz kendim kontrol altına almayı başardım mesela farkında olmadan kafama taktığım şeyleri buldum sonra onları hafızamın en gerisine atmaya çalıştım tabiki atamadım ama bir nebze daha azaldı onları hatırlama sıklığım ve azaldıkça krizlerimin de azaldığını farkettim krizim tuttuğu an kendimi başka şeylere verdim derken ilacı falan da bıraktım şuan hiçbirşey kullanmıyorum ankisiyetemde ciddi azalma var senin hastalığınla kesinlikle bir değil bu anlattığım biliyorum ama sana biraz da olsa faydası olur belki diye anlattım inan insan kendisinin ilacı doktor sadece bir vasıtaDoktor diyorki bu düşünceler senin elinde değil biz depresyonu yenecek şekilde ilaçları ayarlıyoruz ama zaman gerekli insan kendi kendisinin psikolojisini bozmak istemez
Hakkın elbet.Bipolar olupta mutlu evliliği olan insanlar var. Hastayım diye mutluluk benim hakkım değil mi?
Rahatsiz oldugu icin yatmis hastanede neden ailesini elestirdiniz hatalar ve suclar kisiseldir ailesi ne yapabilir bir hata yapti die evlatlarini silip yokmus gibi davranamzlar kaldiki yaptigi hata onu cok etkilemis ve hastaliginin artmasina sebep oluyormus ailesi boyle bir durumda yaptigi hatayi elestirirlerse ona daha cok zarar verirler kaldiki herkes hata yapabilir saglikli bir insanda bu arada gecmis olsun bence saklama kimseden ve diktirme evlenecigin insan karsina ciktiginda yaptigin hatayi anlat seni boyle kabul etmek istemzse sen yoluna o yoluna bu dunyanin sonu degilki yasin kucuk karsina seni hatalrinla sevecek ve sana sahip cikacak bir insan cikacakdir ve ne kadar sanslisin seni hatalrinla seven ve kabul eden bir ailen var ins cabuk iylesirsin ve saglikli bir sekilde dogru karar verirsinMadem sevişmek senin için akıl hastanelerine yatacak kadar büyük bi mesele nasıl cesaret ettin böyle bişeye merak ettim. Sen bu kafayla daha cok ezilir büzülürsün. Altından kalmayacagın seylere kalkışma. Ailende sende tuhaf(!) insanlarsınız. Yaptıgını hata olarak görüyosun ve yaptıgın hatanın bedelini kendin öde baskalarını kandırma. İnsallah kendin gibi biriyle birlikte olursun!
ne kadar karanlik bir ruh. size cok acidim. dilerim birgun sever ve sevilirsiniz...Madem sevişmek senin için akıl hastanelerine yatacak kadar büyük bi mesele nasıl cesaret ettin böyle bişeye merak ettim. Sen bu kafayla daha cok ezilir büzülürsün. Altından kalmayacagın seylere kalkışma. Ailende sende tuhaf(!) insanlarsınız. Yaptıgını hata olarak görüyosun ve yaptıgın hatanın bedelini kendin öde baskalarını kandırma. İnsallah kendin gibi biriyle birlikte olursun!
Benim çevremde de çok var ,sizin anlattığınıza göre çok ağır çocuk istemeyen sizin bu gelgitlerinizi takmayacak biri olursa tabi ki olurBipolar olupta mutlu evliliği olan insanlar var. Hastayım diye mutluluk benim hakkım değil mi?
Ikinci el oluyorsunBakire olmayınca noluyor bana bi deyin hele adam mı öldürdün çocuk mu kaçırdın nedir yani bakire olmamanın bedeli ? Amma abartiyorsunuz ya.
Sana göre miIkinci el oluyorsun
Hatta yapabilirsin. Pisman olabilirisn ama bunu herkes kaldirmayabilir. Bende oyle dusunenlerdenim. Ama bunu takma yani olmusla ölmuse care yok.Sana göre mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?